Domovská stránka > K > Kdo Vlastní Web E15?

Kdo vlastní web E15?

E15 je zpravodajský ekonomický deník, založený na konci roku 2007 vydavatelskou společností Mladá fronta. Od dubna 2016 patří do holdingu Czech Media Invest Daniela Křetínského, Patrika Tkáče a Romana Korbačky.

Přečtěte si více

Související článek

Kdo vlastní Xiaomi?

Beijing Roborock Technology Co.

Jaké jsou prostředky masové komunikace?

druh komunikace, při níž dochází k rozšiřování a sdělování informací a symbolických obsahů určených široké veřejnosti, resp. masám, pomocí spec. prostředků, především rozhlasu, televize, tisku a filmu, které se proto nazývají prostředky masové komunikace, resp. masmédia.
Můžete se také zeptat, co je to masová komunikace?
Masová komunikace je jedna z rovin sociální komunikace, vyznačující se tím, že veškeré komunikační aktivity se dějí v institucionalizované podobě - prostřednictvím masových médií.

Někdo se také může ptát, co je to mediální komunikace?

Mediální komunikace je moderní ekonomický obor zaměřený na získání ekonomických znalostí, komunikace s veřejností, mediální komunikace, praktických jazykových znalostí, schopnosti pracovat s informačními a komunikačními technologiemi.
Následně, jak fungují média?
Nejčastěji toto slovo bývá užíváno v kontextu se zprostředkováním informací či zábavy a označovat tak může např. datové nosiče jako jsou knihy či DVD. V současnosti funguje pojem média nejčastěji jako označení pro hromadné sdělovací prostředky jako jsou rozhlas, televize nebo internetové zpravodajství.

Související článek

Jak vytvořit vlastní redakční systém?

Získáte doménu a hosting, rozhodnete se, který redakční systém budete používat, najdete zdrojové kódy redakčního systému, stáhnete je do počítače a zkopírujete na server, obvykle je třeba provést několik instalačních kroků. Musíte se modlit, aby to fungovalo.

Co to je mediální výchova?

Mediální výchova je obor vzdělávání zaměřený na mediální gramotnost, tedy schopnost kriticky analyzovat a vyhodnocovat informace přijímané prostřednictví médií.
Co všechno může znamenat výraz médium?
Medium či médium (latinsky střed nebo prostředník) může znamenat: média (pl.) – prostředky komunikace a masové komunikace. datové médium – zařízení pro přenos a uchování dat (disketa, CD apod.)

Jak zjistit jestli jsem médium?

12 znaků, že jste médium
  1. Jako dítě jste měli problémy se spaním.
  2. V dětství jste se chovali „dospěleji" než většina vašich vrstevníků.
  3. Máte vzpomínky na imaginárního kamaráda.
  4. Jste extrémně citliví na násilí.
  5. Měli jste nebo stále máte fyzické příznaky, ke kterým lékaři nenacházejí vysvětlení.
A další otázka, co je digitální médium?
Digitální média (přesně: elektronické digitální počítače se zapamatovanými programy) jsou informace zpracovávající systémy pracující v reálném čase. Od ostatních technických médií a přístrojů obecně je odlišuje jejich programovatelnost.

Co to je mediální gramotnost?

Mediální gramotnost představuje – zjednodušeně vzato – lidskou dovednost přístupu k médiím, chápání a kritického vyhodnocování jejich obsahu a případně též schopnost vytvářet vlastní sdělení.

By Pierrepont

Similar articles

Co je to kanji? :: Jak vybrat sluchátka pro děti?
Užitečné odkazy