Domovská stránka > J > Jak Stahovat Videa Z Youtube Na Mobil?

Jak stahovat videa z YouTube na mobil?

Jednoduše v oficiální aplikaci YouTube můžeme najít video, které chceme stáhnout, použít volbu sdílení a jako aplikaci vybrat TubeMate. Veškeré další dění se poté přenese do aplikace TubeMate, která vám ihned umožní video stáhnout.

Přečtěte si více

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Když to vezmeme v úvahu, jak stáhnout video z google?

Uložení fotek a videí
  1. Na telefonu nebo tabletu s Androidem spusťte aplikaci Fotky Google .
  2. Vyberte fotku nebo video.
  3. Klepněte na ikonu možností Stáhnout.
Jak stáhnout video stream?
V nabídce Média zvolte Převést / Uložit. V horní liště okna, které Vám vyskočilo, klikněte na Síť. Do pole Zadejte prosím adresu URL vložte klávesovou zkratkou CTRL + V url adresu, kterou jsme si zkopírovali v prohlížeči u videa. A klikněte na Převést / Uložit.

Jak stáhnout video z IG?

Jediné co potřebujete je mít staženou některou z aplikací a v ní do kolonky vložit URL adresu požadovaného příspěvku. Aplikace si obrázek/video načte a nabídne vám zda chcete příspěvek stáhnout a uložit. V případě telefonů s Androidem se nám osvědčila aplikace InSaver a Instore.
Jak stahovat z Ulož.to plnou rychlostí zdarma?
Kodi + doplněk pro Ulož.to

K dispozici je pro všechny desktopové systémy, k dispozici je i pro Android, iOS a také Raspberry Pi a jiné mikropočítače. Snadno si tak můžete udělat z každé televize chytrou. S doplňkem pak bude přímo stahovat multimediální obsah z Ulož.to.

Související článek

Jak opravit nabíječku na mobil?

V jednom místě jsou poškozené dráty. Opatrně odstraňte izolaci a ponechte kolem ní 2 cm okraj. Pokud dráty na obou stranách řezu zkroutíte, spojí se dohromady.

A další otázka, jak stahovat z fastshare?

FastShare kombinuje výhody všech typů stahování s maximální péčí o uživatele, kteří chtějí stahovat zdarma. Nečeká vás tedy žádné vyplňování kódů. Prostě kliknete a stahujete. Nečeká vás žádná omezení na počet souběžně stahovaných souborů.
Jak stahovat z Ceskatelevize?
Zdravím jak a čím stáhnout toto video, ví někdo? https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10520528904-que... V obrazovce toho odkazu pravým tlačítkem - kopírovat odkaz, odkaz vložit do FreeRapid Downloaderu. Stáhne to video jako soubor .

Jak stahovat videa z Nova Plus?

Vybereme sekci Síť a vložíme zkopírovanou URL adresu streamu, který chceme získat. Poté klikneme na Převést / Uložit ve spodní části. Kliknutím na Procházet si vyberme, kam chceme video uložiti. Následně jen potvrdím vše tlačítkem Spustit.
Jak stahovat z iVysílání 2022?
Videa na iVysílání nejsou určena ke stažení, ČT je poskytuje pouze ke shlédnutí online.

Lidé se také ptají, jak stahovat z ivysilani 2021?

Základní myšlenka je použít program Free Rapid Downloared. Daný program je napsaný v Javě, proto si ho můžeme spustit na téměř jakémkoliv operačním programu (kde máme nainstalovanou Javu) (nejlépe mi ale vždy fungoval na Windowsu).

By Steiner Wedekind

Similar articles

Jak si upravit životopis? :: Co to je Downloader?
Užitečné odkazy