Domovská stránka > J > Jak Nastavit Yazio?

Jak nastavit Yazio?

Aplikace vyjde z vaší počáteční a cílové hmotnosti. Na základě poskytnutých informací vypočítá individuální plán pro dosažení vašeho cíle a také vám řekne, jak dlouho to bude trvat. Pomocí posuvníku můžete nastavit, kolik chcete týdně shodit/přibrat, ale aplikace vás upozorní, pokud zvolíte nereálný nebo nezdravý cíl.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nastavit soukromé připojení?

Chcete-li zkontrolovat zabezpečení webové stránky, podívejte se napravo od webové adresy na stav zabezpečení: "Zabezpečeno". Chcete-li zobrazit podrobnosti o webu, vyberte ikonu . Můžete zjistit, zda Chrome považuje připojení za soukromé.

Jak jíst podle kalorických tabulek?

Zadejte správné údaje do formuláře: svůj věk, výšku, hmotnost. A úroveň denní aktivity (k té se ještě vrátíme). A nechte tabulky dělat svoji práci. Vše vypočítají, nastaví, kolik máte za den přijmout energie a z čeho má být: tedy kolik bílkovin, tuků a sacharidů je třeba do jídelníčku naskládat z jídla na talíři.
Lidé se také ptají, jak začít s kalorickými tabulkami?
Přidejte se HNED, ať se na vlastní oči přesvědčíte. Výživoví poradci doporučují zapisovat první dva týdny vše tak, jak obvykle jíte... Když člověk vidí, jak kolečka Kalorických tabulek reagují na zápisy snědených jídel, odhadnete celkem snadno, kde je zakopaný pes. S aplikací nemusíte jen hubnout.

Jak sledovat kalorie?

Mezi jednu z nejznámějších aplikací, která vám může pro získání přehledu o příjmu potravin pomoci, patří Kalorické tabulky. Díky této aplikaci můžete jednoduše sledovat kalorie a nutriční hodnoty, díky čemuž můžete rychleji zhubnout a začít žít zdravě.
Můžete se také zeptat, kolik stojí kalorické tabulky?
Aplikace je v základní formě dostupná zdarma a veškeré výše popisované funkce jsou k dispozici každému, jen je nutné počítat s reklamními bannery napříč mobilní aplikací. Autoři ale nabízí i premium verzi, která je řešena formou předplatného. Měsíční platba stojí 79 Kč, roční pak 499 Kč (42 Kč měsíčně).

Související článek

Jak nastavit stav baterie?

Přejděte do nastavení a zobrazte procento výdrže baterie.

Pokud jde o toto, jak si nastavit nutriční hodnoty?

Nastavení jídelníčku

Pokud instalujete kalorické tabulky poprvé, budete mít nejspíše nastavené jednotky energie na kJ. Přenastavit je na kcal můžete v Nastavení > Můj profil > Nastavení jídelníčku. Zde je také potřeba zkontrolovat, zda máte vypnuté započítání trávení a zohlednění aktivit.
Jak sestavit Kaloricke tabulky?
Klikněte nawww.kaloricketabulky.cz a zaregistrujte se.

Při registraci vyplňte pouze základní údaje, včetně vašeho denního výdeje. Pokročilá nastavení zatím nevyplňujte! Nevyplňujte ani aktivity jako sport procházky, domácí úklid a podobně. V nastavení denní výdej je již aktivita v průměru zahrnuta.

A jak spojit yazio s apple watch?

Získání aplikací pomocí iPhonu spárovaného s Apple Watch
  1. Na iPhonu otevřete aplikaci Watch.
  2. Klepněte na panel Moje hodinky.
  3. Přejděte na aplikaci, kterou chcete přidat. Aplikace, které můžete nainstalovat, se zobrazují v části Dostupné aplikace.
  4. Aplikaci přidáte do hodinek klepnutím na Instalovat.
Jak zhubnout podle tabulek?
Co je to za aplikaci? Kalorické tabulky sčítají energii, kterou přijímáme z potravin a zároveň odečítají energii, kterou vydáme díky sportovním aktivitám. Databáze obsahuje více než pět tisíc druhů potravin, pomocí nichž bude skládání jídelníčku hračkou.

Jak zapsat recept do kalorických tabulek?

Začněte psát jako při vyhledávání potraviny, následným kliknutím se potravina přidá do receptu. Množství pak nastavíte v řádku u potraviny. Pomocí tlačítka "plus" přidáte další kroky při tvorbě receptu. Ke každému receptu je potřeba nahrát nejméně jednu vlastní fotografii.

By Gisela Tuxhorn

Similar articles

Jak zadat recept do kalorických tabulek? :: Jak udělat z fotky animovaný obrázek?
Užitečné odkazy