Domovská stránka > K > Kdy Bude Nový Macos?

Kdy bude nový macOS?

Poslední verze macOS Catalina s označením 10.15.7 byla vydána v květnu roku 2021.

Přečtěte si více

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Jak získat staré verze systému macOS?

Stažení macOS na Mac pomocí Safari

Po stažení instalačního programu z App Storu se instalační program automaticky spustí. Safari stáhne následující starší instalační programy jako bitovou kopii disku pojmenovanou InstallOS. dmg nebo InstallMacOSX. dmg.
Proč mi nejde aktualizovat Mac?
Pokud se vám zobrazuje chyba 10, může mít vaše iOS zařízení novější verzi systému iOS, než kterou váš počítač podporuje. Před aktualizací nebo obnovením zařízení s iOS budete muset aktualizovat software v Macu nebo iTunes ve Windows. macOS 10.11 a novější: iOS zařízení odpojte a znova ho připojte k počítači.

Jak nainstalovat novou verzi macOS?

Chcete-li nainstalovat nejnovější nebo starší verzi macOS, stáhněte ji z App Storu. Chcete-li vytvořit startovací instalační disk, použijte USB flash disk nebo jiný sekundární svazek.
Můžete se také zeptat, jak zrusit aktualizaci na macu?
Pod sekcí Úložiště klikněte na možnost Spravovat úložiště. Zobrazí se vám seznam nainstalovaných aplikací. V něm najděte aktualizační soubor a klikněte na něj. Klikněte na Smazat Aktualizaci a potvrďte, že ji opravdu chcete smazat.

Související článek

Kdy bude dostupný iPhone 13 pro?

iPhone 13 a 13 Pro Max k vám dorazí 7. ledna.

Kdy vyjde Mac OS 12?

Apple letos v červnu informoval o novém operačním systému pro počítače Mac, který nese označení macOS Monterey, případně jej můžete vidět nazvaný jako macOS 12. Zatímco již od 7. června byla dostupná beta verze, právě dnes, 25. října, Apple vydává macOS Monterey pro všechny podporované modely.
Kdy bude nový MacBook Air 2022?
Technické parametry Apple MacBook Air (2022) 512+8 GB
Konstrukce304,1 × 215 × 11,3 mm, 1 240 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
Datové funkcemodem: ne, Wi-Fi: Wi-Fi 6, Bluetooth: 5.0, NFC: ne
Operační systémmacOS X
Akumulátor53 Wh, udávaná výdrž: 18 hodin
Dostupnostčerven 2022, 45 990 Kč
4 další řádky

A co je to macos?

macOS (anglická výslovnost [ˌmækouˈes], česká [mek os]; ve verzi 7.5–9.2 Mac OS, ve verzi 10.0–10.7 Mac OS X, ve verzi 10.8–10.12 OS X) je operační systém pro počítače Macintosh společnosti Apple. Apple Inc. Systém Mac OS byl uveden s prvním počítačem Macintosh v roce 1984.
Navíc, jak na macu stáhnout jakoukoliv verzi macos?
Mezi nejjednodušší možnost patří samotný instalátor stáhnout přímo z App Storu, u starších verzí macOS pak přímo ze stránek Applu, které jsou určené pro vývojáře. Níže naleznete seznam, pomocí kterého lze jednoduše stáhnout operační systémy pro jablečné počítače, a to od OS X Yosemite 10.10 až po macOS 11 Big Sur.

Jak stáhnout Mac OS Catalina?

Nejprve přejděte na stránky vývojáře nástroje pomocí tohoto odkazu a klikněte na tlačítko Download Latest Version. Stáhne se vám nástroj ve formátu DMG, který poté otevřete. Jakmile tak učiníte, tak v novém okně klikněte na aplikaci macOS Catalina Patcher pravým tlačítkem, a poté zvolte možnost Otevřít.

By Danita

Similar articles

  • Jak nastavit nový SSD disk?

    Chcete-li otevřít průvodce vytvořením jednoduchého svazku, klikněte na lištu dole a vyberte možnost Nový jednoduchý svazek... Disku můžete přiřadit velikost. Chcete-li disk nahlásit pod systém, vyberte, jaké písmeno jednotky.

  • Jak najít nový disk v PC?

    Musíte se ujistit, že máte ve skříni počítače dostatek místa pro umístění a připojení nového disku. Jak najít a stáhnout návod k obsluze získáte v PC skříni. Abychom si to ověřili, můžeme otevřít skříň PC a podívat se na ni.

  • Kdy si koupit nový telefon?

    Měli byste vědět, že podzim je nejlepším obdobím pro nákup mobilních telefonů. V podzimních měsících můžete získat nový mobilní telefon s výraznou slevou. Takzvané dotované mobilní telefony se na pulty našich obchodů dostávají na konci prázdnin.

  • Kdy bude k dispozici iOS 15?

    Dnes bylo oznámeno datum vydání finální verze systému iOS 15 a zároveň představena nová řada iPhonů 13, která přináší řadu zajímavých nových funkcí a vylepšení. Aktualizace bude vydána 20. září v 19 hodin.

  • Jak vytvořit nový účet ve Windows?
  • Kde všude bude internet věci IoT sloužit?
  • Jak rozjet nový počítač?
  • Jak bude vypadat meta?
Jakou verzi PHP? :: Co je to Bluetooth Smart?
Užitečné odkazy