Domovská stránka > J > Jak Vybrat Mobilní Telefon 2021?

Jak vybrat mobilní telefon 2021?

JAK vybrat nejlepší mobilní telefon
  1. Dotykový nebo klasický klávesnicový
  2. Inteligentní s operačním systémem (smartphon) nebo základní
  3. Velikost a kvalita displeje (mobilního telefonu)
  4. Kapacita a výdrž baterie.
  5. Základní nebo vysoce kvalitní fotoaparát.
  6. Další důležité parametry a příslušenství

Přečtěte si více

Související článek

Jaký iPhone si koupit v roce 2021?

První místo bych dal iPhonu 11, protože je to nejlepší telefon, který si můžete v roce 2021 koupit.

Navíc, jak si vybrat dobrý mobil?

Rozmyslete si, jaké funkce jsou pro vás důležité a na kterých vám tolik nesejde, případně u kterých jste ochotni přistoupit na kompromis. K dostání jsou jak levné klasické mobily, tak chytré telefony mnoha cenových kategorií. Zvláště ve třídě chytrých telefonů je výběr ohromný a je snadné se v nabídce ztratit.
Jak otestovat telefon?
KONTROLA DOTYKU

Funkční dotyku poznáme tak, že dotyk reaguje správně po celé ploše displeje. U mobilů Samsung na otestování dotyku můžeme využít speciálního režimu, který vyvoláte napsáním kódu ∗#0∗# v aplikaci telefon a položky TOUCH. Propojíme všechny body, tím zjistíme funkčnost dotykové vrstvy displeje.

Jak zjistit rychlost dat?

Zmínit mohu například speedtest.net, rychlost.cz/speedtest nebo fast.com. Svoji funkci na měření má i Google. Tuto možnost najdete po zadání sousloví „speed test" do Google vyhledávače. Test trvá přibližně 30 sekund.
Jak zjistit rychlost připojení?
Díky speedmeteru můžete provést měření rychlosti internetu ve vaší domácnosti a zjistit tak aktuální rychlost připojení. Při měření se provede i tzv. ping test udávající rychlost spojení mezi dvěma zařízeními připojenými k síti.

Související článek

Co dělat když telefon funguje ale nic se nezobrazuje?

Telefon s černým displejem se na slunci mnohem více zahřívá. Přesuňte jej do stínu. Zařízení může opět fungovat, jakmile se trochu ochladí. Po několika minutách zkontrolujte, zda se displej opět rozsvítil.

Jak změřit rychlost Wi-Fi?

Jeden takový malý užitečný trik – spusťte si příkazovou řádku a tam použijte „netsh wlan show interfaces" – pokud máte aktivní WiFi připojení, tak se objeví přehled parametrů. Mezi nimi bude i Receive rate (Mbps) Transmit rate (Mbps) – tedy rychlost příjmu (receive) a odesílání (transmit).
Jak změřit rychlost RAM?
A1 SD Bench – změří rychlost paměti, RAM i paměťové karty

Prostředí je velice jednoduché a k dosažení kýžených výsledků nám stačí jen několik kliknutí. Aplikace načte nejen paměť telefonu a RAM, ale rovněž paměťovou kartu, je-li v telefonu přítomna. Pouhým kliknutím pak lze spustit test rychlosti.

Když to vezmeme v úvahu, jak změřit sílu signálu internetu?

v případě některých telefonů s OS Android lze na číselníku pro vytočení hovoru napsat tento kód *#0011#, telefon zobrazí ServiceMode. tuto hodnotu můžete také naleznout v menu většiny telefonů s podrobnostmi o signálu. pomocí specializované aplikace, určené k těmto účelům.
Někdo se také může ptát, jaký telefon 2021 do 5000?
V základní verzi má mobil 64gigabajtové úložiště, s drobným navýšením rozpočtu si však můžete pořídit výhodnou 128GB variantu.
  • POCO X3.
  • Xiaomi Redmi Note 10S.
  • Realme 8 5G.
  • Samsung Galaxy A22 4G.
  • Xiaomi Redmi 9T.

Jaký fotomobil do 5000?

Nejlepší fotomobily do 5000 Kč

Tím nejlepším fotomobilem v této cenové kategorii je v poměru cena / výkon Realme 8, tedy základní 4G varianta. Na to rozhodně pozor při koupi, protože oproti 5G variantě má kvalitnější hlavní fotoaparát se 64 Mpx. Oproti konkurenčnímu Redmi Note 10s níže využívá větší fotosnímač.

By Rhianna Pillard

Similar articles

Jaký procesor k RTX 3080? :: Jak zjistit výkon telefonu?
Užitečné odkazy