Domovská stránka > K > Kdy Vyjde Samsung S21 Fe?

Kdy vyjde Samsung S21 Fe?

Samsung Galaxy S21 FE se na českém trhu prodává od 5. ledna za doporučenou cenu 18 999 Kč včetně DPH s 6 GB RAM a 128 GB vnitřní paměti, respektive za verzi s 8 GB RAM a 256GB úložištěm zaplatíte 20 990 Kč.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Lidé se také ptají, kolik fotoaparátu má nejnovější galaxy s21 fe 5g?

Samsung uvedl smartphone Galaxy S21 FE 5G, který má být na pomezí vyššího mainstreamu a nižšího high-endu. Po fotografické stránce nabídne 3 zadní fotoaparáty, kde ten hlavní nabídne 12 MPx, ostření s duálními pixely, optickou stabilizací a světelností F1,8.
V jakých barevných variantách se smartphone Samsung Galaxy S21 Fe prodává?
Doporučená cena za základní verzi je 18 999 Kč, za lepší paměťovou variantu pak 20 999 Kč. Cena je tak o malý kousek vyšší než u modelu Galaxy S21. Vybírat můžete z barev zelená, šedá, bílá a fialová a v prodeji bude již pouze 5G verze. Prodej začíná zítra.

Co znamená Fe?

Podruhé v historii používá Samsung u svého smartphonu označení FE, které je zkratkou sousloví Fan Edition. Novinka Galaxy S20 FE je špičkový smartphone, který má funkce top modelů řady S20, k dispozici ovšem bude za podstatně výhodnější cenu. Ústupky ve výbavě jsou přitom pro většinu uživatelů zanedbatelné.
Jak Foti Samsung s 20 Fe?
Hlavní i širokoúhlý snímač zůstávají (ten u S20 FE má však až 123stupňový zorný úhel), rozdíl je ale v teleobjektivu. S20 FE má totiž opravdový optický teleobjektiv s až 3× bezztrátovým zoomem. To může být docela důležitý rozdíl. Nechybí ani selfie kamerka, která má pozoruhodných 32 Mpx.

Související článek

Co je lepší Samsung nebo Apple?

Na horním konci spektra nabízí Apple lepší fotoaparát a vyšší výkon. Větší fotoaparát s optickým zoomem, lepší displej a stylus v těle jsou některé z věcí, na které sází druhá strana.

Kdy vyjde Samsung S23?

V tuto chvíli nejsou o fotoaparátu známé žádné podrobnosti, avšak to by se mohlo brzy změnit. Rozhodně dříve, než s příchodem zmíněné řady Galaxy S23 zkraje roku 2023.
Jak fotí S21 Fe?
Počtem megapixelů se u všech snímačů tentokrát poměrně šetřilo, ale to nic nemění na tom, že Galaxy S21 FE fotí velmi dobře.
  1. Hlavní snímač: 12 Mpx, světelnost f/1.8, OIS.
  2. Ultra-širokoúhlý objektiv: 12 Mpx, světelnost f/2.2, záběr 123 stupňů
  3. Teleobjektiv: 8 Mpx, světelnost f/2.0, OIS, 3× optický zoom.
  4. LED blesk.

A další otázka, jak se nazývá super odolné sklo které je použito na galaxy s21 fe 5g?

Velmi odolné sklo

*Ve srovnání s předchozím modelem Galaxy S20 FE. Sklo Corning® Gorilla® Glass Victus™ je k dispozici pouze na obrazovce na krytu. Toto sklo Gorilla Glass je nejodolnější, jaké kdy bylo do chytrého telefonu Samsung zabudováno.
Jak fotí s 21?
S21 má skóre 123 body za focení, 77 za zoom a 93 za video, FE je tedy lepši jak u fotek, tak u videa (tam výrazně), ztrácí jen u zoomu. Ten přitom nemusí být pro mnoho uživatelů tak důležitý, takže výkon hlavního foťáku hraje pro většinu uživatelů ještě větší roli, než jakou váhu mu přisuzuje hodnocení DxO Mark.

Lidé se také ptají, jak foti samsung?

Galaxy S22 a S22+ nabízí shodnou sestavu 3 fotoaparátů – ultra-širokoúhlý se záběrem 120° má rozlišení 12 megapixelů, světelnost f/2,2 a ohniskovou vzdálenost 13 mm (ekvivalent 35mm), dále běžný širokoúhlý s rozlišením 50 Mpx a záběrem 85°, se světelností f/1,8, ohniskovou vzdáleností 23 mm a optickou stabilizací a

By Sileas Burmingham

Similar articles

Jak fotí mobil Samsung Galaxy S 20? :: Kdo vymyslel Wi-Fi?
Užitečné odkazy