Domovská stránka > J > Jakou Koupit Laserovou Tiskárnu?

Jakou koupit laserovou tiskárnu?

Základní modely laserových tiskáren seženete již od 1500 Kč, nejlevnější LED tiskárny začínají na ceně 2500 Kč. Pokud však tisknete častěji, vyplatí se investovat do pokročilejších přístrojů. V případě laserových tiskáren je třeba počítat s tím, že chcete-li tisknout barevně, připlatíte si.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Někdo se také může ptát, jakou tiskárnu se skenerem pro občasný tisk?

Pokud máte v plánu pouze občasný tisk, doporučujeme laserovou tiskárnu, zde díky použité technologie "zaschnutí" vůbec nehrozí. Tiskárnu můžete klidně rok nepoužívat a po opětovném zapojení bude bez problémů toner zase tisknout.
Když to vezmeme v úvahu, která tiskárna má nejlevnější tisk?
Jak je zmíněno výše, jsou dva druhy tiskáren. Levnější variantou pro domácí tisk může být barevná tanková inkoustová tiskárna nebo multifunkční barevná inkoustová tiskárna, která je navíc vybavena skenerem a kopírkou. Další variantou je laserová tiskárna, která tiskne pouze černobíle.

Někdo se také může ptát, co je to led tiskárna?

LED tiskárna kombinuje vysokou rychlost s relativně nízkou cenou. Funguje na principu fotoelektrického jevu – v místě, kde má vzniknout obraz, je obrazový válec osvětlován řadou světelných diod. Pak se na osvětlená místa napráší toner a za zvýšené teploty obtiskne na papír.
A jak vybrat tiskárnu k notebooku?
Rozhodně doporučujeme pořídit model s funkcí bezdrátového připojení přes Wi-Fi. Tak můžete tiskárnu napojit např. i na mobilní telefon nebo tablet. Další užitečnou funkcí je automatický oboustranný tisk a tisk fotografií bez okrajů.

Související článek

Jaký iPhone si koupit v roce 2021?

První místo bych dal iPhonu 11, protože je to nejlepší telefon, který si můžete v roce 2021 koupit.

Když to vezmeme v úvahu, jak fungují jehličkové tiskárny?

Jehličkové tiskárny fungují na podobném principu jako psací stroj. Na rozdíl od psacího stroje ale jehličkové tiskárny umožňují měnit druhy písma a do jisté míry také tisk jednoduché grafiky. Jednotlivé znaky jsou vykreslovány pomocí jehliček, které naráží do papíru přes barvicí pásku s inkoustem.
Někdo se také může ptát, co je to tankový systém u tiskárny?
Technologie tisku je inkoustová, hlava tiskárny vytváří pomocí malých kapek inkoustu přímo na papír malé body, které tvoří finální obraz. Rozdíl je v tom, že inkoust není v klasických náplních (cartridge), ale v nádobách, do kterých jde dolévat. A právě tohle jsou "tanky na inkoust" - odtud označení tanková tiskárna.

A další otázka, jaké rozlišení tiskárny?

Při tisku běžných dokumentů si vystačíte s rozlišením 600 x 600 dpi. Pokud chcete tisknout fotografie ve vysoké kvalitě, sáhněte raději po barevné tiskárně s rozlišením 4 800 x 1 200 dpi a více. Počítejte ale s tím, že takové rozlišení vám zatím nabídnou pouze inkoustové tiskárny.
Jak funguje barevná laserová tiskárna?
Laserová tiskárna je druh počítačové tiskárny, pracující na podobném principu jako kopírka. Laserový paprsek vykresluje obrázek na světlocitlivý válec, na jehož povrch se poté nanáší toner. Ten se uchytí jen na osvětlených místech, obtiskne se na papír a na závěr je k papíru tepelně fixován.

By Kalina

Similar articles

Co se hraje na Steamu? :: Jakou multifunkční tiskárnu?
Užitečné odkazy