Domovská stránka > J > Jak Na Iphone?

Jak na iPhone?

Nastavení iPhonu, iPadu nebo iPodu touch
  1. Zapněte zařízení
  2. Pokud máte jiné zařízení, použijte Rychlý start.
  3. Aktivujte zařízení
  4. Nastavte Face ID nebo Touch ID a vytvořte si kód.
  5. Obnovte nebo přeneste své informace a data.
  6. Přihlášení pomocí Apple ID.
  7. Zapněte automatické aktualizace a nastavte další funkce.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Někdo se také může ptát, jak se ovládá iphone?

Klepnutí: Zlehka se dotkněte displeje jedním prstem. Podržení: Dotykem a podržením prstu na položkách v aplikaci nebo Ovládacím centru zobrazíte náhled obsahu a pak můžete provést rychlé akce. Nabídku rychlých akcí otevřete krátkým podržením prstu na ikoně libovolné aplikace na ploše nebo v knihovně aplikací.
Jak vypnout Home Button na iPhone?
Funkci zapnete v Nastavení, poté jděte do složky Obecné, dále pokračujte do Zpřístupnění a tam najděte položku Tlačítko plochy. V této nabídce už jen zapnete funkci „Aktivovat přiložením prstu" a iPhone či iPad se aktivuje pomocí Touch ID a nebude nutné stisknout Home button.

Co delat kdyz vám nejde Touch ID?

Pokud používáte kryt nebo chránič displeje, ujistěte se, že nezakrývá snímač Touch ID ani kovový rámeček kolem něj. Přejděte do Nastavení > Touch ID a kódový zámek a podívejte se, jestli máte zapnuté volby Odemknutí iPhonu a iTunes a App Store a jestli máte přidaný alespoň jeden otisk. Zkuste zaregistrovat jiný prst.
Co delat kdyz mi nejde Touch ID?
Co když Apple Touch ID stále nefunguje?
  1. První je kompletní resetování zařízení do výrobních nastavení. V takovém případě však přijdete o všechna uložená data, je tak třeba předem provést zálohu.
  2. Druhou je návštěva kvalitního servisu. Je možné, že modul senzoru je poškozen a bude nutná jeho oprava či výměna.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Jak zapnout iPhone se?

Na iPhonu 6s nebo starším, včetně iPhonu SE (1. generace)
  1. Podržte tlačítko plochy a boční tlačítko nebo horní tlačítko, dokud se nezobrazí logo Apple.
  2. Pokud se telefon nezapne, podle těchto kroků zkontrolujte hardware a nabijte telefon.
  3. Pokud se telefon stále nezapíná, kontaktujte podporu Apple.
Jak spustit iPhone?
Stiskněte postranní tlačítko nebo tlačítko spánku (v závislosti na modelu) a držte ho, dokud se neobjeví logo Apple. Pokud se iPhone nezapíná, budete zřejmě muset nabít baterii. Další možnosti najdete v článku podpory Apple Když se iPhone nezapne nebo nereaguje.

Jak se dostat do iPhone?

Stiskněte a podržte tlačítko podle modelu svého iPhonu a současně iPhone připojte k počítači. Tlačítko nepouštějte. Stále tlačítko držte, dokud se na iPhonu neobjeví obrazovka režimu zotavení, pak ho teprve pusťte. Pokud uvidíte obrazovku vyžadující zadání kódu, musíte iPhone vypnout a začít znovu.
Jak funguje iPhone?
Výrazným rozdílem je fakt, že společnost Apple jako jediná firma vyrábí jak hardware (iPhone,iPad,iPod), tak software (iOS, macOS,watchOS). Jedná se o uzavřený systém oproti Androidu, přičemž Apple má tímto způsobem dobrou kontrolu nad tím jak systém funguje na produktech, které prodává.

Jak ovládat iPhone 13?

Zapnutí a vypnutí K zapnutí telefonu stiskněte a podržte boční tlačítko, dokud se nezobrazí logo Apple. Až budete chtít telefon vypnout, stiskněte a podržte boční tlačítko spolu s jedním z tlačítek hlasitosti, dokud se nezobrazí posuvník. Zařízení vypnete přetažením posuvníku.

By Gudrun Leyua

Similar articles

Jaké se hodí jméno k příjmení? :: Jaké heslo?
Užitečné odkazy