Domovská stránka > K > Kolik Vydělává Jirka Král?

Kolik vydělává Jirka král?

Měsíční výdělek: 33 600 – 554 400 Kč

Jirka je YouTuber, kterého má rád snad každý. Fanoušky si získal milým a aktivním přístupem. Jeho kanál je plný her.

Přečtěte si více

Související článek

Kolik stojí Win 11?

Existují dvě různé verze nového operačního systému. Běžní uživatelé mohou používat verzi Windows 11 Home. Varianta pro firemní segment se nazývá Windows 11 Pro.

Kdo má nejvíc sledujících na YouTube?

Nejvíce odběratelů má indická hudební a filmová společnost T-Series, jejímž vlastníkem je Krišan Kumar. Na YouTube provozuje síť 29 kanálů řízenou týmem 13 zaměstnanců. Zaměřuje se především na indická hudební videa a trailery bollywoodských filmů. K prosinci 2019 zaznamenala celkově 122 milionů odběratelů.
Kdo je MrBeast?
Jimmy Donaldson (* 7. května 1998, Wichita, Kansas), znám spíše jako MrBeast, je americký youtuber, internetová osobnost, podnikatel, filantropista. K dubnu 2022 se celosvětově v počtu odběratelů na YouTube řadí na 5. místo (po T-Series, Cocomelonu, SET India a PewDiePie).

Někdo se také může ptát, kolik peněz má pewdiepie?

Nejlépe z YouTuberů vydělává Švéd Felix Kjellberg, známý jako PewDiePie. Za tenhle rok si už dodnes přišel na pěkných 15 milionů dolarů (= v přepočtu přes 377 milionů korun!!!).
Kdo je nejbohatší na světě?
Bezose vystřídal Musk. Nejbohatším člověkem na světě je letos podle žebříčku časopisu Forbes šéf automobilky Tesla Elon Musk s majetkem 219 miliard dolarů (4,9 bilionu korun). Předstihl zakladatele společnosti Amazon Jeffa Bezose (171 miliard dolarů), který prvenství držel předchozí čtyři roky.

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

Kdo je to stay 12?

Honza "Stay12" Kukal je YouTuber, který vám vždy zvedne náladu svým talentem pro humor. Poslední dobou má okolo svého kanálu velký boom. Jeho reakční videa sbírají statisíce zhlédnutí a musíme přiznat, že kolikrát pobaví i starší diváky.
Jak se jmenuje Trospy?
Ke své přezdívce se dostal tak, že zahlédl jméno Frosty, to si upravil a tak vznikla jeho přezdívka Trospy.

Lidé se také ptají, jak se jmenuje křestním jménem gejmr?

Zjistili jsme ze si Gejmr zmenil jmeno u vlastnika domeny. Jmenuje se tam ted Radek Novotny.
Někdo se také může ptát, jak se jmenuje siryakari na instagramu?
SirYakari (@sir_yakari) • Instagram photos and videos.

Kdo je kery?

Známý český food blogger, který dělá pravidelné recenze jídla a restaurací na kanále JdemeŽrát, vůbec poprvé ukázal fanouškům svou tvář. Už čtyři roky natáčí youtuber anonymně videa na kanál JdemeŽrát. Youtuber však nikdy na videích neukazoval svou tvář. Natáčel vždy stůl, na kterém podrobně ukazoval jídlo.

By Amathist

Similar articles

  • Kolik je 10mb s?

    Mnoho uživatelů se domnívá, že s rychlostí internetu 10 Mb/s mohou stáhnout skladbu o velikosti 10 MB za sekundu. Za ideálních podmínek bude stažení souboru trvat 8 sekund, ale ve skutečnosti bude 8krát pomalejší. Jinými slovy, 1 MB je 8 MB a 1 MB je 0,125 MB.

  • Kolik plati YouTube za 1000 zhlédnutí?

    Odměnu získáte až poté, co na svém kanálu a videích vyděláte alespoň 100 dolarů za reklamy. Kolik vydělají? Je to 0,06 až 0,09 dolaru za zhlédnutí, což odpovídá 3 až 5 dolarům za 1 000 zhlédnutí a až 5 000 dolarů za milion zhlédnutí.

  • Kolik je sleva na ISIC?

    Státem nařízená 50% sleva pro držitele průkazu ISIC do 26 let. Studenti do 26 let mohou získat 50% slevu z běžného jízdného, pokud mají průkaz ISIC. Sleva je neomezená a platí u všech dopravců v rámci České republiky.

  • Kolik stojí Discord?
  • Kolik vazi potápěčská vystroj?
  • Kolik FPS je dobré?
  • Kolik jádrový procesor?
  • Kolik je 50 uzlu?
Kolik krve denně přefiltrují ledviny? :: Kdo je nejlepší Youtuber v Česku?
Užitečné odkazy