Domovská stránka > J > Jak Probíhá Kontrola Bakalářské Práce?

Jak probíhá kontrola bakalářské práce?

Seminární práce, úkoly a eseje kontrolují uživatelé v tzv. Odevzdávárnách (složkách pro automatizovaný sběr úkolů) nebo ve svém osobním prostoru (Můj web, Úschovna). Kontrola závěrečných prací probíhá přímo v Archivu závěrečných prací MU. Kontrolu zpravidla provádí vedoucí práce.

Přečtěte si více

Související článek

Co obnasi práce v IT?

Abyste se stali schopným IT pracovníkem, musíte být schopni přemýšlet a vzdělávat se. Angličtina je oficiálním jazykem všech IT nástrojů a programů a bez ní nemůžete svou práci vykonávat.

Jak funguje odevzdej CZ?

V Odevzdej.cz lze neautentizovaně z titulní stránky http://odevzdej.cz/ porovnat libovolný textový dokument se soubory v systému. Výsledek porovnání se zasílá na e-mail, který zadáte. Takto vložený soubor bude automaticky po 5 dnech, tj. po 120 hodinách, z databáze vymazán.
Následně, jak funguje vejce vejci?
Systém na odhalování plagiátů umožňuje vzájemné srovnávání dokumentů, které jsou součástí jeho databáze. Pomocí funkce „vejce vejci" je možné najít k danému dokumentu dokumenty obsahově podobné, tedy potenciální plagiáty. Tento nástroj mohou využívat vyučující, administrativní pracovníci i studenti.

Lidé se také ptají, jak funguje theses cz?

Systém Theses nabízí jak hledání podobných dokumentů jednotlivě (typicky služba pro učitele), tak globální vyhledávání plagiátů (typicky pro správce školy). Jednotlivé vyhledávání je určeno učitelům, kteří chtějí zkontrolovat práce svých studentů a porovnat je se všemi ostatními pracemi v systému Theses.
Následně, co zkontrolovat před odevzdáním bakalářské práce?
Všechny zdroje by měly být uvedeny jednotně – i to je potřeba zkontrolovat. Zároveň se přesvědčte, že jste nezapomněli některý ze zdrojů v textu uvést v seznamu a naopak. Je to poměrně zdlouhavá práce, ale rozhodně se vyplatí. Pro ulehčení vyzkoušejte třeba programy Zotero, Mendeley, EndNote a další.

Související článek

Jak probíhá komprese zvuku a videí?

Zmenšení velikosti datových souborů je snahou o zkrácení doby potřebné k přenosu po síti s omezenou rychlostí. Kompresní poměr je poměr délky komprimovaných dat k původním datům.

Lidé se také ptají, jak udělat rozhovor do bakalářské práce?

Důkladně prozkoumejte odbornou literaturu a podívejte se na danou problematiku z více úhlů pohledu. Na závěr vyslovte výzkumnou otázku, případně několik otázek, na které budete hledat při výzkumu odpověď. Mějte přitom na paměti, že výzkum musí být v první řadě proveditelný.
Jak funguje Turnitin?
Turnitin automaticky vytvoří e-mail s žádostí a zašle ji instruktorovi, který práci vlastní. Ten může uživateli e-mailem odpovědět, zda žádosti vyhoví. V systému Turnitin nejsou studentské práce zpřístupněny jinému uživateli.

Můžete se také zeptat, jak dlouho trvá odevzdej?

Po kontrole bude výsledek odeslán na zadaný e-mail a po 5 dnech z databáze vymazán.
Můžete se také zeptat, jak se vyhnout plagiátorství pdf?
Jak se vyhnout plagiátorství
  1. vydáno: leden 2021.
  2. ISBN: 978-80-246-4790-6.
  3. formáty e-knihy PDF.

Jak jinak napsat větu?

Je nutné změnit jak slova, tak strukturu vět původního díla. Je důležité si uvědomit, že cílem použití parafráze není šetřit slovy, protože parafráze je obvykle stejně dlouhá jako originál. Cílem parafráze je vyjádřit převzaté informace stylem, který je autorovi vlastní a čtenáři již známý.

By Georgi

Similar articles

Co je to RAM paměť? :: Co je to kilo?
Užitečné odkazy