Domovská stránka > Z > Z Jakého Roku Je Iphone 7?

Z jakého roku je iPhone 7?

iPhone 7 a iPhone 7 Plus jsou smartphony od firmy Apple, které byly představeny 7. září 2016 v sanfranciském divadle Billa Grahama jako nástupci modelu iPhonu 6S a iPhonu 6S Plus. Prodej byl ukončen v roce 2019.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Co je lepší iPhone nebo Xiaomi?

Pokud se rozhodujete mezi mobilními telefony Xiaomi Mi 9 6GB/128GB a Apple iPhone 11 128GB, pak zvolte Xiaomi Mi 9 6GB/128GB, pokud chcete mobil s celkově lepšími parametry. Pokud však upřednostňujete lepší koupi z pohledu cena/výkon, doporučujeme zvolit Apple iPhone 11 128GB.
Co je to iPhone se?
iPhone SE může označovat více modelů chytrých telefonů společnosti Apple: IPhone SE (2016) – 1. generace.

Co je to iPad?

iPad je počítač typu tablet od společnosti Apple. Používá operační systém iPadOS (do roku 2019 iOS). Lze ho použít k prohlížení webu, práci s různými multimediální formáty (fotografie, videa, hudba, knihy a další) nebo kancelářské práci.
Proč iPhone a ne Android?
Rychlejší aktualizace a delší podpora

Dalším důvodem, proč uživatelé iPhonů nikdy nepřejdou na Android, je softwarová podpora. Zatímco u iOS není problém s jedním telefonem získat až sedmiletou softwarovou podporu, u Androidu je běžnou praxí 2 až 3 roky.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

V čem je lepší iPhone pro?

Tím nejlepším, co nový iPhone 12 Pro nabízí, je jednoznačně fotoaparát a zejména pak to, jakým způsobem k němu Apple přistupuje.
Někdo se také může ptát, proč si koupit samsung?
Jednou z největších výhod, co se týká chytrých telefonů od společnosti Samsung, je jejich kvalita a cena. Cena je vždy úměrná kvalitě, takže produkty nejsou nijak předražené a za vyšší částky si můžete pořídit nadupaný telefon s mnoha funkcemi a špičkovou kvalitou.

Navíc, proč nekoupit iphone 13?

Stále mu chybí spousta funkcí Apple je známý tím, že nepřináší nové technologie jako první ze všech, ale je prvním, kdo je dokáže udělat pořádně a hlavně použitelně. Jenže jsou oblasti, ve kterých na to inženýři Applu prakticky kašlou.
Jaký iPhone si koupit v roce 2021?
Osobně bych pravděpodobně dal první místo iPhonu 11, protože pokud jde o hodnotu a výkon za peníze, je to nejlepší iPhone, který si můžete koupit v roce 2021.

Kdy klesne cena iPhone?

Po třech měsících se však dostanete již na hodnoty daleko šílenější – konkrétně prodejní cena klesne zhruba o třetinu, což už rozhodně zanedbatelné není. Přestože mohou vypadat propady hodnoty starších iPhonů po vydání nové modelové generace hrůzostrašně, pravdou je, že jsou na tom mezi smartphony stále velmi dobře.

By Vtehsta Renna

Similar articles

V čem je lepší iPhone? :: Jak zapnout iMessage na iPhone?
Užitečné odkazy