Domovská stránka > J > Jak Poznat Laserovou Tiskárnu?

Jak poznat laserovou tiskárnu?

Laserová tiskárna je ve většině případů větších rozměrů než je tiskárna inkoustová. Hlavním důvodem je totiž velikost spotřebního materiálu, který je u laserové tiskárny vždy větší než u tiskárny inkoustové.

Přečtěte si více

Související článek

Jak poznat 64 bitový systém?

Klikněte na tlačítko Start, do vyhledávacího pole napište systém a poté klikněte na položku Systém v seznamu Ovládací panely. Operační systém se zobrazí následujícím způsobem: 32bitová verze operačního systému: V části Systém se zobrazí 32bitová verze operačního systému.

Jakou tiskárnu pro domácí použití?

Vesměs správnou volbou pro domácí tiskárnu je právě inkoustová technologie. Je to díky všestrannosti a funkcím, které vám může tiskárna nabídnout. Jako úvodní je třeba vyvrátit často omílané dogma: Inkousty už nezasychají, jako bylo dříve běžné. I proto se spousta lidí v minulosti rozhodla přejít na laserovou tiskárnu.
Když to vezmeme v úvahu, kdy se vyplatí laserová tiskárna?
Kdy se tedy laserová tiskárna vyplatí?
  • pokud tisknete velké množství dokumentů
  • pokud chcete odolné a kvalitní výtisky.
  • pokud je pro vás priorita tisk na nízké náklady.
  • pokud nechcete tisknout obrázky ani fotografie.
  • pokud máte obavy ze zasychání trysek u inkoustových tiskáren.

Jakou tiskárnu si koupit?

Pro základní tisk dokumentů postačí 300 dpi, pokud však vyžadujete kvalitnější tisk grafických materiálů či fotografií, vyžadujte alespoň 1200 dpi, ideálně 2400 dpi. Mějte na paměti, že vyšší rozlišení znamená vyšší spotřebu inkoustu. Rychlost tisku - udává, kolik papírů je tiskárna schopná potisknout za minutu.
Jak vybrat Kopirku?
Před nákupem je třeba zvážit, jak často budeme tiskárnu používat a k jakým účelům. Inkoustové tiskárny se více hodí na tisk fotografií a grafiky, laserové a LED si naopak lépe poradí s větším množstvím textu. Abyste měli lepší představu o tom, jakou multifunkční tiskárnu vybrat, projděte si otázky položené níže.

Související článek

Jak poznat že se jedná o hypertextový odkaz?

Dvojice definuje hypertextový odkaz.

Když to vezmeme v úvahu, jak zjistit co se tisklo?

Tiskové úlohy jsou uloženy v souborech ve formátu SHD nebo SPL. Můžete se na ně podívat pomocí speciálního nástroje – prohlížeče, který se jmenuje SplViewer. Některé tiskárny si samy udržují přehled o tom, co vytiskly, a do historie tisku se můžete podívat většinou přes nabídku tiskárny.
Můžete se také zeptat, jakou laserovou tiskárnu?
Jakou multifunkční tiskárnu vybrat dle srovnání

Mezi inkoustovými exceloval model Brother MFC-J3930DW. Kvalitní laserovou tiskárnou do kanceláře je pak Canon i-Sensys MF744Cdw.

Co je to laserová tiskárna?

Laserová tiskárna je druh počítačové tiskárny, pracující na podobném principu jako kopírka. Laserový paprsek vykresluje obrázek na světlocitlivý válec, na jehož povrch se poté nanáší toner. Ten se uchytí jen na osvětlených místech, obtiskne se na papír a na závěr je k papíru tepelně fixován.
A další otázka, jak vybrat multifunkční tiskárnu?
Jak recenze tiskáren ukázaly, mezi nejlepší multifunkční inkoustové tiskárny patří Epson EcoTank L7180. Počítat musíte s vyšší pořizovací cenou, díky ekonomickému provozu však ušetříte až 90 % nákladů na inkoust. Ostatně startovací sada inkoustů údajně vydrží pro tisk až 1 500 fotografií (10 × 15 cm).

Jakou tiskárnu do kanceláře?

Právě laserové tiskárny jsou ideální do kanceláří, protože celkové náklady na tisk ve srovnání s těmi inkoustovými jsou u nich podstatně nižší. Tonery jsou sice dražší než inkoustové náplně, zato však disponují mnohem větším objemem.

By Brill Bizarro

Similar articles

Jakou tiskárnu s tankovým systémem? :: Na jakém principu funguje laserová tiskárna?
Užitečné odkazy