Domovská stránka > C > Co Esim?

Co eSIM?

eSIM je digitální SIM, která umožňuje si u operátora aktivovat mobilní tarif bez nutnosti používat fyzickou nano-SIM. S iPhonem 13 Pro Max, iPhonem 13 Pro, iPhonem 13 a iPhonem 13 mini můžete používat dvě SIM karty, a to buď dvě aktivní eSIM, nebo jednu nano-SIM a jednu eSIM.

Přečtěte si více

Související článek

Jak funguje eSIM karta?

Kartu eSIM u nás můžete získat v papírové nebo digitální podobě.

Pokud jde o toto, jak převést sim na esim?

Převedení fyzické SIM karty na eSIM ve stejném iPhonu
  1. Na iPhonu přejděte do Nastavení > Mobilní data.
  2. Klepněte na Převést na eSIM.
  3. Klepněte na Převést mobilní tarif.
  4. Klepněte na Převést na eSIM.
  5. Počkejte, až se eSIM aktivuje.
  6. Fyzickou SIM kartu vyjměte z iPhonu.
Někdo se také může ptát, co je to isim?
iSIM o velikosti 1 mm čtverečního

Zařízení s eSIM vyžadují jen softwarové přihlášení do sítě mobilního operátora, přičemž jednou z výhod má být i jednoduchý přechod k jinému operátorovi. Společnost ARM si řekla, že by dokázala nabídnout daleko lepší konstrukci a vytvořila specifikaci nazvanou jako iSIM.

Jak si zaridit eSIM?

Ti si mohou na eShopu T-Mobile objednat eSIM edici s 50 minutami a 50 SMS do všech sítí + 100korunový kredit za 150 Kč. Zákazníci „uvidí" eSIM a mohou si ji měnit pouze v nových verzích mobilní aplikace Můj T-Mobile: iOS verze 17.7.5 a vyšší, Android 17.6.3 a vyšší.
Jak vypadá eSIM?
eSIM je elektronická karta, která nahrazuje plastovou SIM kartu ve vašem telefonu. Elektronická SIMka je součástí telefonu, a tudíž ji nelze vyndat. Díky ní si můžete zvolit jiného operátora, aniž byste museli karty měnit. Nemusíte ani převádět číslo od jednoho operátora ke druhému.

Související článek

Kde pořídit eSIM?

Přihlaste se do samoobsluhy MyVodafone, abyste mohli provést objednávku a zvolit způsob použití eSIM. Pokud se rozhodnete, zašleme vám eSIM přímo do vašeho zařízení.

Můžete se také zeptat, kdo nabizi esim?

Prvním byl T-Mobile (více viz Do mobilů přestaneme strkat kousek plastu. SIM přiletí vzduchem), v březnu 2019 se pak přidal Vodafone a posledním do party bylo loni v únoru O2. Od loňského 17. prosince lze ovšem eSIM pořídit i u virtuálního operátora MOBIL.CZ.
Někdo se také může ptát, které telefony mají esim?
eSIM je možné využít ve všech zařízeních podporující tuto technologii. Aktuálně to jsou iPhone XS, XS Max, XR, iPhone 11, iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone SE (2020). Od roku 2021 podporujeme funkčnost i u Apple Watch (GPS + Cellular) verze 3, 4, 5, 6 a SE *.

Který operátor nabízí eSIM?

Technologii eSIM aktuálně podporují všichni naši tři hlavní operátoři, tedy jak O2, tak T-Mobile a Vodafone.
Jak prenest eSIM do noveho telefonu Vodafone?
Při prvním spuštění nového zařízení, vás zařízení automaticky vyzve ke stažení Vodafone eSIM. Pokud si zvolíte aktivaci eSIM přímo do zařízení v samoobsluze Můj Vodafone budete potřebovat číslo EID. To zjistíte tak, že ve vašem telefonu otevřete „Telefon" a přejděte na kartu „Klávesnice".

Někdo se také může ptát, jak nastavit esim vodafone?

Aktivace eSIM
  1. Připojte své zařízení k internetu (např. přes Wi-Fi)
  2. Naskenujte svým zařízením QR kód z voucheru.
  3. Zadejte PIN (najdete ho také na voucheru)
  4. Aktivujte eSIM Vodafone ve OneNet samoobsluze.

By Kenyon

Similar articles

Jak aktivovat eSIM Xiaomi? :: Jak rozvést datové kabely?
Užitečné odkazy