Domovská stránka > J > Jak Nainstalovat Hry Na Mac?

Jak nainstalovat hry na Mac?

První možnost, jak si zahrát hry na Macu, je stáhnout si nějakého digitálního distributora her. Největšími hráči na herní trhu jsou Steam od Valve a Origin od EA. Ze začátku se jednalo o exkluzivity pouze pro Windows. Časem si Steam našel cestu i k Macu, konkrétněji v květnu 2010, kdy byla úspěšně spuštěna beta verze.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nainstalovat Windows 10 z Windows Vista?

Z Windows Vista nelze upgradovat. Jedinou možností je čistá instalace. Musíte spustit systém z instalačního média.

Jak hrát Windows hry na Mac?

Nejlepší a nejjednodušší způsob, jak hrát hry Windows Steam na Macu, je použití GeForce Now pro Mac, cloudové služby streamování her Nvidia pro uživatele macOS a Mac OS X. V současné době má beta verzi v Evropě a USA.
Můžete se také zeptat, jak nainstalovat steam na mac?
Pojďme se tedy podívat, jak taková instalace Steam klienta probíhá.
  1. Přejděte na stránku Steam a stáhněte instalační soubor.
  2. Stáhnutý soubor je nutné spustit.
  3. Kliknutím na Další pokračujte v instalaci.
  4. Pokud je vám 13 let a více můžete přijmout licenční podmínky.
  5. Vyberte si český jazyk.

A jak spustit hru na mac?

Pokud jste tak ještě neučinili, tak na vaší herní mašině spusťte klasickou aplikaci Steam a přihlaste se. Po chvilce se v aplikaci Steam Link na Macu váš počítač objeví – stačí na něj klepnout. Jestliže se počítač neobjeví, tak zkontrolujte, zdali jsou obě zařízení připojená ke stejné síti.
Kde stahovat hry na Mac?
Najít hru, která by byla kompatibilní s vaším Macem, platilo ještě před pár lety za zázrak. Dnes už je situace (naštěstí) lepší, a tak se stačí porozhlédnout buď přímo v Mac App Store, nebo na nejběžnějších herních platformách, jako jsou Steam, GOG, Origin nebo Battle.net.

Související článek

Jak nainstalovat nekompatibilní aplikace?

Nainstalovat do telefonu nekompatibilní aplikaci je velmi snadné, ale funguje to pouze u aplikací, které jsou zdarma. Stačí, když si aplikaci stáhnete z obchodu Play a zkopírujete adresu URL.

Kam nainstalovat Steam?

Jak stáhnout a nainstalovat Steam klienta
  1. nejprve přejděte na webovou stránku Steamu a vpravo nahoře klikněte na tlačítko Nainstalovat Steam.
  2. na další stránce opět vyberte tlačítko Nainstalovat službu Steam - Steam klient se začne automaticky stahovat.
Když to vezmeme v úvahu, jak nainstalovat klienta steam?
Stáhněte si instalační program klienta služby Steam ze stránky https://store.steampowered.com/about/ a spusťte ho. Pokud při instalaci narazíte na jakékoli problémy, kontaktujte podporu služby Steam. Pokud Vás zajímá, jak klienta odinstalovat, navštivte stránku Odinstalace klienta služby Steam.

A jak spustit steam?

Na obrazovce Steamu klikněte nahoře vlevo na záložku HRY a následně vyberte Aktivovat produkt ve službě Steam... Postupujte podle instrukcí na obrazovce, do textového pole zadejte aktivační klíč, který vám od nás přišel e-mailem, včetně pomlček a dokončete aktivaci.
Pokud jde o toto, jak stáhnout aplikaci na macbook?
Jak stahovat aplikace pro Mac
  1. Otevřete aplikaci App Store.
  2. Vyberte nebo vyhledejte aplikaci, kterou si chcete stáhnout.
  3. Klikněte na cenu nebo na tlačítko Získat. Pokud se místo ceny nebo tlačítka Získat zobrazuje tlačítko Otevřít, danou aplikaci jste již zakoupili nebo stáhli.

Kam Steam ukládá hry?

Starší hry obvykle do adresáře, kde je hra, zatímco novější hry někam do složky uživatele Windows. Kromě toho hry na Steamu můžeš rozdělit do dalších dvou kategorií: jedny si nastavení a savy ukládají do Steam cloudu (aby ti byly přístupné i na jiných zařízeních nebo po reinstalaci), některé ne.

By Jerz नैना

Similar articles

Kam zadat Steam klíč? :: Jak stáhnout hru na Mac?
Užitečné odkazy