Domovská stránka > J > Jak Na Facebook?

Jak na Facebook?

Přihlášení na Facebook je jednoduché, stačí vyplnit na úvodní stránce jméno, e-mail, heslo, pohlaví a datum narození. Poté nový uživatel může najít již zaregistrované přátele na Facebooku pomocí automatického prohledání mezi svými e-mailovými adresami. Dalším krokem je zadání střední a vysoké školy a zaměstnání.

Přečtěte si více

Související článek

Co je lepší Facebook nebo Twitter?

Pokud nejste dostatečně zajímaví, nikdo vás nebude sledovat. Bez sledujících to opravdu není žádná velká zábava. Vrátíte se na Facebook, protože si vás lidé přidávají ze známosti, a ne ze zájmu.

Lidé se také ptají, co to je sdílet v kanálu příspěvku?

Pokud sdílíte určitý obsah, uvidí ho v kanálu lidé, které zahrnete do okruhu uživatelů příslušného příspěvku. Zjistěte, jak se dá změnit okruh uživatelů u obsahu, který jste sdíleli.
Jak smazat na Instagramu To se mi líbí?
Pokud nechtěně poklepete nebo klepnete na pod příspěvkem, můžete označení klepnutím na zase odebrat. Je třeba mít na paměti: Velmi krátce po odebrání označení To se mi líbí zmizí upozornění na označení To se mi líbí ze stránky Aktivity ostatních uživatelů.

Můžete se také zeptat, jak odstranit smajlíka z fotky?

Aplikace TouchRetouch vám umožní jednoduchým způsobem odstranit z fotografií věci, které tam nechcete (cizí osoby, předměty,). Stačí inkriminovanou oblast obkroužit prstem a aplikace v tomto místě pozadí automaticky dopočítá podle okolí (s podobnou funkcí přišel před časem také grafický editor Photoshop).
Jak vymazat data z Messengeru?
To provedete následovně:
  1. Vstupte do systémového nastavení.
  2. Otevřete sekci Aplikace.
  3. Zvolte požadovaný program.
  4. Přejděte do sekce Úložiště.
  5. Klepněte na tlačítko Vymazat mezipaměť.

Související článek

Jak ztmavit Facebook?

Klikněte na obecné a potom na snadný přístup. Zvýšení kontrastu klepnutím. Chcete-li zvýšit kontrast zařízení, klepněte na položku vedle možnosti Snížit průhlednost nebo Ztmavit barvy.

Pokud jde o toto, jak zobrazit historii na facebooku?

Historii vyhledávání najdete v „Záznamu o aktivitách" („Activity log") – v levém sloupci budete možná muset rozbalit střední část pomocí „DALŠÍ" („MORE") a tam najdete „Hledat" („Search") – to paradoxně neznamená hledání v záznamu o aktivitách, ale jde právě o přístup k tomu, co jste na Facebooku hledali.
Jak zjistit kdy byl naposledy online Facebook?
Dole na pravé straně je okýnko "chat", to si rozklikneš a vidíš podle zeleného puntíku kdo je online a ten kdo není, tak má vedle jména napsáno, kdy tam byl naposledy.

Jak zobrazit historii Facebooku?

Zajděte se podívat na www.facebook.com/me/allactivity (můžete i přes menu v pravém horním rohu, kde najdete Activity Log/Záznamy o aktivitách). Můžete si tam procházet všechno co jste na Facebooku udělali.
Navíc, jak se odhlásit z aplikace facebook?
Spusťte aplikaci Facebook. Klepněte na. . Posuňte se dolů a klepněte na Odhlásit se.

Někdo se také může ptát, jak se odhlásit z facebooku když to nejde?

Stačí se přihlásit a přejít na stránku s nastavením účtu: facebook.com/settings. Tam v sekci Obecné přejděte na řádek Správa účtu a vpravo klikněte na odkaz Upravit. Rozbalí se nabídka funkcí a níže najdete odkaz Deaktivace účtu.

By Carn Shimasaki

Similar articles

Co nám umožňují multimediální programy? :: Čím se od sebe liší podstatná jména Pomnožná a hromadná?
Užitečné odkazy