Domovská stránka > J > Jakou Technologií Používáme U Překladu?

Jakou technologií používáme u překladu?

Lze to zvládnout, je ovšem nezbytné stavět na následujících čtyřech pilířích moderních technologií: CAT nástroje – počítačem podporovaný překlad. Machine Translation (MT) – strojový překlad. CMS - Content Management System – systém pro správu obsahu.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Můžete se také zeptat, jaký překlad nad dveře?

Máme ploché překlady, které jsou vhodné nad dveřní a případně okenní otvory u příčkového zdiva do tloušťky stěny cca 175 mm. Nad otvory v jednovrstvém obvodovém zdivu se používají skládané překlady výšky 238 mm a šířky 70 mm, které jsou ve skladbě kombinovány s tepelnou izolací.
Co je světlost otvoru?
U mostů je světlost mostního otvoru definována jako vodorovná kolmá vzdálenost mezi vnitřními líci podpěr. Světlost je tedy logicky vždy menší než rozpětí mostu. Ve stavebnictví obecně pak světlost označuje prostor, do něhož nezasahují žádné sloupy či jiné podpěry.

Následně, jak se dělají překlady?

Standardní překlady se většinou usazují ručně ve dvou lidech do maltového lože, aby došlo k rovnoměrnému přenesení zatížení do podkladu. U větších překladů z oceli či železobetonu je nutné využít jeřábové techniky v kombinaci s ručním usazením.
Můžete se také zeptat, co je to nadpraží?
NADPRAŽÍ JE KONSTRUKCE UZAVÍRAJÍCÍ OTVOR V HORNÍ ČÁSTI. TVOŘÍ JI NOSNÁ KONSTRUKCE, KTERÁ PŘENÁŠÍ ZATÍŽENÍ Z PŘILEHLÝCH ČÁSTÍ STROPŮ A ZDIVA DO STĚN, SLOUP NEBO PILÍŘŮ.

Související článek

Jakou klavesnici na Android?

Na Gboardu se píše pohodlně a nabízí také slušné možnosti přizpůsobení - nejen možnost upravovat oblíbené klávesy, ale v aplikaci najdete také mnoho motivů a podobně, stejně jako tmavý režim. Stěžejní funkcí je implementace vyhledávače.

Můžete se také zeptat, jak udělat překlad nad dveřmi?

Překlady by měly být uloženy na celistvém, kompaktním a únosném podkladu. Vhodným řešením je vyspravení podkladu betonem. Z obou stran otvoru ve stěně tedy přiložte kousky dřevěných prken, vyrovnejte je v obou směrech do roviny a ke stěně upevněte pomocí skob.
Když to vezmeme v úvahu, kolik překladu nad okno?
Keramické překlady

Výrobce předepisuje délku uložení překladu 125 milimetrů na každé straně. Tyto ploché překlady nejsou samy o sobě nosné, nosnost je třeba podpořit nadezděním či nabetonováním tlakové zóny (vznikne tak tzv. spřažený překlad) a během nadezdění či betonování je podepřít.

Jaký překlad nad garážová vrata?

Nejlevnější bude překlad betonovaný s armováním.
Jak velký otvor pro obložkové dveře?
Jak velký má být stavební otvor?
Jednokřídlé dveře
Obložková zárubeň Normal, Obtus, Metalik, Harmonie Normal, Harmonie Obtusstavební otvor = objednací šířka dveří + 10 cm objednací výška dveří + 5 cm
Obložková zárubeň Latentestavební otvor = objednací šířka dveří + 17,4 cm objednací výška dveří + 8,4 cm
3 další řádky

Co je to svetla sirka?

1) Průchozí šířka u klasických otvíravých dveří: křídlo se otevře a lícuje se zárubní. Průchozí šířka není ničím zmenšena a průchozí je stejná jako líce zárubní. 2) U zásuvných (ale taktéž skládacích či otočných reversních) dveří je světlá šířka mezi zárubněmi zmenšena o křídlo přečnívající do otvoru mezi zárubněmi.

By Samau Shekhar

Similar articles

  • Jakou VPN zdarma?

    Lídrem v tomto segmentu je aplikace, která nabízí bezplatné a neomezené VPN. Hlavní funkcí je jedna z nejrychlejších VPN. Pokud jsou k dispozici sítě s vyšší rychlostí, automaticky se připojí.

  • Jakou platební kartu?

    Je lepší mít kreditní nebo debetní kartu? Osobní účet s debetní kartou poskytuje majiteli okamžitý přístup k jeho penězům. Zůstatek na běžném účtu je přímo ovlivněn finančními transakcemi s kartou. Nemůžete se dostat do deficitu, pokud nemáte kontokorentní úvěr.

  • Jakou DVD mechaniku?

    Jednou z nejprodávanějších externích DVD mechanik je mechanika od společnosti Asus. Má jednoduché napájení. Přestože umí číst disky CD a DVD, může na ně díky možnosti vypalování také zapisovat.

  • Jakou frekvencí procesoru?

    Čím rychlejší procesor, tím vyšší frekvence. Ty se obvykle pohybují od 2 GHz a jsou vhodné pro méně náročnou práci, například kancelářskou. Procesory s frekvencí kolem 3 GHz jsou vhodnější pro operace, jako je střih videa nebo hraní her.

  • Jakou znacku grafické karty?
  • Jakou integrovanou grafiku?
  • Jakou RAM?
  • Jakou grafickou kartu do PC?
Jak velký otvor pro 70 dveře? :: Co je to jednorázový příkaz k úhradě?
Užitečné odkazy