Domovská stránka > J > Jaký Je Rozdíl Mezi Iphone Xa Iphone Xs?

Jaký je rozdíl mezi iPhone Xa iPhone XS?

Rozdíly mezi iPhone X a iPhone XS

To, které pocítíte okamžitě, je rapidní nárůst výkonu. iPhone XS obdržel podle AnTuTu téměř o 50 % výkonnější procesor, než jeho předchůdce. Obě zařízení disponují kvalitním OLED displejem s obnovovací frekvencí 60 hertz.

Přečtěte si více

Související článek

Jaký formát pro Kindle?

Pro Amazon Kindle jsou podporovány formáty PDF, MOBI, AZW, DOC, HTML a TXT.

Někdo se také může ptát, jaký je nejprodávanější iphone?

Apple tak byl tentokrát odsunutý až na následující pozice. Tím nejprodávanějším modelem u Applu byl iPhone 12, kterého se prodalo rovněž působivých 41,7 milionů kusů, a to jde o 5× dražší zařízení než vedoucí Samsung. Na třetím místě se překvapivě umístil iPhone 13, který byl uveden až v posledním kvartále roku 2021.
A další otázka, který iphone je největší?
Zbrusu nový iPhone 12 Pro Max je nejen nejlépe vybavený, ale také největší iPhone v historii Applu. Zařízení o rozměrech 160,8 × 78,1 × 7,4 mm a hmotnosti 228 gramů k nám dorazilo v líbivém barevném provedení Pacific Blue, které vypadá sympaticky a na zádech se příliš nezachytávají otisky prstů.

A jak je velký iphone 11?

iPhone 11 se mezigeneračně nezměnil, zachoval rozměry iPhonu Xr, konkrétně 150,9 × 75,7 × 8,3 mm. Nezměnila se dokonce ani hmotnost, která činí nezanedbatelných 194 gramů.
Navíc, jak je velký iphone 8?
Parametry iPhone 8 (Plus) a srovnání s iPhone 7 (Plus)
Parametry/modelApple iPhone 8Apple iPhone 7
Rozměry a hmotnost67,3 × 138,4 × 7,3 mm 148 g67,1 × 138,3 × 7,1 mm 138 g
Baterie1 821 mAh1 960 mAh
Bezdrátové nabíjení
Rychlé nabíjení

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Někdo se také může ptát, jak fotí iphone se 2022?

Jak fotí iPhone SE 3 (2022)?

Hlavnímu snímači prakticky není co vytknout, to se musí nechat. Fotí tak, jak by zaběhnutý 12Mpx snímač fotit měl. Snímky jsou v plném rozlišení, mají perfektní podání barev a nadchnou i prací se světlem nebo s odrazy od slunce. Největší problém je ale nulová univerzálnost.
Navíc, jak fotit na iphone?
Zaostřuj manuálně Fotoaparát na iPhonu využívá automatické ostření. Dokresli atmosféru fotografie zaostřením na něco jiného, než co vybere automat. Chceš-li například zaostřit na objekt v pozadí, zatímco popředí zůstane rozmazáno, namiř fotoaparát na požadovaný objekt a podrž na něm prst, dokud se zaostření nezamkne.

Jak oddálit fotku iPhone?

Pokud chcete obraz zvětšit ještě víc než na dvojnásobek, podržením kolečka 1× nebo 2× zobrazíte posuvník, kterým se záběr dá přiblížit až na 10×. Na iPhonu 11 a novějším, 12,9palcovém iPadu Pro (4. generace) a 11palcovém iPadu Pro (2. generace) můžete oddálit záběr na 0,5x, díky funkci ultraširokoúhlého fotoaparátu.
A další otázka, proč nejsou iphone 13?
Omezená dostupnost má trvat až do února. Téměř vždy, když Apple přestavil nové iPhony, se objevily spekulace o omezených skladových zásobách. Zlí jazykové tvrdí, že tyto balonky vypouštěl sám Apple, aby pod heslem „kupujte, nebudou" prodal co nejvíce telefonů.

Proč si koupit iPhone 13?

Nový ProMotion displej

Při scrollování, prohlížení v mapách nebo sledování filmů a hraní her je vysoká, při čtení ale padne klidně na 1 Hz. Co je možná trochu škoda, že nová technologie je pouze pro modely 13 Pro a 13 Pro Max, které dostaly LTPO panel; modely 13 a 13 Mini mají starší OLED a tedy i maximálně 60 Hz.

By Fabrianne

Similar articles

Co to je kancelářský software? :: Jaký je nejlepší iPhone?
Užitečné odkazy