Domovská stránka > C > Co Znamená Signifikant?

Co znamená Signifikant?

signifikantní , příznačný , typický ( znak ap .)

Přečtěte si více

Související článek

Co znamená povolit cookies?

Propojují uživatele webu se sociálními sítěmi. Soubory cookie pomáhají přizpůsobit reklamu. Aby je webové stránky mohly používat, musí uživatel s jejich použitím souhlasit. Pracují na stránkách jednotlivých návštěvníků.

Jak vložit speciální znaky?

Speciální znaky, jako jsou pomlčky nebo značky oddílu (§)
  1. Klikněte nebo klepněte na místo, kam chcete vložit speciální znak.
  2. Přejděte na Vložení > symbolu > další symboly.
  3. Přejděte na Speciální znaky.
  4. Poklikejte na znak, který chcete vložit.
  5. Vyberte Zavřít.
Jak psát znaky Unicode?
Vložení znaků Unicode

Pokud chcete vložit znak Unicode, zadejte kód znaku, stiskněte klávesu ALT a potom klávesu X. Chcete-li například zadat symbol dolaru ($), zadejte 0024, stiskněte ALT a potom stiskněte X.

Co znamená and?

Ampersand neboli et je anglický resp. latinský název pro symbol &, logogram, používaný ve významu souřadicí spojky „a" (a tak i česky čtený, někdy i „et"). Vlastní český název nemá a užívají se oba cizojazyčné.
Co znamená písmeno a?
A je první písmeno většiny abeced, latinské i české abecedy. Je to samohláska. Podoba písmene pochází ze starověkých pasteveckých kultů. Z původního piktogramu býčí hlavy se v protosinajském písmu vyvinula stylizovaná podoba trojúhelníku postaveného na špičku a zakončeného rohy.

Související článek

Co znamená řazení u vypínače?

Řazení je technický elektrotechnický termín, který definuje vnitřní uspořádání strojního zařízení spínače. Případně se tím rozumí provedení kontaktů. Pro každou posloupnost v elektrickém obvodu existuje specifické použití.

Pokud jde o toto, co je to je?

Definice (z latinského de = od, pryč a finis = hranice, tedy definitio = ohraničení, vymezení) je pokud možno jednoznačné určení významu nějakého pojmu.
Co je znak Z?
Je to symbol zločinu proti míru, uvedlo ministerstvo | TN.cz.

Co je to sémiotika?

Sémiotika (z řec. σημειον sémeion, znak, označení) je nauka o znakových systémech. Oblastí jejího zájmu nejsou jen jazykové znaky, ale obecně i všechny ostatní znakové systémy (piktogramy, dopravní značky apod.).
Jak napsat zvláštní znaky?
Pro běžně používané znaky se obvykle užívá kombinace klávesy Shift a stisku příslušné dodatečné klávesy (jako zmiňovaná dvojtečka, nebo otazník). Pro méně běžné znaky pak bývá určena kombinace Pravý Alt (někde také „Alt Gr") + klávesa (složené závorky, zavináč, znak dolaru atd.).

Jak napsat ō?

Ō = U+014C.

By Angelis

Similar articles

  • Co to znamená x64?

    x64 je termín, který označuje 64bitové procesory. Pojem bit znamená buď 1, nebo 0. Počet bitů je počet jedniček a nul, které může počítačový procesor použít ke komunikaci instrukcí a přiřazení adres paměti.

  • Co znamená zkratka CTRL F?

    V jednoduchém průzkumu zjistili, že 90 % uživatelů nezná klávesovou zkratku, která se používá k vyhledávání informací na stránce v mnoha různých aplikacích, a to i v různých operačních systémech.

  • Co to znamená BIM?

    Building Information Modeling nebo také Building Information Management je zkratka anglického termínu. Do češtiny se obvykle překládá jako Informační modelování budov. Takzvané digitální dvojče budovy vzniká v procesu spolupráce specialistů.

  • Co znamená zkratka cis?

    Lidé, jejichž pohlavní identita odpovídá pohlaví, které jim bylo přiděleno při narození, se označují jako cisgender. Není to totéž co termín trans.

  • Co to znamená CSS?
  • Co znamená znacka NFC?
  • Co znamená NFC u Huawei?
  • Co znamená SPF 50?
Co je lepší kompakt nebo zrcadlovka? :: Jak vypadá USB 20?
Užitečné odkazy