Domovská stránka > J > Jak Nastavit Wpa2 Enterprise?

Jak nastavit WPA2 Enterprise?

V části Wi-Fi Connect > Bezdrátové připojení nakonfigurujte následující nastavení:
  1. Úroveň zabezpečení : Vyberte možnost WPA2-Enterprise .
  2. IP adresa : Zadejte IP adresu serveru RADIUS Server.
  3. Číslo portu : Zadejte port používaný službou RADIUS Server.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nastavit soukromé připojení?

Chcete-li zkontrolovat zabezpečení webové stránky, podívejte se napravo od webové adresy na stav zabezpečení: "Zabezpečeno". Chcete-li zobrazit podrobnosti o webu, vyberte ikonu . Můžete zjistit, zda Chrome považuje připojení za soukromé.

Někdo se také může ptát, jak se dostat do nastavení routeru?

Nastavení proveďte pomocí prohlížeče

Samotné nastavení routeru se provádí pomocí webového prohlížeče, do kterého stačí zadat správnou adresu. Pravděpodobně to bude 192.168.0.1 nebo 192.168.1.1, určitě jí ale naleznete v manuálu nebo nalepenou na samotném routeru stejně jako přihlašovací údaje.
Následně, co je to psk?
Předsdílený klíč (PSK, též předsdílené tajemství, anglicky Pre-shared key) je v kryptografii předem sdílený tajný klíč, který byl na obou stranách zapsán pomocí bezpečného kanálu ještě před tím, než ho bylo potřeba použít.

Někdo se také může ptát, jak na bezpečnou wi-fi?

Nastavte bezpečné heslo sestávající z kombinace malých a velkých písmen a čísel. Vyberte rovnou kvalitní šifrování. To je pro bezpečnost připojení naprosto zásadní. Vyhněte se staršímu šifrování WEP, které je snadno prolomitelné a použijte standard WPA2 třeba v kombinaci s AES.
Co je WPA3?
Sdílet. Wi-Fi Alliance rozšířila standardy Wi-Fi o nový typ zabezpečení WPA3, které oproti dnes rozšířenému WPA2 používá vyšší 192bitové zabezpečení, ale především má přinést výrazně snadnější nasazení nových zařízení do sítě. To přijde obzvlášť vhod v kontextu nástupu chytrých domácností (partnerský příspěvek).

Související článek

Jak nastavit stav baterie?

Přejděte do nastavení a zobrazte procento výdrže baterie.

Lidé se také ptají, co to je wps?

WPS (Wi-Fi Protected Setup) je bezdrátový zabezpečovací standard, který vám umožňuje jednoduše připojovat zařízení k bezdrátové síti. Funkci WPS můžete nakonfigurovat prostřednictvím kódu PIN nebo tlačítka WPS. WPS podporuje ověřování pomocí protokolů Open System, WPA-Personal a WPA2-Personal.
Můžete se také zeptat, co je zabezpeceni?
Zabezpečení bezdrátové sítě (wireless security) slouží k tomu, aby se do sítě k počítačům nedostali neoprávnění uživatelé, kteří by mohli ostatním způsobit nějakou škodu. Mezi nejběžnější typy zabezpečení patří Wired Equivalent Privacy (WEP) a Wi-Fi Protected Access (WPA).

Co je skrytá síť?

Bezdrátovou síť je možné nastavit tak, aby byla „skrytá". Skrytá bezdrátová síť se nezobrazuje v seznamu bezdrátových sítí zobrazených v nastavení Síť. Takže, když se k takové síti chcete připojit: Otevřete systémovou nabídku vpravo na horní liště.
Jak obnovit připojení k Wi-Fi?
Vyberte tlačítko Start a pak vyberte Nastavení > Síť a internet > Stav > Resetování sítě. Na obrazovce Resetování sítě vyberte Resetovat > Ano. Počkejte, než se váš počítač restartuje, a zkontrolujte, jestli se problém vyřešil.

Lidé se také ptají, proč se nemůžu připojit k wi-fi?

Pokud kontrolky směrovače nebo modemu nesvítí správně, může se jednat o problém s modemem, směrovačem nebo připojením k internetu. Obraťte se na správce sítě nebo na poskytovatele internetových služeb. Mohlo dojít například k výpadku služby nebo je nutné připojení resetovat.

By Heger

Similar articles

Co to je tenis? :: Co je to WPA WPA2?
Užitečné odkazy