Domovská stránka > J > Jak Zjistím Co Mám Za Macbook?

Jak zjistím co mám za MacBook?

Způsoby zjištění:
  1. Na zadní straně Vašeho MacBooku je natištěný název Vašeho Macu a rok výroby. V tomto případě MacBook Pro 2012.
  2. Druhý zpúsob je v nastavení. Klikněte na jablíčko v levém horním rohu a následně na „O tomto Macu“
  3. Další způsoby zjištění: Na dodací krabici a na účtence.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zjistím kde byl iPhone koupený?

Pokud je funkce Najít iPhone povolena, můžete pomocí sériového čísla zjistit přesný model, barvu, velikost úložiště, datum výroby, místo výroby zařízení a několik dalších informací.

Pokud jde o toto, proč si koupit ipad?

iPad má uživatelsky příjemné a intuitivní ovládání. Dokonale spolupracující hardware a software pro ten nejlepší uživatelský zážitek. Díky aplikaci Přechod na iOS přenesete svá data ze starého zařízení snadno a rychle.
Na co je dobrý iPad?
iPad je tak všestranný, že s přehledem zvládne prakticky cokoli. Ať děláš na pracovním projektu, potřebuješ se kreativně vyjádřit, nebo paříš strhující hru, na iPadu tě to bude bavit a půjde ti to levou zadní. Tady je jen pár z bezpočtu věcí, které na iPadu jdou.

Proč iPad Air?

Multitasking na iPadu je ještě intuitivnější a praktičtější než dřív. Hladce při práci přecházej mezi různými aplikacemi. Pomocí Slide Overu nebo Split View si jich můžeš otevřít několik najednou. A přesouvat mezi nimi obsah prstem na displeji nebo trackpadu.
Někdo se také může ptát, jakou zvolit paměť iphone?
Pokud stahujete pouze hudbu nebo fotografie, mohlo by vám 128 GB bez problému dostačovat. V případě, že do zařízení pravidelně ukládáte i filmy nebo videa, budete muset sáhnout po nejdražší 256 GB variantě.

Související článek

Co je MacBook Air?

Apple MacBook Air 13 Grey MGN63ZE/A je stylový notebook s 33,8cm (13,3) displejem.

Lidé se také ptají, jak vyčistit paměť ipadu?

Pokud však víte, že aplikaci budete potřebovat, ale třeba až za delší dobu, ale aktivovat možnost Odložit nepoužívané (Nastavení -> Obecné -> Úložiště -> Odložit aplikace), která automaticky odinstaluje dlouho neotevřené aplikace, avšak všechna vložená data zachová; při opětovné instalaci aplikace ji najdete ve stejném
A jakou velikost pameti iphone?
Vnitřní paměť přístroje bývá nejčastěji 64 a 128 GB. U Apple iPhonů se ale čím dál častěji setkáváme s pamět 256 a 512 GB, u notebooků Apple Mac pak dokonce 1 TB.

Jaký iPad pro studenty?

Závěr- nejlepší iPad pro studenty

Pokud máte omezený rozpočet a nechcete si nechat ujít dobré vlastnosti iPadu, můžete se pustit do iPadu 8. generace. Považujeme to za jeden z nejlepších iPadů pro studenty. Má 10.2palcový Retina displej a využívá čip A12 Bionic.
A další otázka, jak koupit ipad?
Pro ty, kteří by rádi měli výkon za dostupnou cenu, je zde iPad. Pokud upřednostňujete kompaktní design a profesionální atributy, je zde iPad mini. iPad Air je zase řešení, které obstojí i do budoucna a přitom je levnější. No a pro ty, kteří chtějí jen to nejlepší, je vynikající volbou iPad Pro.

Můžete se také zeptat, jaký je nejlepší tablet?

Hodnocení tabletů – Nejlépe hodnocené (nejlepší) tablety Samsung
Nejprodávanější levné tablety samsung (budget)
TOPNázevUživatelská paměť
1Samsung Galaxy Tab S8 SM-X700NZAAEUE128
2Samsung Galaxy Tab S6 Lite Wi-Fi SM-P610NZBAXEZ64
3Samsung Galaxy Tab S7 FE Wi-Fi 64GB Mystic Black SM-T733NZKAEUE64

By Truscott Simoes

Similar articles

Jak dlouho se nakládá kontejnerová loď? :: Jak zjistit velikost tabletu?
Užitečné odkazy