Domovská stránka > J > Jak Uchovávat Faktury?

Jak uchovávat faktury?

Neplátci DPH jsou povinni archivovat doklady, které jsou vyžadovány při kontrole z daňového úřadu. Faktury uchovávejte minimálně 3 roky. Tak dlouhá je doba pro stanovení daně. Tříleté období archivace začíná posledním dnem možného termínu pro podání řádného daňového tvrzení.

Přečtěte si více

Související článek

Jak uchovávat digitální fotografie?

Existuje mnoho způsobů, jak ukládat fotografie, abyste se z nich mohli dlouho těšit.

Následně, co jsou digitální aplikace?

Při práci na dálku můžete kromě klasické komunikace pomocí telefonu, emailu, chatu či videokonference využívat tzv. online kancelář. Jedná se o balíček programů, které umožňují přístup k datům kdykoli a odkudkoli s možností jejich úprav. Data i programy sjou uložené v cloudu a přistupujete k nim pomocí internetu.
A další otázka, jak se zbavit digitální stopy?
Digitální stopy můžeme rozdělit na aktivní a pasivní.
...
Eliminovat ji ale částečně můžete:
  1. Používáním VPN (virtuální privátní sítě), která skryje vaši IP adresu, a tím částečně zakryje vaši digitální stopu.
  2. Požádáním o smazání údajů.
  3. Deaktivací účtů, které už nepoužíváte.
  4. Nepoužívejte veřejnou Wi-Fi síť.

Můžete se také zeptat, co je to digitální kompetence?

Digitální kompetence je jednou z osmi klíčových kompetencí, která zahrnuje kritickou a sebevědomou práci s celou škálou digitálních technologií při získávání informací, komunikaci a řešení základních problémů ve všech životních sférách.
Když to vezmeme v úvahu, co je to dokument?
Dokument je z hlediska českého práva definován zákonem o archivnictví a spisové službě. Je jím každá písemná, obrazová, zvuková nebo jiná zaznamenaná informace, ať již v podobě analogové či digitální, která byla vytvořena svým původcem nebo byla původci doručena.

A co to je elektronický originál?

- Dokument, který prošel autorizovanou konverzí (byl úředně převeden z listinné do elektronické podoby) – je rovněž opatřen ověřovací doložkou.
Jak převést VHS na USB?
Stačí ho připojit USB kabelem k PC, nainstalovat software EZ Vinyl/Tape Converter a můžete nahrávat. ION nabízí dvě páskové mechaniky, jednu pouze přehrávací, druhá umí i nahrávat.

Jak digitalizovat audio kazety?

Začněme variantou, že nemáte kazetový magnetogon. Zajímavou volbou je pak dvojitý kazetový USB magnetofon ION Tape 2 Pc, který pořídíte za 2 980 Kč. Stačí ho připojit USB kabelem k PC, nainstalovat software EZ Vinyl/Tape Converter a můžete nahrávat.
Jak stáhnout video z VHS?
Nahráváme v pc (kopírování, grabování, převedení vhs)

Spusťte program Winfast PVR2, přepněte zdroj signálu na CVBS a na video přehrávači pusťte Play. Já měl signál na kanále 41, ale přehrávání může být u každého jiné, takže doporučuji projet již existující frekvence nebo naladit znovu.

Lidé se také ptají, kdy probehla digitalizace?

Co to pro vás znamená? 30.6.2021 - K digitalizaci katastrálních map došlo v letech 2008 až 2017. Mapové digitalizaci předcházela digitalizace listů vlastnictví (1994–1998), které byly do té doby vedeny pouze v listinné podobě.

By Jeanne Thurau

Jaké jsou druhy počítačových sítí? :: Co je to digitální?
Užitečné odkazy