Domovská stránka > J > Jak Hledat Na Zahraničních Webech?

Jak hledat na zahraničních webech?

Abyste získali zahraniční výsledky vyhledávání, bude potřeba změnit nastavení vpravo dole na hlavní stránce Googlu. Manuálně změňte Nastavení oblasti na požadovanou zemi. Dříve se lokální vyhledávání dalo obejít také zadáním adresy www.google.com/ncr (no country redirect).

Přečtěte si více

Související článek

Jak hledat v Safari?

Chcete-li vyhledat webovou stránku, zadejte adresu URL nebo hledaný výraz a poté vyhledejte stránku.

Navíc, jak nahradit google?

Konkurence nabízí v lepším případě totéž, zpravidla však o něco méně. Zvolit můžete cloud Mega, kde dostanete také 15 GB zdarma. Známý OneDrive od Microsoftu či iCloud od Applu vám zdarma poskytnou jen 5 GB prostoru. Google Fotky navíc nejsou jen obyčejným cloudovým úložištěm fotografií a videí.
Jak odstranit stránku z Google?
Vyplníte jméno, kontaktní adresu a adresu stránky k odstranění. Přidáte vysvětlení, proč chcete stránku odstranit, v českém formuláři by to mělo stačit česky. Přiložíte kopii nějakého svého dokladu, podepíšete formulář zadáním data a žádost odešlete.

Někdo se také může ptát, jak vypnout hlasového asistenta?

Možnost 3: Pomocí nastavení zařízení
  1. Spusťte v zařízení aplikaci Nastavení .
  2. Vyberte Přístupnost. TalkBack.
  3. Zapněte nebo vypněte možnost Použít TalkBack.
  4. Vyberte OK.
Pokud jde o toto, jaký prohlížeč do mobilu?
Pokud jde o prohlížeče, Google má jasný náskok nejen v oblasti PC, ale zejména v systému Android. Podle současných statistik používá Chrome na surfování téměř 90 procent všech uživatelů Androidu. Na druhém místě je s velkým odstupem prohlížeč od Samsungu s pouhými šesti procenty uživatelů. Důvod je asi jasný.

Související článek

Kde hledat MMS?

Adresu můžete zadat do prohlížeče. V pravém horním menu najdete možnost vyhledávání. Na podstránce by se měla objevit možnost zadat značku a model zařízení.

Jaký prohlížeč nejméně zatěžuje PC?

Microsoft se pochlubil vysokou efektivitou svého internetového prohlížeče Edge. Spotřebovává málo prostředků a díky tomu umožní mobilním zařízením delší výdrž na baterii.
Můžete se také zeptat, jaký prohlížeč pro windows 11?
Microsoft Edge pro Windows

Microsoft Edge je nejlepší prohlížeč pro Windows.

Když to vezmeme v úvahu, jaký je internetový prohlížeč?

Webový prohlížeč vás provádí po internetu. Stahuje informace z různých částí webu a zobrazuje je na vašem počítači nebo mobilním zařízení. Text, obrázky a videa se po internetu přenášejí pomocí protokolu nazvaného Hypertext Transfer Protocol.
Kolik je prohlížečů?
Mezi nejznámější grafické webové prohlížeče patří (seřazeny podle počtu uživatelů): Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari, Opera, Maxthon a další. Mezi textové pak Links, Lynx a další.

Co je to Brave?

Brave je prohlížeč zaměřený na ochranu soukromí, výchozí nastavení je automatické blokování online reklamy a sledovačů webových stránek. Je dostupný pro řadu operační systémů, např. Microsoft Windows, macOS, Linux, Android či iOS.

By Hort

Similar articles

Jak psát ASCII? :: Jak dostat článek do časopisů?
Užitečné odkazy