Domovská stránka > J > Jak Nakupovat Eknihy?

Jak nakupovat eknihy?

Amazon Kindle
  1. Stáhněte si zakoupenou knihu a uložte ji do svého počítače.
  2. Připojte čtečku kabelem k počítači.
  3. Vaše čtečka se v počítači zobrazí jako nový disk ve kterém najděte adresář s názvem Documents.
  4. Překopírujte do tohoto adresáře soubor s Vaší e-knihou.
  5. Odpojte čtečku od PC. E-kniha se zobrazí v knihovně Vaší čtečky.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nakupovat v iTunes?

Na panelu Hudba ve spodní části obrazovky můžete nakupovat hudbu z obchodu iTunes Store. Můžete zde najít požadovanou skladbu nebo album. Chcete-li položku zakoupit, klepněte na cenu vedle skladby nebo alba. K dokončení nákupu je nutné přihlášení pomocí Apple ID a hesla.

Jak stahovat e-knihy?

Knihu si do jakékoli čtečky můžete nahrát pomocí USB kabelu (standardně dodávanému k zakoupené čtečce): ve své knihovničce klikněte na ikonku formátu ePub , tím se vám kniha stáhne do vašeho počítače. v počítači, ve správci souborů (např. Průzkumník, Total Commander atp.)
Jak si vytvořit ebook?
Volba textového editoru je samozřejmě na vás. My používáme Microsoft Word, který umožňuje tu nejjednodušší tvorbu e-booku, má intuitivní ovládání a rozmanité funkce. Mimo jiného zahrnuje i možnost uložit dokument ve formátu . pdf.

Někdo se také může ptát, jak vypada e-book?

Rozdíl mezi e-bookem a tištěnou knihou je jen ve formě publikace. Většinou jsme zvyklí číst knihy v tištěné podobě. Ale mít e-book například ve formátu pdf je stále rozšířenější formou knihy. Výhodou e-knihy jsou její malé, prakticky nulové náklady.
A další otázka, v jakém formátu stahovat knihy?
Těmito formáty jsou PDF, MOBI a EPUB. Všeobecně lze říci, že formáty elektronických knih se liší různými specifikacemi (otevřenost formátu, platforma, podpora DRM, grafické prvky atd.).

Související článek

Jak bezpecne nakupovat na internetu?

Připravte svá zařízení na nakupování, zůstaňte v důvěryhodných obchodech a používejte jedinečná hesla. Je dobré dávat si pozor na podivné nabídky. Nakupovat můžete i z počítače. Nenakupujte přes veřejné sítě wi-fi.

Někdo se také může ptát, v jakém programu vytvořit knihu?

Aplikace Book Creator je skvělá pro rozvíjení tvořivosti a tvorbu vlastních interaktivních knih. Aplikace je ke stažení ve free verzi, kde si můžete vytvořit pouze jednu knihu, což pro začátek na vyzkoušení stačí, protože knížku můžete smazat a vytvořit novou.
Můžete se také zeptat, jakou koupit čtečku knih?
Z toho nám pak vypadlo těchto 7 nejlepších čteček, které si v současnosti můžete pořídit.
  • Nejlepší Kindle: Amazon Kindle Paperwhite 4.
  • Luxusnější alternativa: Amazon Kindle Oasis 3.
  • Nejlevnější Kindle: Amazon Kindle (10.
  • Nejlepší PocketBook: PocketBook 632 Touch HD 3.
  • Levnější alternativa: PocketBook 628 Touch Lux 5.

Následně, jakou čtečku knih 2021?

Pokud to myslíte se čtením opravdu vážně, jednoznačně doporučujeme čtečku knih PocketBook 740 InkPad 3. Nová verze je oproti svým předchůdcům menší, lehčí a vybavenější. Během využívání tohoto přístroji si zamilujete hlavně obrovský displej s úhlopříčkou 7,8" (čtečka knih 8 palců).
A další otázka, jakou velikost čtečky?
Pro běžnou beletrii doporučuji volit minimálně displej o velikosti 6". Čteček s displejem této velikosti je na trhu nejvíce a v tomto směru je tedy z čeho vybírat. Dále se nabízí pár modelů s displeji o velikosti 6,8", 8" a více, jde o modely dražší.

Lidé se také ptají, jak se pouziva čtečka knih?

E-knihu si zakoupíte a přímo stáhnete do své čtečky například skrze WiFi nebo mobilní připojení. Druhou možností je, že si e-knihu stáhnete do svého počítače. K němu pomocí USB kabelu připojíte čtečku a knihu do zařízení překopírujete.

By Erving

Similar articles

  • Kde nakupovat že zahranici?

    Americký Amazon.com, britský Amazon.co.uk a německý Amazon.de jsou určeny pro Českou republiku. Liší se nabídkou, cenami i slevami. Každá lokální varianta má své vlastní objednávky.

Kolik stojí origo MC? :: Co je součástí MS Office?
Užitečné odkazy