Domovská stránka > C > Co Je Po3?

Co je po3?

Je zkratkou anglického slova Post Office Protocol 3. Jedná se o protokol, který zajišťuje připojení na e-mailové servery příchozí pošty a po připojení na tento server poštu stáhne do vašeho počítače.

Přečtěte si více

Jak povolit IMAP na seznamu?

V případě služby Seznam.cz je před nastavením nejprve nutné funkci IMAP ke schránce povolit: Nastavení > Propojení schránek > IMAP > Povolit protokol IMAP (my jsme ovšem toto nastavení měli v nově založené schránce povolené).
Jak nastavit seznam email?
V Androidu přejděte do Nastavení > Účty.
...
Vyplňte nastavení pro příchozí poštu:
  1. Do pole Uživatelské jméno zadejte celou svou e-mailovou adresu.
  2. Do pole Ověření zadejte své přístupové heslo.
  3. Jako Server zadejte pop3.seznam.cz.
  4. Port zadejte 995.
  5. Typ zabezpečení zvolte SSL/TLS.

Pokud jde o toto, kde najdu heslo imap?

2 Answers. Dobrý den, to je heslo k vaší e-mailové schránce. Pokud jej neznáte, lze nastavit nové v zákaznické administraci v detailu webhostingu a e-mailové schránky.
Lidé se také ptají, kde najdu imap?
V Outlook Web Appu vyberte na panelu nástrojů Nastavení > Pošta > POP a IMAP. Název serveru POP3, IMAP4 a SMTP a další nastavení, která asi budete muset zadat, najdete na stránce Nastavení protokolu POP a IMAP.

Co je IMAP seznam cz?

IMAP. Protokol IMAP dovoluje synchronizování zpráv mezi schránkou a více poštovními programy. Stejné zprávy tak můžete mít ve své schránce, poštovním programu doma, v práci i v mobilním telefonu. Jakákoliv akce, kterou se zprávami provedete, se projeví i v ostatních synchronizovaných zařízeních.
Jak nastavit seznam v Outlooku?
V Outlooku přejděte do Soubor > Nastavení účtu. Vyberte účet, jehož nastavení chcete upravit a klikněte na tlačítko Změnit.
...
Pro odchozí poštu byl:
  1. server "smtp.seznam.cz"
  2. port "465"a metoda šifrování "SSL/TLS"
  3. nezatrhávat volbu "Požadovat přihlášení pomocí zabezpečeného ověřování hesla (SPA)"

Někdo se také může ptát, jak nastavit email seznam do outlooku v mobilu?

Pokud chcete nastavit účet POP, přečtěte si článek Nastavení e-mailového účtu POP v Outlooku pro iOS nebo Android. V Outlook pro Android přejděte na Nastavení > Přidat účet > Přidat e-mailový účet. Zadejte e-mailovou adresu.
Lidé se také ptají, jak nastavit emaily?
Přejděte na Nastavení > Přidat účet. Zadejte svoji úplnou e-mailovou adresu a heslo. Klepněte na Ruční nastavení. Pokud chcete synchronizovat jenom e-maily, vyberte Účet IMAP nebo Účet POP3.

Jak nastavit emailovou adresu?

V nastavení vyberte možnost ODESÍLATEL.
  1. Pod nadpisem „Adresy, ze kterých můžete odesílat maily" Můžete vidět Váš seznam účet a pod ním políčko DALŠÍ EMAILOVÁ ADRESA. Do tohoto políčka zadejte celou emailovou adresu.
  2. Klepněte na tlačítko PŘIDAT ADRESU.
  3. Nyní klepněte v levém horním rohu na tlačítko ZPĚT DO EMAILU.

By Con

Co je RJ 11? :: Jaký je nejnovější MacBook?
Užitečné odkazy