Domovská stránka > C > Co Je Office 2019?

Co je Office 2019?

Office 2019 obsahuje aplikace, jako je Word, Excel, PowerPoint a Outlook. Plány Microsoftu 365 obsahují prémiové verze těchto aplikací a k tomu další služby fungující přes internet, včetně cloudového úložiště OneDrive o velikosti 1 TB a minut volání přes Skype pro domácí použití1.

Přečtěte si více

Související článek

Jak získat MS Office zdarma?

Pokud kliknete na tlačítko ke stažení na postranním panelu, budete přesměrováni na webové stránky Office. Pokud již máte účet Microsoft, přejděte na aplikace Office.

Můžete se také zeptat, kde koupit office 2019?

Kancelářský software Microsoft Office 2019 pro domácnosti a studenty CZ (elektronická licence) | Kancelářský software na Alza.cz.
Kolik stojí licence Microsoft Office?
Pokud jde o Office 2021, nekomerční varianta pro studenty a domácnosti je za doporučených 4099 Kč, edice pro domácnosti a podnikatele stojí 8299 Kč a verze pro profesionály je za 15 999 Kč.

Jak získat Office 365 zdarma?

Jak získat Office 365 zdarma (není třeba nic stahovat)
  1. Přejděte přímo na web Office kliknutím na tlačítko STÁHNOUT (DOWNLOAD) na postranním panelu.
  2. Klikněte na tlačítko PŘIHLÁŠENÍ (SIGN IN).
  3. Pokud již máte účet Microsoft, přihlaste se do něj a přejdete přímo do aplikací sady Office.
Následně, jaký je rozdíl mezi office 2016 a 2019?
Hlavním rozdílem zůstávají odlišné požadavky na systém – Office 2019 vyžaduje platformu Windows 10, Windows Server 2016 nebo macOS Sierra, zatímco Office 2016 běžel i na Windows 7 nebo Windows 8.1. Vzhledem k totožnému termínu konce rozšířené podpory s Microsoft Office 2016 (14.

Související článek

Jak zálohovat licenci Office?

Ke spuštění programu je nutné oprávnění správce. V dolní části okna se nachází tlačítko zálohování Office. Pokud chcete zálohovat systém Windows, otevřete připravený program.

Jak aktivovat Office 2019 zdarma?

K tomu je třeba kliknout na tlačítko Start, přejít na příkaz Všechny programy, přejít na příkaz Nástroje sady Microsoft Office a potom kliknout na položku Aktivovat produkt Spuštění Průvodce aktivací sady Office mimo aplikace systému Office.
Lidé se také ptají, kde koupit office 2016?
Microsoft Office 2016 pro domácnosti a studenty CZ - Kancelářský software | Alza.cz.

Navíc, jak koupit ms office?

Pokud potřebujete sady Office pro firmy, doporučujeme cenově výhodnou trvalou licenci Microsoft Office 2019 Professional Plus. nebo nejaktuálnější trvalou licenci Microsoft Office 2021 Professional Plus. Obě varianty mají neomezenou platnost a váží na Váš účet Microsoft, díky čemuž jsou i přenositelné.
Kolik stojí Offici?
Pojďme se nyní na jednotlivé měsíční plány blíže podívat. Microsoft 365 pro jednotlivce - za 189 korun měsíčně nebo za 1 899 korun ročně získáte přístup k aplikacím Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access a Publisher. Součástí balíčku je také 1 TB datového prostoru na cloudové službě Microsoft OneDrive.

Kde koupit MŠ Word?

S předplatným Microsoft 365 získáte Word, Excel, PowerPoint, Outlook a 1 TB cloudového úložiště na osobu pro všechny své soubory, hudbu, fotky, videa a další obsah. Na všech svých zařízeních můžete sdílet a spolupracovat s ostatními.

By Eadwina

Similar articles

Co je součástí MS Office? :: Co znamená cílová skupina?
Užitečné odkazy