Domovská stránka > J > Jak Si Nastavit Spawnpoint V Minecraftu?

Jak si nastavit Spawnpoint v Minecraftu?

Příkazy pro spawnpoint

Výchozí světový spawnpoint se vždy nachází v jednom z prostředních čtyř spawnchunků, jeho přenastavením tedy přemístíte i lokalitu spawnchunků. Pokud chcete nastavit svůj vlastní spawnpoint na místě, kde se momentálně nacházíte, nemusíte specifikovat žádný argument.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nastavit soukromé připojení?

Chcete-li zkontrolovat zabezpečení webové stránky, podívejte se napravo od webové adresy na stav zabezpečení: "Zabezpečeno". Chcete-li zobrazit podrobnosti o webu, vyberte ikonu . Můžete zjistit, zda Chrome považuje připojení za soukromé.

Lidé se také ptají, jak se teleportovat?

Podle vědců existují tři hlavní druhy. Zaprvé teleportace skrze červí díru nebo podobný objekt, kdy je vaše tělo v celku přeneseno z jednoho místa na druhé. Pak je tu teleportace jako ve Star Treku, kdy je vaše tělo rozloženo na částice, ty jsou nějakým druhem paprsku přeneseny na druhé místo a tam opět složeny.
Navíc, jak dát někomu op?
Pokud jsi admin/op tak napiš /op <player name> (/op l564) nebo pokud máš přístup na server tak jdi do root/ops. txt a tam na nový řádek napiš svůj nick a restartuj server. U otázky nebylo diskutováno.

Jak přidat někoho na whitelist?

Pokud chci přidat nějakého hráče na seznam, tak musí být ve chvíli přidání na serveru a napsat příkaz /whitelist add NICK, pokud jej potom budu chtít ze seznamu odebrat, tak stačí kdykoliv napsat příkaz /whitelist remove NICK. Jméno hráče se musí napsat přesně i včetně malých a velkých písmen!
Jak nastavit whitelist?
Přihlaste se ke svému e-mailovému účtu Seznam v počítači. Vyberte Nastavení a poté vyberte sekci Spam. Přejděte do pole Důvěryhodné adresy a pomocí tlačítka Přidat adresu zadejte e-mailovou adresu, ze které chcete, aby všechny zprávy přicházely do Doručené pošty.

Související článek

Jak nastavit stav baterie?

Přejděte do nastavení a zobrazte procento výdrže baterie.

Jak odstranit Ban?

Jak zdarma zrušit ban na Omegle (aktualizováno 2022)
  1. Problém vyřeší VPN, a k tomu vás ještě ochrání před online hrozbami.
  2. ExpressVPN vám v obcházení banu na Omegle pomůže úplně nejlépe.
  3. Údaje o vašem umístění ExpressVPN vždy spolehlivě chrání pomocí garantované politiky neuchovávání záznamů a automatického kill switche.
Co je to IP Ban?
IP ban – přístup je odepřen IP adrese daného počítače.

Jak změnit počasí v Minecraftu?

Hráči se zapnutými cheaty mohou změnit současné počasí, kdykoliv si přejí, zadáním příkazu: /weather clear , /weather rain , nebo /weather thunder Pamatujte, že slovo <time> je číslo počasí, které nastane.
Jak vypnout Creative Mode Minecraft?
Zadejte příkaz /gamemode c změnit herní režim na kreativní. (Pokud se chcete přepnout zpět do režimu přežití, použijte příkaz /gamemode s.)

Jak si nekoho odblokovat na Discordu?

Pro Android:
  1. Nejprve otevřete aplikaci Discord.
  2. Poté klepněte na ikonu profilu.
  3. Dále přejděte do nastavení Můj účet.
  4. Nyní přejděte dolů a vyberte Blokovaní uživatelé.
  5. Nakonec stiskněte tlačítko Odblokovat vedle osoby, kterou chcete odblokovat.
  6. Vynikající! Odblokovali jste uživatele na Discord.

By Claudy Kenndey

Similar articles

Co je to Broadcast? :: Jak se dává ban v Minecraftu?
Užitečné odkazy