Domovská stránka > C > Co Je To Modifikace?

Co je to modifikace?

Modifikace (z lat. modus, míra, způsob a facere, dělat) znamená obecně změnu, úpravu nebo variantu. změnu nebo proměnu: Modifikace taveniny – metalurgie – Proces, kdy přidáváme do taveniny chem.

Přečtěte si více

Následně, co jsou to anonyma?

Antonymum (z řec. αντί anti proti; ὄνομα onoma jméno), též opozitum /opozita/ označuje slovo opačného, protikladného významu.
Co to je notifikace?
Push notifikace, nebo také "oznámení" jsou krátké informační zprávy, které se vám zobrazují na ploše počítače či obrazovce mobilního telefonu. Přijde-li vám nový e-mail a máte v aplikaci zatrženo "upozornit mě", přijde vám tzv. push notifikace.

Jak nahradit slovo?

Vyhledání a nahrazení textu
  1. Přejděte na Domů >Nahradit nebo stiskněte Ctrl+H.
  2. Do pole Najít zadejte slovo nebo frázi, které chcete vyhledat.
  3. Do pole Nahradit zadejte nový text.
  4. Podle potřeby opakovaně klikejte na Najít další, dokud nepřejdete ke slovu, které chcete aktualizovat.
  5. Zvolte Nahradit.
Lidé se také ptají, jak nahradit slovo že?
synonymaEditovat
  1. -
  2. viď, viďte, ne.

Co znamená kodifikovaný?

Kodifikací práva rozumíme legislativní činnost směřující k soustavnému systematickému zpracování právních norem celého právního odvětví nebo jeho podstatné části. Výsledkem kodifikační legislativní činnosti je zákoník (kodex). Českým slovem lze vyjádřit kodifikaci jako uzákonění.
Následně, který z prvků netvoří různé modifikace?
Nekovové prvky

Fosfor: bílý (též žlutý), červený, fialový, černý fosfor, diphosphorus.

Lidé se také ptají, co znamená slovo protikladný?

Antonyma (slova protikladná, opozita) jsou slova opačného, protikladného významu. Znamená to tedy, že pokud máme dvě slova, jedno je přesným opakem druhého (velký –⁠ malý, správně –⁠ špatně).
Následně, co je synonymum příklady?
Můžeme začít synonymií. Synonyma jsou slova, která mají rozdílnou podobu, ale stejný nebo přibližně stejný význam (např. děvče a dívka nebo pěkný a hezký). Díky svému významu vstupují slova do vzájemných vztahů, do synonymních řad, čeledí a polí a tím se určitým způsobem organizuje slovní zásoba.

A další otázka, co je to mnohoznačné slovo?

Slova mnohoznačná mají více významů (ale věci či skutečnosti, které slova pojmenovávají, jsou si podobné). Další mnohoznačná slova jsou například houba, kohoutek, koruna, hřebínek, zvonek, myš, měsíc, ohryzek, Takové OKO. Může být na silonkách, může být vykulené, může být volské, když se smaží na pánvičce.

By Kiona Sumler

Co je notifikace zdravotnických prostředků? :: Co to je 720p?
Užitečné odkazy