Domovská stránka > C > Co Je Software Příklady?

Co je software příklady?

kancelářské aplikace: textový editor, tabulkový procesor, prezentační program. grafické programy: vektorový grafický editor, bitmapový grafický editor, CAD. vývojové nástroje: vývojové prostředí, překladač zábavní software: počítačové hry, přehrávače digitálního zvuku a videa apod.

Přečtěte si více

Související článek

Co je to počítačový software?

Počítačový program je posloupnost instrukcí, které popisují provedení určitého úkolu počítačem. Počítač potřebuje k provedení určité činnosti alespoň jeden program ve své operační paměti.

Co to je proprietární software?

Proprietární software nebo také software s uzavřeným kódem (z anglického: closed source) je takový software, kde jeho autor upravuje licencí (typicky EULA) či jiným způsobem možnosti jeho používání.
Co znamená slovo software?
Software (též česky programové vybavení, někdy psáno též počeštěně softvér) je v informatice sada všech počítačových programů používaných v počítači, které provádějí nějakou činnost.

A další otázka, co patří do systémového softwaru?

Mezi systémový software patří operační systém, pomocné nástroje a firmware.
Když to vezmeme v úvahu, jak dělíme software počítače?
- Kancelářské balíky: textový editor, tabulkový procesor, prezentační program, - Grafické programy: vektorový grafický editor, bitmapový grafický editor, - Vývojové nástroje: vývojové prostředí, překladač, - Zábavní software: počítačové hry, přehrávače digitálního zvuku a videa apod.

Související článek

Jak se nazývá volně šiřitelný software s časovým či funkčním omezením?

Skupina programů souhrnně označovaných jako freeware se označuje jako shareware.

A další otázka, co je to software prezentace?

2 software Software (programové vybavení) je sada všech počítačových programů používaných v počítači, které provádí nějakou činnost. Software můžeme rozdělit na systémový, který zajišťuje chod samotného počítače a aplikační, se kterým pracuje uživatel počítače. Software je protiklad k hardwaru.
Co je softwarový produkt?
softwarový produkt - Radek Kitner. SW produktem může být aplikace v telefonu (Facebook), program v počítači (Microsoft Office), Operační systém (MS Windows), služba na internetu (Gmail). Zkrátka se jedná o jakýkoliv software.

Co to je shareware?

Shareware je označení pro software chráněný autorským právem, který je možné volně distribuovat (typicky na internetu nebo na CD nebo DVD, jež jsou přílohami časopisů). Uživatel má možnost software po určitou dobu zkoušet, zda mu vyhovuje nebo ne.
Co je Proprietalni?
Proprietární formát je v informatice označení pro formát souboru, který obsahuje data organizovaná podle pravidel, která jsou tvůrcem tajena (firma, jednotlivec).

Co to je komerční software?

Komerční software je takový software, který je šířen za úplatu. To znamená, že pokud produkt chcete používat, musíte za to tvůrci zaplatit. Takový software je obvykle možné používat jen dle omezení dané jeho licencí.

By Roach Beech

Similar articles

Co považujete za svůj největší úspěch? :: Jaké sociální sítě vlastní Facebook?
Užitečné odkazy