Domovská stránka > C > Co Je Lepší Mpeg 4 Nebo Mkv?

Co je lepší MPEG 4 nebo MKV?

Ve srovnání s MKV je ukládání více souborů MP4 snadnější. Soubory MP4 jsou navíc uživatelsky přívětivější při kopírování, přesouvání a nahrávání. Pro MKV umožňuje přehrávání Blu-ray ripů a optimální HD videa. Navíc je lepší než MP4 pro některé funkce, jako je audio, video a titulky.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Pokud jde o toto, jaký je nejlepší formát pro video?

Formát H.264

Během posledních několika let se formát H. 264 stal spolehlivým standardem pro nahrávání videí - zejména pokud používáte levnějšího či průměrně nákladného zařízení.
A další otázka, co je to mkv?
MKV je video formát, který je součástí open sourcového multimediálního kontejneru Matroska. Obecně kontejner je jakýsi obal do kterého se vkládají další data. Nejčastěji se do kontejneru vkládá video se zvukem, ale v případě Matrosky se může jednat také o titulky či menu.

A další otázka, v jakém formátu ukládat videa?

AVI (Audio Video Interleaved) - nejběžnější formát používaný pro záznam videa. Pod příponou AVI se však skrývají desítky nejrůznějších formátů, které nejsou navzájem kompatibilní, a proto k jejich přehrání budete zpravidla potřebovat kodek.
A jaké jsou formáty videa?
Seznam formátů video souborů
NázevPřípona souboruFormát kódování videa
AVI.aviJakýkoli
QuickTime File Format.mov, .qtMnoho
Windows Media Video.wmvWindows Media Video, Windows Media Video Screen, Windows Media Video Image
Raw video format.yuv

Související článek

Co je lepší Samsung nebo Apple?

Na horním konci spektra nabízí Apple lepší fotoaparát a vyšší výkon. Větší fotoaparát s optickým zoomem, lepší displej a stylus v těle jsou některé z věcí, na které sází druhá strana.

V jakém formátu jsou videa na YouTube?

Všeobecně samotný YouTube doporučuje nahrávat videa ve formátu MP4 (videokodek H. 264) v prakticky libovolné snímkové frekvenci (24 až 60 FPS).
V čem otevřít soubor MKV?
Top 1: VLC Media Player

VLC Media Player je bezplatný přehrávač médií pro více platforem. Může přehrávat DVD, CD, VCD a další digitální video soubory včetně MKV, MP4, MOV, WMV, AVI a dalších.

Jak otevřít MKV?

MKV Player: jak hrát MKV soubory

Zde zdarma, ale výkonný přehrávač videa se zavádí, aby vám umožní snadno zobrazit MKV video soubory bez nutnosti instalace dalších přehrávačů médií nebo kodeky.
Můžete se také zeptat, jak přehrát mkv v televizi?
Pokud obsah MKV je TV podporován, stačí někdy změnit koncovku (AVI, FLC, mp4...). Uvěřeno u LG. A někdy stačí využít např. Bluray/DVD přehrávač připojený k TV, který může uvedený formát podporovat.

Následně, co je to mp4?

MP4 je formát multimediálního kontejneru definovaný standardem ISO/IEC 14496-14:2003. Je také známý pod názvem MPEG-4 Part 14, jde tedy o součást standardu MPEG-4. Jako jeho základ posloužil formát kontejneru MPEG-4 Part 12 (ISO base media file format), který byl vytvořen na základě QuickTime od společnosti Apple.

By Malan Samick

Similar articles

Jak Odsekat mobil? :: Co to je optický internet?
Užitečné odkazy