Domovská stránka > J > Jaký Wifi 6 Router?

Jaký WiFi 6 router?

Už se trochu opakujeme, ale i v této cenové kategorii je na tom nejlépe TP-Link. Přesněji se jedná o router TP-Link Archer X50, se kterým už nebudete muset řešit koupi dalšího routeru roky. Tento Wi-Fi 6 router toho umí opravdu hodně. Maximální rychlost v pásmu 5 GHz je až 2402 Mb/s, u 2,4 GHz pásma je to 574 Mb/s.

Přečtěte si více

Související článek

Jaký formát pro Kindle?

Pro Amazon Kindle jsou podporovány formáty PDF, MOBI, AZW, DOC, HTML a TXT.

Jak vypada router?

Podívejme se nejprve, jak vypadá typický router. Je to taková krabička s jednou nebo více anténami, vpředu bývá několik indikačních diod, které ukazují, jestli je zapnutý, jde do něj signál z internetu a funguje wifi. Na zadní straně pak je několik zdířek a vypínačů.
Jak propojit dva počítače přes router?
"Start" > "Ovládací panely" > "Síť a Internet" > "Centrum síťových připojení a sdílení" > a otevřeme "Změnit nastavení adaptéru". Síťový kabel je zatím odpojen. Nyní jsme již router k poskytovateli internetu a jednotlivým počítačům pomocí UTP kabelů připojili. Došlo k automatickému nakonfigurování připojení.

Někdo se také může ptát, jak nastavit bridge wifi?

Krok 1: Připojte počítač kabelem k routeru DSL-2751.
  1. Krok 2: Otevřete webový prohlížeč a zadejte IP adresu http://192.168.1.1.
  2. Krok 3: Přihlaste se do routeru.
  3. Krok 4: Na horním panelu klikněte a položku Nastavení (Setup), pak klikněte na Nastavení ADSL (ADSL Setup) a zaškrtněte Manuální nastavení (Manual Setup).
Když to vezmeme v úvahu, jak spárovat router s wifi?
Do jakéhokoliv portu s označením LAN zapojte stolní počítač nebo notebook, na kterém budete nastavení provádět. Konfiguraci je lepší provádět přes kabel. V případě, že se chcete připojovat přes Wi-Fi, připojte se na název sítě, jenž je napsaný na spodní straně routeru. Potřebné heslo najdete na zadním štítku.

Související článek

Jaký iPhone si koupit v roce 2021?

První místo bych dal iPhonu 11, protože je to nejlepší telefon, který si můžete v roce 2021 koupit.

Jak zmenit nastaveni Wi-Fi routeru?

Nastavení proveďte pomocí prohlížeče

Samotné nastavení routeru se provádí pomocí webového prohlížeče, do kterého stačí zadat správnou adresu. Pravděpodobně to bude 192.168.0.1 nebo 192.168.1.1, určitě jí ale naleznete v manuálu nebo nalepenou na samotném routeru stejně jako přihlašovací údaje.
Někdo se také může ptát, kolik stojí wi-fi?
Kolik stojí WiFi
FirmaCena
CZ Net350 Kč (800 Kč bez smlouvy)
IPEX490 Kč bez DPH
WIDENet3 500 Kč (6 měsíců)
400 Kč (AdHoc 24 hodin)
2 další řádky

Jak zapojit DSL modem?

Kabel má nejčastěji na obou koncích konektor RJ11 (výjimečně RJ45). Kabel od telefonní zásuvky zapojte do modemu s označením DSL (konektor má nejčastěji šedou nebo černou barvu). Nyní se dostáváte k propojení modemu a PC. To zvládnete pomocí žlutého LAN kabelu, který má na obou koncích konektor RJ45.
Když to vezmeme v úvahu, co znamená zkratka dsl?
DSL je zkratka anglického výrazu Digital Subscriber Line - digitální účastnická přípojka. K internetu jste připojení standardním dvoudrátovým vedením, které bylo původně určené pro telefony pevné linky. Proto se mu říká pevný internet.

Navíc, jak nastavit dsl modem?

Po zapojení DSL modemu se přihlásíme do webového rozhraní. Pokud přistupujeme z vnitřní sítě LAN přes UTP kabel, tak stačí do adresního řádku webového prohlížeče napsat IP adresu DSL modemu 10.0.0.138 a přihlásit se příslušným jménem (výchozí nastavení admin) a heslem (výchozí nastavení admin).

By Lash

Similar articles

Kdy se vyplatí laserová tiskárna? :: Jakou svalovinou je tvořen jazyk?
Užitečné odkazy