Domovská stránka > C > Co Znamená V Matematice Rozdíl?

Co znamená v matematice rozdíl?

Výsledek sčítání se nazývá součet. Číslo, od kterého odečítáme, se nazývá menšenec. Číslo, které odečítáme se nazývá menšitel. Výsledek odečítání se nazývá rozdíl.

Přečtěte si více

Související článek

Co znamená povolit cookies?

Propojují uživatele webu se sociálními sítěmi. Soubory cookie pomáhají přizpůsobit reklamu. Aby je webové stránky mohly používat, musí uživatel s jejich použitím souhlasit. Pracují na stránkách jednotlivých návštěvníků.

Pokud jde o toto, co znamená striska v matematice?

Zejména je používána při korekturách jako korektorská značka označující chybějící prvek, dále ji využívá řada programovacích jazyků (s různými významy). Také je užívána při zápise matematických výrazů pro mocnění, nelze-li v daném prostředí exponent zapsat pomocí zvýšeného textu.
Co znamená rovná se s vlnovkou?
x ≈ y značí, že x je přibližně rovno y.

Co znamená součet a součin?

Násobení přirozených čísel představuje jejich opakované sčítání. se nazývají činitelé. Výsledek, „a krát b", se nazývá součin.
Lidé se také ptají, co je to scitanec?
Sčítanec je v matematice název pro vstupní hodnotu (operand) sčítání.

Související článek

Co znamená řazení u vypínače?

Řazení je technický elektrotechnický termín, který definuje vnitřní uspořádání strojního zařízení spínače. Případně se tím rozumí provedení kontaktů. Pro každou posloupnost v elektrickém obvodu existuje specifické použití.

Jak se počítá rozdíl mezi čísly?

Rozdíl je číslo, které dostaneme, když od sebe odečteme libovolný počet různých čísel. Používáme tedy znaménko – (mínus) a celou tuto operaci nazýváme odčítání. Zkráceně lze říct, že výsledkem operace odčítání je rozdíl. Při odčítání se hodnota snižuje.
Můžete se také zeptat, co znamená vlnka?
V běžném použití vyjadřuje odhad, např. „za ~30 minut" můžeme číst: přibližně za 30 minut. V matematice nebo při běžném použití v textu jako samostatný znak vyjadřuje odhad nebo podobnost; můžeme ji číst jako „přibližně".

Následně, jak napsat rovná se s vlnovkou?

= A ≠ POMOCÍ ASCII KÓDŮ
  1. Držte zmáčknutý levý Alt (dole, vlevo od tlačítka mezerník).
  2. Na numerické klávesnici vyťukejte číselnou kombinaci 61 pro =, respektive 8800 pro ≠.
  3. Pusťte levý Alt a automaticky dojde k zápisu do textu.
Následně, co to znamená?
Význam v češtině označuje: to, co slovo, věta nebo text míní, co vyjadřuje čili referent („význam slova les") závažnost nějaké události, tématu nebo osoby („významné ochlazení").

Co znamená Ø?

Ø (ø) je dodatečné písmeno (grafém) latinské abecedy, které se používá pro zápis samohlásky v některých jazycích (norština, dánština, faerština).

By Fendig

Similar articles

Jakou verzi Windows koupit? :: Co to je full frame?
Užitečné odkazy