Domovská stránka > J > Jak Používat Tiskárnu?

Jak používat tiskárnu?

Kabel k připojení tiskárny bývá součástí dodávky tiskárny, pouze ve výjimečných případech se musí dokoupit zvlášť. U staršího připojení tiskárny k počítači se používá paralelní port. Pokud pořídíte síťovou tiskárnu, stačí ji připojit přes WIFI nebo ethernetový kabel k místní síti.

Přečtěte si více

Související článek

Co používat místo Google Play?

Obchod Play není ve výchozím nastavení zahrnut. I ten má alternativy, například Yandex Store, Amazon Appstore nebo F-Droid. Jako náhradu lze použít zcela jiný systém.

Jak vybrat tiskárnu k notebooku?

Rozhodně doporučujeme pořídit model s funkcí bezdrátového připojení přes Wi-Fi. Tak můžete tiskárnu napojit např. i na mobilní telefon nebo tablet. Další užitečnou funkcí je automatický oboustranný tisk a tisk fotografií bez okrajů.
Jakou inkoustovou multifunkci?
Recenze Epson EcoTank L850 – Nejlepší multifunkční inkoustová tiskárna. Epson EcoTank L850 se svými vlastnostmi řadí mezi nejlepší multifunkční inkoustové tiskárny na trhu. Dominantní vlastností je tisk ve vysokém rozlišení.

Jaký je rozdíl mezi laserovou a inkoustovou tiskárnou?

Největší rozdíly mezi inkoustovými a laserovými tiskárnami je to, že inkoustová tiskárna používá inkoust, je vhodná pro tisk s malým objemem a je tradiční volbou domácího uživatele. Naproti tomu laserová tiskárna používá toner, je ideální pro tisk velkého objemu a je většinou, ale ne výhradně, využívána v kancelářích.
Pokud jde o toto, jakou značku tiskárny?
Jakou značku tiskárny si vybrat

Na trhu jsou v současnosti desítky výrobců tiskáren. Doporučujeme však zaměřit se při výběru na osvědčené značky jako Canon, HP, Epson, Lexmark, OKI, Xerox, Brother, Samsung či Panasonic.

Související článek

Jak používat klávesové zkratky?

Klávesnice systému Windows má řadu klávesových zkratek, včetně klávesy F11nebo klávesy s logem Windows, šipky nahoru a tabulátoru. Zobrazení a skrytí plochy a klávesa s logem Windows.

Jakou tiskárnu s tankovým systémem?

Za design chválíme multifunkci Canon Pixma G4300, za nejlepší rozlišení a nejkrásnější tisk fotografií Epson Eco Tank ITS L3050. Nejnižší cenu za multifunkci a inkoustovým tankovým zásobníkem zase zaplatíte za model HP Ink Tank Wireless 415.
Jakou multifunkční laserovou tiskárnu?
Jakou multifunkční tiskárnu vybrat dle srovnání

Mezi inkoustovými exceloval model Brother MFC-J3930DW. Kvalitní laserovou tiskárnou do kanceláře je pak Canon i-Sensys MF744Cdw.

Která tiskárna má nejlevnější tisk?

Jak je zmíněno výše, jsou dva druhy tiskáren. Levnější variantou pro domácí tisk může být barevná tanková inkoustová tiskárna nebo multifunkční barevná inkoustová tiskárna, která je navíc vybavena skenerem a kopírkou. Další variantou je laserová tiskárna, která tiskne pouze černobíle.
Jakou tiskárnu se skenerem pro občasný tisk?
Pokud máte v plánu pouze občasný tisk, doporučujeme laserovou tiskárnu, zde díky použité technologie "zaschnutí" vůbec nehrozí. Tiskárnu můžete klidně rok nepoužívat a po opětovném zapojení bude bez problémů toner zase tisknout.

Jak fungují jehličkové tiskárny?

Jehličkové tiskárny fungují na podobném principu jako psací stroj. Na rozdíl od psacího stroje ale jehličkové tiskárny umožňují měnit druhy písma a do jisté míry také tisk jednoduché grafiky. Jednotlivé znaky jsou vykreslovány pomocí jehliček, které naráží do papíru přes barvicí pásku s inkoustem.

By Vernice

Similar articles

  • Jak používat Finder?

    Po spuštění Macu se jako první zobrazí Finder. Když používáte jiné aplikace, otevírá se a zavírá automaticky. V horní části obrazovky je lišta s nabídkami. Pomocí oken a ikon zobrazuje obsah Macu, iCloud Drive a dalších úložných zařízení.

  • Jak používat Safari?

    Pomocí panelů můžete zobrazit více webových stránek najednou a můžete je uspořádat do skupin, abyste se k nim mohli později vrátit. Přesun do skupiny panelů se provádí podržením prstu na jednom z nich.

  • Jak používat Příkazový řádek?

    Příkazový řádek v systému Windows spustíte stisknutím klávesy Win-R. Někdy je nutné spustit příkazový řádek v režimu správce. Pomocí nabídky pod pravým tlačítkem myši spustíte nalezeného zástupce v režimu správce.

  • Jak pouzivat they them?

    Knír je vyroben z očních linek. Nezbytným vysvětlením je, že se jedná o nebinární nebo genderově fluidní osobu. V angličtině používá zájmeno they. Vzhledem k tomu, že angličtina není genderově neutrální, neexistuje žádný zavedený způsob, jak to udělat.

  • Jaké tagování může používat VLAN?
  • Jak pouzivat they Them v češtině?
  • Jak používat dokovací stanice?
  • Kdy používat VPN?
Co všechno může slovo srdce vyjadřovat? :: Jakou tiskárnu pro domácí použití?
Užitečné odkazy