Domovská stránka > K > Kdy Vyšel Ipad Air?

Kdy vyšel iPad Air?

iPad Air je celkově pátá verze tabletu iPad od americké firmy Apple. Byl představen na konferenci Applu 22. října 2013.

Přečtěte si více

Související článek

Jak dlouho se nabíjí iPad?

V závislosti na modelu trvá nabíjení telefonu 2,5 až 3 hodiny. Způsob nabíjení není vždy konstantní, protože baterie nemají rády úplné vybití nebo nabití. Režim pomalého nabíjení nastane, když baterie dosáhne 80 % svého nabití. Režim snižuje nabíjecí proud.

Jakou velikost iPadu?

Velikost úložiště pro iPad - aplikace a hry

Pokud na iPadu nemáte mnoho aplikací nebo her, mohou fungovat 32 GB nebo 64 GB. Pokud však chcete mít nějaké aplikace a hry, zvažte 128 GB nebo 256 GB. Pokud máte v plánu udělat nějakou graficky náročnou konstrukční práci, pořiďte si 512 GB nebo 1 TB model.
Navíc, co znamená zkratka ios?
Význam: iOS - mobilní operační systém od společnosti Apple. Operační systém iOS je systémem výhradně pro mobilní zařízení od společnosti Apple. Dnešní politika Applu jde ve šlépějích zakladatele Steva Jobse a tvoří tzv.

Když to vezmeme v úvahu, jak jdou po sobe ipady?

iPad je počítač typu tablet od společnosti Apple.
...
Modely.
Generace iPaduiPad Mini 2
Operační systémiOS 7.0.3
Datum vydání12. listopadu 2013
Finální operační systémiOS 12.4.6
Podpora skončila...24. září 2019
7 dalších sloupců
Navíc, jak zjistit jaký mám mac?
Nejsnadnější cesta je otevřít Nastavení -> Obecné -> Informace -> Model a kliknout na řádek, který okamžitě zobrazí informace o modelu v zmíněném tvaru Axxxx.

Související článek

Proč si koupit iPad?

Ovládání na iPadu je snadné. Pro co nejlepší uživatelský zážitek jsou hardware a software dokonale sladěny. Do aplikace Přechod můžete přenést data ze starého zařízení.

Můžete se také zeptat, kdy vyjde ipad air 2022?

Apple iPad Air (2022) se bude nabízet hned v pěti barevných variantách, z nichž patrně nejvíce zaujme méně obvyklá modrá. Předprodej startuje již tento pátek 11. března, samotný prodej vypukne o týden později, tedy 18. března.
Lidé se také ptají, kdy vyjde ipad 2022?
Bezdrátová technologie MagSafe

Tato technologie by však měla přinést také změnu materiálu a záda by měla být nově skleněná. Dále se v novém zařízení dočkáme konektoru USB-C nebo rozpoznávání obličeje Face ID. Premiéru iPadu Pro (2022) následně očekáváme někdy na podzim letošního roku.

Jaký iPad vybrat?

Hledáte-li co možná nejmenší tablet, nelze vám doporučit nic jiného než iPad mini 2021. Ten nabízí "jen" 8,3" Liquid Retina displej a hliníkové tělo s ostrými hranami po vzoru iPadů Pro či Air o rozměrech 195,4 milimetrů na výšku, 134,8 milimetrů na šířku a 6,3 milimetrů na tloušťku.
Někdo se také může ptát, jaký je rozdíl mezi ipad a ipad air?
iPad Pro má čtyři reproduktory, zatímco Air „jen" dva. Pro se odemyká pomocí FaceID, u Airu najdete Touch ID nově schované do zapínacího tlačítka. A největší rozdíl je ve fotoaparátech. Zatímco Pro má 3 objektivy a k tomu LiDAR, Air si vystačí s jedním.

A kolik palcu má ipad?

Tabulkové srovnání tabletů Apple iPad
VerzeiPad Air M1 (2022)iPad 2021
ProcesorApple M1A13 Bionic
Velikost obrazovky10,9″10,2″
Rozlišení displeje2360 × 1640 px2160 × 1620 px
Zadní fotoaparát12 Mpx8 Mpx
2 další řádky

By Sirotek Crail

Similar articles

Jak pripojit Apple pen? :: Co to je digitální fotoaparát?
Užitečné odkazy