Domovská stránka > J > Jak Zmenit Wifi?

Jak zmenit WiFi?

Změnu názvu WiFi sítě hledejte pod položkami SSID settings. V kolonce SSID potom změníte název sítě, která se vám bude zobrazovat. Zadejte nové údaje a nezapomeňte je uložit. Následně je nutné router restartovat.
...
Nejčastější adresy:
  1. 192.168.0.1.
  2. 192.168.1.1.
  3. 10.0.0.1.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zmenit uloziste iPhone na iCloud?

Kliknutím na své jméno v horní části obrazovky můžete změnit plán úložiště ve svém zařízení. Na další obrazovce klikněte na možnost Spravovat úložiště.

Jak změna názvu WiFi TP-Link?

TP-Link TL-WR841N

IP adresa tohoto routeru je http://192.168.1.1/ a pokud nebylo změněno, tak přihlašovací jméno i heslo je admin. Wi-Fi přejmenujete v kategorii Wireless, nové jméno napište do kolonky Wireless Network Name a uložte Save.
Jak nastavit nové heslo na WiFi?
Vyhledejte sekci Wireless (WiFi, WLAN), Security a vyhledejte položku WPA/WPA2. Toto WPA zaškrtněte a vyplňte v políčku password vaše heslo do WiFi sítě. Heslo by mělo obsahovat minimálně 8 znaků. Pak už jen stačí uložit nastavení a restartovat router.

Můžete se také zeptat, jak postupovat když zapomenu uživatelské jméno nebo heslo pro přihlášení k bezdrátovému směrovači tp link?

Ujistěte se, zda je IP adresa vašeho počítače ve stejné podsíti jako zařízení. To znamená, že váš počítač by měl mít IP adresu 192.168.1. X (X je v rozmezí 2~253) a maska podsítě je 255.255.255.0. Výchozí brána by měla být 192.168.1.1, což je IP adresa směrovače.
Lidé se také ptají, kde je na routeru heslo?
Podívejte se na router a jeho nastavení

Obecně nejsnadnější metodou, jak zjistit heslo od Wi-Fi, je za pomoci routeru a jeho nastavení. Pokud k routeru máte fyzický přístup a vaše heslo je neměnné, zkuste se podívat na dolní stranu „krabičky," kde obvykle bývá nalepený štítek s heslem.

Související článek

Jak zmenit obrazovku iPhone?

Stisknutím tlačítka zámku orientace na výšku zajistíte, aby byla obrazovka otočena na stranu.

Jak zmenit kanál na routeru?

Jak změnit kanál routeru
  1. Připoj se k routeru. Abys mohl konfigurovat nastavení routeru, musíš jej nejprve propojit se svým zařízením (například s notebookem) pomocí ethernetového kabelu, případně i bezdrátově.
  2. Zadej adresu v prohlížeči.
  3. Přihlas se.
  4. Rozšířená nastavení
  5. Vyber požadovaný kanál.
Jak změnit jméno a heslo Wi-Fi?
Jestliže si jej chcete změnit po nějaké době je nutné vstoupit do nastavení hotspotu. U zařízení s operačním systémem Windows zvolíte Start, následně Nastavení dále zvolíte Síť a internet a pak Mobilní hotspot. Vyberte možnost upravit a zde můžete zadat nový název sítě.

Pokud jde o toto, jak zabránit rušení wi-fi?

Třeba FM rádia spolehlivě oddělí již rozestup 0,5 MHz. U Wi-Fi by měl být rozestup minimálně 25 MHz, tedy přes pět kanálů. Překrývající se kanály totiž způsobují interferenci vlnění a dochází k rušení.
A další otázka, jak nastavit wi-fi router tp-link?
V PC spustíme internetový prohlížeč (chrome, firefox, explorer) a do adresního řádku zadáme IP adresu 192.168.0.1 (je uvedena v manuálu, nebo na spodní straně routeru) a stiskneme Enter. Pro nastavení parametrů sítě vybereme v menu routeru Quick Setup a klikneme Next.

Jak se dostat do nastavení routeru TP-Link?

Jak se přihlásit k webovému nástroji (na stránku správy) DSL modemu / směrovače TP-Link. Krok 1 Spusťte webový prohlížeč, do adresního řádku zadejte IP adresu směrovače v síti LAN (výchozí IP adresa směrovače TP-Link je 192.168.1.1) a poté stiskněte klávesu Enter.

By Wilma

Similar articles

Jak nastavit tp-link na o2? :: Jak si změnit jméno?
Užitečné odkazy