Domovská stránka > C > Co Je To 4G Lte?

Co je to 4G LTE?

LTE (Long Term Evolution) je nejnovější komerčně dostupná generace bezdrátových standardů pro mobilní telefony a další bezdrátová zařízení. Technologie se vyvinula z GSM (2G) a UMTS (3G) a je běžně označována jako 4G (4G LTE) nebo 4. generace bezdrátových mobilních telekomunikačních technologií.

Přečtěte si více

Co je lepsi 5G nebo LTE?

Sítě 5G umožňují datové přenosy o rychlosti přes jeden Gbit/s, což je desetinásobek v současnosti dosahovaných rychlostí v sítích LTE. Vedle vyšší rychlosti je jejich výhodou i kratší odezva proti LTE. Mají tak mimo jiné umožnit rozvoj autonomního řízení nebo internetu věcí.
Jak dlouho vydrzi 4G?
A životnosť 4G bude na konci za 2-3 roky .

Navíc, jaká je rychlost lte?

Jaká je rychlost připojení
SíťStahováníOdesílání
2G síť (EDGE)až 236 kbit/s
LTE (800 MHz)až 75 Mbit/saž 25 Mbit/s
LTE (900 MHz)až 22,5 Mbit/saž 7,5 Mbit/s
LTE (1800 MHz)až 150 Mbit/saž 50 Mbit/s
Můžete se také zeptat, co je to lte u telefonu?
LTE je technologie vysokorychlostního internetu pro mobilní sítě. Jedná se o nástupce 2G standardu GSM. Název vznikl jako zkratka z oficiálního názvu Long Term Evolution. Oproti starším 3G a 2G sítím přináší rychlejší stahování a nahrávání dat.

Pokud jde o toto, co znamená České lte?

LTE (zkratka z anglického 3GPP Long Term Evolution, česky dlouhodobý vývoj 3GPP) je v telekomunikacích označení technologie pro vysokorychlostní přenos dat v mobilních sítích, která se svými vlastnostmi blíží požadavkům pro sítě 4G a proto bývá někdy označována jako 3.95G – „téměř" čtvrtá generace.
Pokud jde o toto, jaký je nejrychlejší internet?
Co se týče konzistence (Speedtest zde opět využívá vlastní výpočet, kde hraje roli průměrná stabilita internetu), nejlépe je na tom Vodafone s 93 %, následuje O2 s 90,3 % a T-Mobile s 88,6 %. V rámci mezí slušná čísla. Zajímavé je srovnání, jak si internet operátorů vede na značkách zařízení nejpopulárnějších prodejců.

Jaký je nejlepší internet?

Na první příčce se umístil pevný internet bez drátu od T-Mobile.
Na jaké frekvenci pracuje 5G?
K novým pásmům, určeným specificky pro 5G, patří zejména pásmo 700 MHz nebo pásmo 26 GHz, které umožní použití velmi širokých kanálů. Pro 5G budou určena i další pásma, například 66-71 GHz.

Lidé se také ptají, kdy skončí 4g sítě?

březnu 2021 vypneme. Pro využívání 4G LTE sítě je potřeba mít pouze správné zařízení a SIM kartu. Většina našich zákazníků už je má, takže se pro ně vůbec nic nemění. Změny se týkají především připojení k internetu, pro volání i SMSky zůstává pro všechny naše zákazníky nadále dostupná také 2G síť.

By McKay Haus

Jak dlouho vydrzi 3 GB dat? :: Jak se stát pilotem cena?
Užitečné odkazy