Domovská stránka > J > Jak Otevřít Formát Pdf?

Jak otevřít formát PDF?

Aplikace Acrobat Reader DC je jediný bezplatný prohlížeč souborů PDF, který umí otevřít všechny typy obsahu ve formátu PDF (včetně formulářů a multimédií) a pracovat s nimi. Přejděte na stránku pro stažení aplikace Adobe Acrobat Reader a klikněte na tlačítko Instalovat.

Přečtěte si více

Související článek

Jaký formát pro Kindle?

Pro Amazon Kindle jsou podporovány formáty PDF, MOBI, AZW, DOC, HTML a TXT.

Následně, jaký je rozdíl mezi pdf a pdf a?

PDF/A je oficiální archivační verze formátu PDF definovaná v standardech ISO 19005-1:2005 a ISO 19005-2:2011. Jedná se o zúžení definice formátu PDF tak, aby bylo možné soubory uložené v PDF/A otevřít beze ztráty informace i všemi budoucími verzemi softwarových nástrojů.
Pokud jde o toto, jak vytvořit soubor v pdf?
Spusťte aplikaci Acrobat a zvolte Nástroje> Vytvořit PDF. Vyberte typ souboru, ze kterého chcete vytvořit PDF: jeden soubor, více souborů, skener nebo jinou možnost. V závislosti na typu souboru klikněte na Vytvořit nebo Další. Podle zobrazených pokynů vytvořte dokument PDF a uložte ho do požadovaného umístění.

Jak číst PDF?

Klikneme proto na soubor PDF pravým tlačítkem a otevře se nám menu s nabídkou. Vybereme „Otevřít v programu \ Zvolit jinou aplikaci". Z nabídnutých možností vybereme „Adobe Acrobat Reader DC" a vybereme „K otevírání souboru . pdf vždycky používat tuto aplikaci" a potvrdíme tlačítkem „OK".
Jak vytvořit PDF zdarma?
Vyzkoušejte programy zdarma na tvorbu, úpravy a převod PDF dokumentů
  1. PDFCreator 1.7 – open source.
  2. PDF-XChange Viewer 2.5 – freeware.
  3. CutePDF Writer 3 – freeware.
  4. PrimoPDF 5.1 – freeware.
  5. PDFTools 1.3 – freeware.
  6. Hexonic PDF Split and Merge 1 – freeware pro nekomerční účely.
  7. PDFill PDF Tools 11 – freeware pro nekomerční užití

Související článek

Jak zmenit formát na MP3?

Zdarma, Sunflower doporučujeAV Audio Converter. CD grabber je zdarma. Audiograbber je zdarma. Jakákoli konverze zvuku je zdarma. Ice Media Converter je zdarma. K dispozici je zdarma ripper CD mp3. Pazera je k použití zdarma. Je zdarma k vyzkoušení.

Můžete se také zeptat, v čem otevřít a upravit pdf?

Úpravy a formátování textu v souboru PDF pomocí aplikace Adobe Acrobat.
Když to vezmeme v úvahu, proč mi nejde otevřít soubor pdf?
Častá je např. hláška „Soubor nejde otevřít" či „Chyba formátu: Není PDF, nebo byl soubor poškozen„. Nejčastějšími chybami je potom poškozená referenční tabulka xref či samotný obsah dokumentu. V takovém případě nejprve vyzkoušejte PDF otevřít v jiné aplikaci.

Lidé se také ptají, jak nastavit otevírání souboru v pdf?

Kroky k nastavení aplikace Acrobat Reader DC nebo Acrobat DC jako výchozí program pro otevírání souborů PDF: Pravým tlačítkem klikněte na obrázek souboru PDF a potom vyberte možnost Vlastnosti. V dialogovém okně Vlastnosti pro daný soubor klikněte na tlačítko Změnit.
Jak uložit Soubor v PDF a?
Na kartě Soubor vyberte volbu Uložit jako... a následně vyberte Procházet. Soubor PDF/A ale můžete uložit i do cloudových úložišť (OneDrive, Google Drive apod.) V otevřeném dialogovém okně Uložit soubor jako zvolte cílovou složku, název souboru a položku Uložit jako typ vyberte PDF/A Document.

Jak ukládat do PDF a?

Po spuštění programu Open Office vlevo nahoře klikněte v nabídce na Soubor a zvolte funkci Exportovat do PDF. Poté se otevře dialogové okno Volby PDF, v němž v sekci Obecné klikněte na možnost PDF/A 1a a tu zaškrtněte. Následně funkcí Export exportujte dokument do PDF/A.

By Illona

Similar articles

  • Jak otevřít APK soubor?

    Když chcete nainstalovat něco mimo Obchod Play, všimnete si pouze souborů APK. Je to podobné jako u souborů pro počítač se systémem Windows. Po stažení aplikace je k dispozici soubor s příponou. Můžete s ním pracovat pomocí aplikace.

  • Jak otevřít soubor ve formátu XML?

    Doporučujeme používat stabilní a výkonný textový editor. Standardní poznámkový blok by měl stačit. Pro zkušenější uživatele je možné použít jEdit. Lze použít i textové editory.

  • Jak otevřít soubor MKV?

    Představujeme bezplatný, ale výkonný přehrávač videa, který vám umožní snadno prohlížet video soubory MKV bez nutnosti instalace dalších přehrávačů médií.

  • Jak otevřít DVD?

    Stisknutím tlačítka na jednotce otevřete jednotku CD/DVD. Pokud se disk neotevře stisknutím tlačítka na disku nebo tlačítko na disku není k dispozici, můžete se pokusit disk otevřít pomocí systému Windows. K odstranění zásobníku lze použít jednoduché metody v Průzkumníku souborů.

  • Jaký je formát pro Kindle?
  • Jak otevřít RAW v GIMP?
  • V čem otevřít soubor RTF?
  • Co je to formát videa?
Jak poznám PDFA? :: Jak zmenit formát hudby?
Užitečné odkazy