Domovská stránka > C > Co Vše Je Na Sim Kartě?

Co vše je na SIM kartě?

Kromě identifikačních a autentizačních údajů obsahuje SIM karta i oblast paměti pro uživatelská data, která lze použít pro ukládání kontaktů (osobní telefonní seznam) a omezeného množství zpráv SMS. Dále může obsahovat jednoduché aplikace poskytnuté telefonním operátorem (popř.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zjistit co je na SD kartě?

Pokud na domovské obrazovce stisknete tlačítko nabídky, vyberte nastavení z nabídky. To se může jmenovat jinak, například Paměť telefonu nebo podobně. Zde se zobrazuje celkové a volné místo ve vnitřní paměti telefonu.

Jak vypadá Nano SIM karta?

Její název byl jednoduše SIM.
...
Vývoj velikostí SIM karet.
KartaOznačeníRozměry
MiniSIM2FF25 × 15 × 0,76 mm
MicroSIM3FF15 × 12 × 0,76 mm
NanoSIM4FF12,3 × 8,8 × 0,67 mm
Co je MicroSIM karta?
Není to v podstatě nový typ SIM karty. Jedná o „ořezaný" formát běžné SIM karty. Standardní SIM karta má rozměry 15 x 25 x 0,76 mm, zatímco micro-SIM karta má zmenšené rozměry na 12 x 15 x 0,76 mm.

Jak vylomit SIM kartu?

SIM kartu vylomíte z plastového nosiče podle velikosti potřebné pro váš telefon, postupujte od větších velikostí k menším, snížíte tak riziko poškození čipu.
Jak vymenit e SIM?
Zásuvku na SIM kartu vysunete tak, že do dírky na zásuvce vložíte kancelářskou sponku nebo nástroj na vysunutí SIM karty. Trochu zatlačte dovnitř, ale ne příliš silně. Pokud se vám zásuvku na SIM kartu nedaří vysunout, doneste své zařízení k operátorovi nebo do Apple Storu a požádejte o pomoc.

Související článek

Jak se dostat k SIM kartě?

Pokud se chcete zbavit slotu pro kartu SIM, musíte použít sponku nebo nástroj. Trochu zatlačte, ale ne silně. Pokud se vám nepodaří slot vyjmout, odneste zařízení k operátorovi nebo do obchodu Apple Store, kde vám pomohou.

Lidé se také ptají, kolik se vejde na sim kartu kontaktů?

Hezký den, u nejnovějších SIM karet (typ uSIM) je kapacita telefonního seznamu 220 záznamů, počet SMS je 20 (a k tomu max. 8 SMS služby M-Banka).
Co je to nano SIM?
Nano SIM karta je druh SIM karty s nejmenšími rozměry 12,3 x 8,8 x 0,67 mm.

A jak zjistit jestli mám lte sim?

SIM kartu s podporou LTE – ověříte zdarma přes SMS ve tvaru „LTE" na 4603. Být v pokrytí LTE – ověříte na mapě pokrytí nebo zašlete SMS ve tvaru „INTERNET" na 4603.
Jak je velká nano SIM karta?
Nano-, Micro- a MiniSIM

SIM - 54 mm x 85,6 mm (už není běžně používána, výrobní číslo je na samotné SIM) MiniSIM - 15 mm x 25 mm (výrobní číslo je na samotné SIM) MicroSIM - 12 mm x 15 mm (výrobní číslo je na samotné SIM) NanoSIM - 8,8 mm x 12,3 mm (výrobní číslo je na samotné SIM)

Můžete se také zeptat, jak získat nano sim vodafone?

Prodejna Vodafonu - SIM kartu vám zde vyměníme na počkání. Stačí znát administrátorské heslo a mít u sebe doklad totožnosti. Linka péče o zákazníky - výměnu SIM karty si můžete domluvit s operátorem na čísle *77 (ze sítě Vodafone) nebo 800 77 00 77 (při volání z jiné sítě). SIMka vám přijde poštou do 2 pracovních dnů.

By Robbie

Similar articles

Kde si nechat oříznout SIM kartu? :: Co se připojuje ke grafické kartě počítače?
Užitečné odkazy