Domovská stránka > J > Jak Vypnout Přesměrování Hovorů?

Jak vypnout přesměrování hovorů?

Z nabídky vyberte »Nastavení« a dále »Přesměrování hovorů«, kam se v případě některých smartphonů dostanete přes »Další nastavení«. Pak máte možnost nastavit, zda chcete přesměrovat všechny hovory vždy, nebo pouze v případě, kdy vy budete mít obsazeno nebo když budete nedostupní.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vypnout Seklou hru?

Nazývá se Pres Ctrl+Alt+Del.

Jak zrušit přesměrování hovoru T Mobile?

Pokud chcete zrušit přesměrování hovorů jen dočasně (například na dovolené), zadejte kód deaktivace pouze s jedním # na začátku, například #21# pro dočasnou deaktivaci nepodmíněného přesměrování. Pokud budete chtít nastavení znovu aktivovat, stačí zadat kód *21#.
Jak poznat přesměrovaný hovor?
kódy MMI. Do číselníku vašeho smartphonu zadejte kód *#21# a zjistíte, zda jsou hovory a zprávy z vašeho telefonu přesměrovávané na jiné číslo. Pokud jsou, tato informace se na obrazovce objeví. Zadejte kód *#62# a zjistíte, kam jsou hovory přesměrovány, když je telefon vypnutý nebo když jste mimo dosah.

Jak zjistit jestli je telefon odposloucháván?

Prvním krokem může být vyzkoušení servisních kódů, které fungují pro Android i iOS zařízení. V číselníku zadejte kód „*#21#", díky němuž zjistíte, zda jsou vaše hovory a SMS zprávy přesměrovány. Pokud i nadále nabýváte podezření, uveďte svůj telefon do továrního nastavení.
Jak zrušit přesměrování hovorů Iphone?
Funkce přesměrování hovorů pak lze nastavit i přes Nastavení → Telefon → Přesměrování hovoru. Pokud chcete zkontrolovat stav přesměrovávání, na číselníku zadejte kód *#21# a stiskněte tlačítko pro zahájení hovoru. Pokud chcete funkci vypnout, zadejte *#62#. Pokud ji chcete naopak aktivovat, zadejte *#67#.

Související článek

Jak vypnout myš?

K deaktivaci lze použít nastavení počítače. Klepněte na tlačítko Start.

Co znamená hovor je Presmerovan?

K čemu je přesměrování

Služba přesměrování umožňuje předat příchozí hovory na jiné telefonní číslo. To znamená, že když vám někdo zavolá, tak při splnění podmínky pro přesměrování se hovor přesměruje na jiné telefonní číslo a hovor nebude zvonit na vašem mobilu, ale na jiném nebo na pevné lince.
Když to vezmeme v úvahu, kdo platí přesměrovaný hovor?
Kdo co platí

Hovor od tohoto čísla ke konečnému cílovému uživateli platí ten, kdo si nechal hovor přesměrovat. Každý z uživatelů platí za volání dle svého tarifu. V případě přesměrování v ČR – tj. pokud své telefonní číslo přesměrujete jinam, podělíte se o náklady za přesměrovaný hovor s tím, kdo vám bude volat.

Jak nastavit přesměrování hovorů Android?

Dobrý den, přesměrování se dá nastavit takto: Klikněte na zelenou ikonu "Telefon" která je na úvodní obrazovce, nebo ji najdete v seznamu aplikací. Stiskněte tlačítko "Volby" a vyberte možnost "Nastavení hovorů - Přesměrování hovorů - Hlasový hovor" Jde to pak nastavit pro každou SIM zvlášť.
Co znamená presmerovani hovoru nepodminene?
Nepodmíněné přesměrování je jednoduše v tom, že jakákoli volání na dané telefonní číslo jsou přesměrována. Mobilní telefon, na kterém je nastaveno nepodmíněné přesměrování, vůbec nezazvoní a ihned se provede přesměrování.

Jak blokovat mezinarodni hovory?

Jestli váš telefon umí blokovat hovory nebo SMS z vybraných čísel, najdete v návodu. Pro telefony s operačním systémem bývají v nabídce aplikace, které umí filtrovat hovory nebo SMS. Obvykle je najdete pod názvem "call blocker", "blacklist" apod.

By Vastha Grandfield

Similar articles

Jak zjistit Zmeskany hovor? :: Co vynalezli aboriginci?
Užitečné odkazy