Domovská stránka > K > Kdy Bude Hlasový Asistent V Češtině?

Kdy bude hlasový asistent v češtině?

Něco se chystá! Během srpna 2020 začal Google Asistent, implementovaný do telefonů Pixel, ukazovat český text a od některých uživatelů je dokonce hlášena možnost přepnout si jazyk Google Asistenta do češtiny.

Přečtěte si více

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Pokud jde o toto, jaký asistent?

Google Asistent pochopil 100 % otázek, porazil Alexu i Siri. Nejnovější test „inteligence" osobních asistentů ukázal, jak si stojí umělá inteligence jednotlivých firem. Srovnání Google Asistenta, Amazon Alexa a Apple Siri má jasného vítěze. Nejchytřejšího asistenta má v roce 2019 Google.
Jak se jmenuje asistent Google?
Asistent Google je virtuální asistent s umělou inteligencí vyvinutý společností Google, který je k dispozici v mobilních a chytrých zařízeních. Na rozdíl od předchozího virtuálního asistenta společnosti Google Asistent Google může provádět obousměrné konverzace.

Jak mít Google Assistant v češtině?

Jak nejspíš dobře víte, hlasový pomocník Google Asistent je v našich končinách vděčným, ale současně dost kontroverzním tématem. Jde o technicky velmi šikovný nástroj, jehož praktické využití je ovšem v České republice doposud oficiálně limitováno tím, že není podporována čeština.
Následně, jak mít google asistenta v češtině?
Na svém telefonu nebo tabletu s Androidem řekněte „Ok Google, otevři nastavení Asistenta. " Nebo přejděte do nastavení Asistenta. Preferovaný vstup. Vyberte preferovaný vstup.

Související článek

Kdy bude dostupný iPhone 13 pro?

iPhone 13 a 13 Pro Max k vám dorazí 7. ledna.

Můžete se také zeptat, jaký hlasový asistent?

Pokud nechcete jablečnou značku, potom je skvělou volbou Google hlasový asistent.
  • Nejlepší celkově Apple HomePod. Pro náročné Kvalitní hlasový asistent s výbornou kvalitou zvuku a perfektním zpracováním.
  • Nejlepší cena/výkon. Google Nest Audio. Zlatý střed.
  • Levný TIP. Amazon Echo Dot. Levný základ.
Někdo se také může ptát, co umí hlasový asistent?
Hlasový asistent je funkce aplikace Seznam.cz, díky které můžete vyhledávat na webu a ovládat některé funkce vašeho telefonu a dokonce i chytré domácnosti pomocí hlasových povelů. Asistent vám tak dokáže najít recept na svíčkovou, pustit nejnovější zprávy, spočítat matematický příklad nebo třeba rozsvítit žádovku.

Pokud jde o toto, co je to hlasový asistent?

Hlasový asistent Google Assistant, podporované OS: Android a iOS, pásma WiFi 2,4 GHz a 5 GHz, slouží k ovládání chytré domácnosti a přehrávání hudby, počet mikrofonů na snímání okolního zvuku: 2, podpora Spotify a interaktivní displej, aplikace v angličtině.
Pokud jde o toto, co je asistent v mobilu?
Google Asistent je nástupce Google Now a jedná se o chytrého asistenta podobného Siri či Alexe. Umí odpovídat na otázky a ovládat jednotlivá zařízení i chytrou domácnost. Dostupný je na mobilních telefonech, televizorech, v chytrých reproduktorech a dalších zařízeních.

A další otázka, na co se zeptat google asistenta?

Pokud si chcete udělat představu, s čím vám Asistent dokáže pomoci, zeptejte se ho „Co umíš? ".
...
Co může Asistent Google dělat
  • Počasí: Jaké je dnes počasí?
  • Jídlo: Najdi pizzerie v okolí.
  • Otevírací doba: Mají Na Růžku ještě otevřeno?
  • Navigace: Zobrazit trasu domů.

By Metabel Wienke

Similar articles

Jak oslovit Google? :: Jaký je dobrý iPhone?
Užitečné odkazy