Domovská stránka > J > Jak Vybrat Audio Sestavu?

Jak vybrat audio sestavu?

Na začátku je potřeba si říct několik základních údajů – do jak velké místnosti hledáme audio sestavu, jaký bude její účel (stereo či domácí kino), a v neposlední řadě také, jaký na ni máme rozpočet.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vybrat počítač all in one?

Při výběru počítače All In One je dobré zaměřit se nejprve na procesor. Čím vyšší výkon počítač má, tím více má. Účel a výkon procesoru jsou klasifikovány. Počítače All In One mají procesory z řady Intel Pentium/Celeron neboAMD Athlon/Ryzen 3.

Následně, co určuje hlasitost reproduktorů?

Hlasitost je totiž podstatně závislá na citlivosti reproduktoru = efektivnosti přeměny dodávané elektrické energie na akustickou. Citlivost se ale udává v logaritmické stupnici v decibelech (dB), stejně jako "hlasitost" (SPL), tzv. sound pressure level.
Co znamená pasivní reproduktor?
Pasivní reproduktory se častěji označují slovem reprosoustavy. Jsou určeny spíše pro kvalitní, hlasitý a dynamický poslech v pohodlí domova a nehodí se k častému přenášení. Mezi hlavní výhodu pasivních reproduktorů patří možnost připojení různorodých zdrojů skrze samostatný zesilovač.

Jak vybrat reproduktory k zesilovači?

Jednoduché, přímočaré a jasné doporučení pro výběr kombinace reprosoustav a zesilovače zní: najděte zesilovač, který je schopen dát jmenovitě alespoň 100W do 8ohmů a nevadí mu zátěž 2 ohmy, mezi reprosoustavami vybírejte ty citlivější, řekněme nad 90dB/m/1W, s nominální impedancí 8ohmů a jmenovitým příkonem v rozmezí
A co je to aktivní reproduktor?
Typy reproduktorů

Aktivní reproduktory potřebují napájení, neobejdete se tedy bez nějakého zdroje. Výhoda je, že zde hudební signál můžete poslat přímo do reproduktoru, většina bude mít integrovanou bezdrátovou technologii Bluetooth, Wifi, analogové a digitální vstupy. Lze je tedy snadno spojit přímo i s televizorem.

Související článek

Jak vybrat monitor šetrný k očím?

Napište rozlišení a velikost monitorů. Každý jsme citlivý na něco jiného a to nám napoví. Stejné rozlišení na malém a větším monitoru bude rozdíl.

Navíc, jak zjistit výkon reproduktorů?

Příkon se dá odhadnout ze způsobu vinutí cívky kmitačky a průřezu drátu kterým je navinuta. Dál lze odhadovat dle konstrukce a materiálu magnetu ( ferit, neodym. ) , konstrukce atd . atd.
A co je to rms výkon?
Maximální dlouhodobý příkon reproduktoru se nejčastěji ukrývá pod zkratkou RMS, AES nebo nominal power. Jedná se o maximální příkon, který dokáže reproduktor dlouhodobě zpracovávat, aniž by hrozilo riziko jeho poškození.

Co je hudební výkon?

Jedná se o výkon, kterej zesilovač odevzdá do zátěže při efektivní hodnotě výstupního napětí. Čili je to ten doopravdickej, měřením kdykoliv prokazatelnej výstupní výkon zesilovače. Maximální nebo taky špičkovej výkon TeVr označovala jako "Hudební výkon".
Někdo se také může ptát, jaké reproduktory 51?
Reproduktory k PC 5.1 – osvědčené značky
  • Reproduktory k PC 5.1 Logitech.
  • Reproduktory k PC 5.1 Genius.
  • Reproduktory k PC 5.1 FENDA.
  • Reproduktory k PC 5.1 AKAI.

Jak Vytlumit Reprobednu?

Jediná podoba molitanu, co se dá použít na vytlumení, je v tloušťce 2-3mm, ten se pak zmuchlá a volně rozloží v celém objemu. Jestli chceš za každou cenu polepovat stěny bedny, na to je vhodnější plsť nebo zbytky koberců. Případně hřebíčky přibít několik vrstev staré deky či složená bavlněná trička.

By Andonis

Similar articles

  • Jak vybrat ERP systém?

    Nejprve si stanovte své cíle a podle nich pak vyberte správný produkt - to je jedno z 10 základních pravidel, která jsme shrnuli. Vyberte si správného dodavatele. Čas a zdroje potřebné k implementaci by se neměly podceňovat.

  • Jak vybrat Android box?

    Nejlepší TV boxy jsou všechny od stejné společnosti. Box vás překvapí svou rychlostí, výkonem a funkcemi. Nejlepší cena je výkon. Mi Tv Box je zlatý. Nejlevnější TV Stick je Mi TV Stick. V základu je levný.

  • Jak vybrat televizi 2022?

    Televizor by měl mít všechny. Pro všechny platí, že čím vyšší, tím lepší. Je rozdíl mezi statickými a dynamickými hodnotami. Jas televizoru se určuje podle toho, jak je jasný.

  • Jak vybrat internet do bytu?

    Při výběru bezdrátového připojení musíte být v dosahu pokrytí zvoleného poskytovatele. Z místa připojení byste měli vidět anténu poskytovatele. Je lepší namontovat anténu na střechu než před okno nebo balkon.

  • Jak vytvořit sestavu v Accessu?
  • Jak vybrat VDSL modem?
  • Jak vybrat název domény?
  • Jak vybrat hard disk?
Jak učit francouzštinu? :: Jak vybrat reproduktory k PC?
Užitečné odkazy