Domovská stránka > K > Kdy Přijde Windows 11?

Kdy přijde Windows 11?

Windows 11 je další velkou verzí operačního systému Windows, kterou společnost Microsoft plánuje vydat před koncem roku 2021. Společnost Microsoft nevydala jinou verzi Windows celých 6 let, protože je operační systém Windows 10 neustále vylepšován.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Navíc, co je windows 11 s?

Windows 11 v režimu S je verze systému Windows 11, která je zjednodušená s ohledem na zabezpečení a výkon a která současně nabízí známé prostředí Windows. Kvůli vyšší bezpečnosti umožňuje používat jen aplikace z Microsoft Storu a vyžaduje Microsoft Edge pro bezpečné procházení.
Lidé se také ptají, co je lepší windows 10 nebo 11?
Windows 11 je zřejmě nejlepším systémem pro hry nejen díky podpoře DirectX 12 Ultimate. Dokáží také lépe využít moderní monitory s podporou HDR a vy tedy dostanete lepší obraz. Hry se budou díky technologii DirectStorage rychleji načítat.

Následně, kolik gb má windows 11?

4 gigabajty (GB).
A další otázka, co umí windows 11?
A tak tu máme Windows 11.
...
Widgety: dlaždice, které nechcete používat
  • Počasí – informace o počasí
  • Outlook kalendář – náhled na osobní kalendář
  • Fotografie – promítá vaše fotografie z OneDrive.
  • To Do – úkolovník.
  • Provoz – ukazuje dopravní situaci ve vašem okolí
  • Zabezpečení rodiny – přístup k rodinným funkcím, např.

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

Můžete se také zeptat, jak dlouho bude windows 11 zdarma?

Plán zavádění upgradu pro Windows 11 se stále dokončuje. Má začít na konci roku 2021 a pokračovat do roku 2022.
Když to vezmeme v úvahu, proč upgradovat na windows 11?
Co Windows 11 přináší navíc

Nový kabátek mají i jiné prvky a celkově vypadá systém prostě moderněji. Můžete se dále těšit na nový Průzkumník (pokud tedy nemáte raději dvoupanelového správce souborů) či nové Widgety místo dlaždic. Ty jsou však určené jen pro Plochu, do nabídky Start je nedostanete.

Jak upgradovat Windows 10 na 11?

Abyste se dostali na tuto obrazovku, postupujte následovně přes tlačítko Start – Nastavení a nakonec volbu Aktualizace a zabezpečení. Pokud se vám zobrazí toto okno, že Upgrade na Windows 11 je připravený, vaše pc splňuje veškeré požadavky pro systém a stačí pouze kliknout na tlačítko Stáhnout a nainstalovat.
Co je Windows s?
Windows 11 v režimu S je navržený pro zabezpečení a výkon, výhradně spuštěné aplikace z Microsoft Store. Pokud chcete nainstalovat aplikaci, která není k dispozici v Microsoft Storu, budete muset režim S přestat používat. Windows 11 v režimu S je k dispozici jenom v edici Windows 11 Home.

Můžete se také zeptat, jak vypnout režim s windows 11?

Běžte do Nastavení. Otevřete Aktualizace a zabezpečení. V sekci „Přepnout na Windows 10 Home" nebo „Přepnout na Windows 10 Pro" (podle vaší základní edice) klikněte na tlačítko Přejít do Storu. Microsoft Store vás již dále provede procesem vypnutí režimu S.

By Harewood Hambers

Similar articles

Proč jsou Windows 11 horší než předchozí generace a jak se vrátit zpět? :: Kdy vychází Android 12?
Užitečné odkazy