Domovská stránka > K > Kdy Budou Dostupne Iphone 13?

Kdy budou dostupne iPhone 13?

iPhone 13 a 13 Pro Max

Pokud jakýkoli model objednáte, a to v jakékoli jeho barvě a velikosti interního úložiště ke dni psaní tohoto článku, tedy , přijde vám už v pátek, takže 7. ledna.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Jak udržet kondici baterie?

K tomu můžete využít některou z aplikací pro automatizaci, například Profile Scheduler pro Android a IFTTT pro iOS. K vybíjení baterie napomáhá i hledání signálu, které telefon provádí v případě, že je signál slabý nebo vypadává.
Jak si udrzovat iPhone?
Důležité je se vyhýbat extrémním teplotám, ve který váš iPhone provozujete, ale i jen necháte odložený. Optimálním rozmezím jsou teploty 16 až 22 °C. Teploty nad 35 °C pak už mohou výrazně ovlivňovat snížení kapacity baterie. Chladnější teploty také mohou ovlivnit baterii, ale jen dočasně.

Co Vybiji baterii iPhone?

Pokud se chcete podívat, jak dlouho byly jednotlivé aplikace využívány na obrazovce nebo na pozadí, klepněte na Zobrazit aktivitu. U každé aplikace můžou být uvedeny tyto možnosti využití: Aktivita na pozadí znamená, že aplikace prováděla něco na pozadí a využívala při tom baterii.
Můžete se také zeptat, kdy menit iphone?
Všeobecně se doporučuje vyměnit baterii, když je kondice méně než 85%. Čas na výměnu baterie může být také tehdy, když se přístroj samovolně vypíná, rychle klesají % nebo se až příliš dlouho nabíjí. Tyto příznaky se nejčastěji projevují v zimním období. Baterii by jste se rozhodně neměli pokoušet vyměnit sami.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Někdo se také může ptát, kdy vymenit baterii iphone xs?

Kdy je čas vyměnit baterii?
  1. kapacita baterie je pod 80%
  2. zařízení se přehřívá nebo hlásí vysokou teplotu.
  3. samovolně se vypíná
  4. baterie se nafoukla.
Kdy nabíjet iPhone?
Optimálním způsobem je částečné vybití. Když udržujete nabití baterie mezi 30 a 80 %, zvyšujete její životnost. V ideálním případě začnete telefon nabíjet, když dosáhne přibližně 30 %, tedy dříve, než vás požádá o přechod do režimu nízké spotřeby. Odpojte jej při nabití na 80 až 90 %.

Jak dlouho vydrzi iPhone 13 Mini?

Výdrž baterie

Letos na tomto parametru Apple výrazně zapracoval a udává o 1,5 hodinu delší výdrž. Papírově dále slibuje až 17 hodin přehrávání videa a 13 hodin streamovaného videa. Akumulátor uvnitř má kapacitu 2438 mAh, což je nárůst o více než 200 mAh oproti předchůdci. V praxi je výdrž opravdu lepší.
Můžete se také zeptat, co noveho umí iphone 13 pro?
Mohlo by vás zajímat
  • Ú
  • 2 Fotografické styly.
  • 3 Makro režim.
  • 4 Filmařský režim.
  • 5 Optická stabilizace objektivu s posuvem snímače.
  • 6 Noční režim u teleobjektivu.

Jaký je rozdil mezi iPhone 13 a 13 pro?

Rozdíly mezi iPhone 13 a iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro obdržel ocelový rámeček, narozdíl od hliníkového u levnější varianty. Ten způsobuje sice vyšší hmotnost, odměnou je ale odolnější konstrukce. Displej iPhonu 13 má obnovovací frekvenci pouze 60 hertz, takže obraz nebude tak plynulý, jako u dražší varianty.

By Chu Tarley

Similar articles

Jaký je rozdíl mezi chromebookem a notebookem? :: Jak naformátovat soubor?
Užitečné odkazy