Domovská stránka > J > Jaký Prohlížeč Do Mobilu?

Jaký prohlížeč do mobilu?

Pokud jde o prohlížeče, Google má jasný náskok nejen v oblasti PC, ale zejména v systému Android. Podle současných statistik používá Chrome na surfování téměř 90 procent všech uživatelů Androidu. Na druhém místě je s velkým odstupem prohlížeč od Samsungu s pouhými šesti procenty uživatelů. Důvod je asi jasný.

Přečtěte si více

Související článek

Jaký formát pro Kindle?

Pro Amazon Kindle jsou podporovány formáty PDF, MOBI, AZW, DOC, HTML a TXT.

Jaký je rozdíl mezi webovým prohlížečem a vyhledávačem?

Rozdíl mezi prohlížečem a vyhledávačem

Vyhledávač je webová stránka, do které zadáváte své dotazy (www.google.cz). Pokud se ale chcete na tuto a další webové stránky vůbec dostat, je potřeba mít prohlížeč, který musíte mít nainstalovaný na svém počítači. Prohlížeč je tedy jakási brána k internetu a dalšímu objevování.
A na co je firefox?
Mozilla Firefox (výslovnost [ˈmozilə ˈfaiəˌfoks]) je svobodný multiplatformní webový prohlížeč, který vyvíjí ve spolupráci se stovkami dobrovolníků Mozilla Corporation, dceřiná společnost nadace Mozilla Foundation.

Lidé se také ptají, co to je domovská stránka?

Domovská stránka, nebo také homepage, je webová stránka, která slouží jako výchozí bod webové stránky. Jde o výchozí webovou stránku, která se načte po navštívení webové adresy, která obsahuje pouze název domény (například it-slovnik.cz). Domovská stránka je umístěna v kořenovém adresáři webové stránky.
Co bylo před internetem?
Dějiny internetu jsou spojeny se vznikem počítačů (po roce 1945) a následně počítačových sítí, které jim umožnily vzájemně komunikovat. Přímým impulzem byla studená válka (od roku 1947 mezi USA a SSSR), kde protivníkům hrozilo masívní ničení komunikační infrastruktury jadernými zbraněmi.

Související článek

Jaký iPhone si koupit v roce 2021?

První místo bych dal iPhonu 11, protože je to nejlepší telefon, který si můžete v roce 2021 koupit.

Kdo vynalezl Internet?

Internet/Vynálezci
Následně, kdy vznikl internet ve světě?
Kde začal internet

Předchůdce dnešního internetu vznikl už v roce 1969 pod názvem ARPANet (Advanced Research Project Agency Network) a navrhli ho američtí informatici Vint Cerf a Robert Kahn.

Jak vypadaly webové stránky?

" nebo jste se chtěli podívat na vývoj a grafický vzhled webových stránek? Pokud ano existuje web archiv kde je vše uloženo. Na adrese www.archive.org ve vyhledávacím poli zadáte doménu a dáte vyhledat. Pak už si jen vyberete jaký datum či rok chcete zobrazit, a výsledek se vám ukáže.
Následně, co je to internetová stránka?
Webová stránka je v informatice označení pro soubor dat zobrazovaný uživateli webovým prohlížečem. Webové stránky jsou součástí celosvětového WWW (laicky označovaného jako internet, i když WWW je jen jedna ze služeb dostupných na internetu) ve formě hypertextu.

A kolik webových stránek je denně celosvětově napadeno?

Google uvádí, že každý den je celosvětově napadeno 40 000 webových stránek. Není to tedy nic neobvyklého. Významné stránky institucí jsou napadány častěji a nástroje jsou specifičtější, ale v ohrožení je každá stránka.

By Camm

Similar articles

Kdo vymyslel operační systém? :: Jak pripojit Apple pen?
Užitečné odkazy