Domovská stránka > C > Co To Znamená Být Simp?

Co to znamená být SIMP?

Simp – je muž či chlapec, který pro svoji dívku (ale klidně i kamarádku, kterou zná pouze on-line) dělá příliš mnoho – prakticky se nechá využívat, původ slova je pravděpodobně z anglického „simple“ – jednoduchý, hloupý.

Přečtěte si více

Související článek

Co znamená povolit cookies?

Propojují uživatele webu se sociálními sítěmi. Soubory cookie pomáhají přizpůsobit reklamu. Aby je webové stránky mohly používat, musí uživatel s jejich použitím souhlasit. Pracují na stránkách jednotlivých návštěvníků.

Co je to Vibe?

vibe [vaɪb]

vibrace, vlněnívibes hovor. přen. pocit pozitivní ap.
Můžete se také zeptat, co je to tho?
Informace o zkratce 'tho'

Ačkoli, nicméně.

Co jsou uživatelská data?

Musí se zobrazovat při běžném používání aplikace a nesmí vyžadovat, aby uživatel přešel do nabídky nebo nastavení. Musí popisovat, jaká data se používají nebo shromažďují. Musí vysvětlovat, jakým způsobem budou data využita či sdílena. Nesmí být umístěno pouze v zásadách ochrany soukromí nebo smluvních podmínkách.
Co to jsou data v telefonu?
Význam: Mobilní data - Internetový obsah doručený do mobilních zařízení, jako jsou chytré telefony a tablet přes bezdrátové mobilní připojení. Mobilní datové připojení lze realizovat přes řadu různých technologií, včetně GSM, CDMA a TDMA. Mobilní datové plány nabízejí různé množství přenosu dat měsíčně.

Související článek

Co znamená řazení u vypínače?

Řazení je technický elektrotechnický termín, který definuje vnitřní uspořádání strojního zařízení spínače. Případně se tím rozumí provedení kontaktů. Pro každou posloupnost v elektrickém obvodu existuje specifické použití.

Jak se přenáší data po internetu?

Přenos dat je přenos digitálních zpráv nebo digitalizovaného analogového signálu pomocí fyzického dvoubodového nebo vícebodového přenosového média, kterým může být metalický kabel, optický kabel nebo bezdrátový přenos.
Lidé se také ptají, proč je důležité komunikovat?
Díky dobré komunikaci se daří včas řešit problémy, nedorozumění a zaměstnanci se nebojí přicházet s novými nápady. Pro budoucnost každé firmy je firemní komunikace nesmírně důležitá. Dobří vedoucí pracovníci umí naslouchat a usměrnit zaměstnance, současně jsou odpovědní a rozhodní.

Co je to komunikační záměr?

Cíl, který uskutečňuje mluvčí v průběhu komunikace. K jeho realizaci využívá vlastnosti komunikační situace i přímé a nepřímé působení komunikačních aktů.
Jak se komunikuje?
Komunikovat můžeme prakticky jakoukoli částí těla i postoji, které zaujímáme. Existují různé obory, které se tomuto typu komunikace věnují. Mimika se zaměřuje na pohyby v obličeji, pohybům rukou se věnuje gestika a pohyby celého těla, motorickou aktivitou, ale i třeba stylem chůze se zabývá kinezika.

Co jsou elektronické informační zdroje?

EIZ jsou informační zdroje, které jsou uchovávány v elektronické podobě a jsou dostupné v prostředí počítačových sítí nebo prostřednictvím jiných technologií distribuce digitálních dat (např. na discích CD-ROM, DVD).

By Vergne Kukauskas

Similar articles

  • Co to znamená x64?

    x64 je termín, který označuje 64bitové procesory. Pojem bit znamená buď 1, nebo 0. Počet bitů je počet jedniček a nul, které může počítačový procesor použít ke komunikaci instrukcí a přiřazení adres paměti.

  • Co znamená zkratka CTRL F?

    V jednoduchém průzkumu zjistili, že 90 % uživatelů nezná klávesovou zkratku, která se používá k vyhledávání informací na stránce v mnoha různých aplikacích, a to i v různých operačních systémech.

  • Co to znamená BIM?

    Building Information Modeling nebo také Building Information Management je zkratka anglického termínu. Do češtiny se obvykle překládá jako Informační modelování budov. Takzvané digitální dvojče budovy vzniká v procesu spolupráce specialistů.

  • Co znamená zkratka cis?

    Lidé, jejichž pohlavní identita odpovídá pohlaví, které jim bylo přiděleno při narození, se označují jako cisgender. Není to totéž co termín trans.

  • Co to znamená CSS?
  • Co znamená znacka NFC?
  • Co znamená NFC u Huawei?
  • Co znamená SPF 50?
Jak vzniklo slovo Internet? :: Jak získáváme informace?
Užitečné odkazy