Domovská stránka > J > Jak Pracovat S Heverem?

Jak pracovat s heverem?

Zvedání auta heverem je hračka

Šrouby na kole postupně do kříže utahujte. Nakonec můžete zkontrolovat ještě tlak v pneumatice. Na rezervním kole, které má jakoukoliv odlišnost od ostatních kol na vašem autě, můžete jet maximálně 80 km/h. Kolo slouží pouze na dojetí do servisu.

Přečtěte si více

Související článek

Jak pracovat s Sharepointem?

Po přihlášení k webu společnosti Microsoft nebo vaší organizace klikněte na weby v navigaci nebo na horním panelu spouštěče aplikací. Tím se dostanete na webové stránky. Můžete kliknout na lištu.

Jak na hever?

Hever vždy umísťujeme přímo pod místa určená ke zvedání vozu, jinak může dojít k deformaci prahu, či k ještě větším nepříjemnostem a škodám. Tato místa jsou na prahu vždy dvě na jedné straně, jedno u přední nápravy a jedno u zadní.
Jak dát hever dolů?
Umístěte zvedací patku do nejnižší polohy a odstraňte krycí destičku. Z otvoru pro dopl- ňování oleje odstraňte víko a hever držte ve svislé poloze, při čemž páka bude otočena dolů. Hladina oleje by měla dosahovat ke spodní hraně otvoru pro naplnění. Pokud je nižší, doplňte čistým a novým hydraulickým olejem.

Jak odvzdušnit hever?

Zvedák je možná zavzdušněný. Otevřete vypouštěcí ventil, několikrát zapumpujte pákou zvedáku a poté uzavřete vypouštěcí ventil. Odvzdušnění opakujte podle potřeby. Možná nejsou plně uzavřeny ventily nebo jsou znečištěny.
Co je to hydraulický zvedák?
Hydraulické zvedáky - pojízdné zvedáky na auta a hydraulické panenky. Hydraulické zvedáky patří k důležitému vybavení každého autoservisu, ale i garáže samotného motoristy. Hydraulické zvedáky jsou ve srovnání s mechanickými zvedáky a hevery rychlejší a práce s nimi vyžaduje menší námahu.

Související článek

Jak pracovat s Postman?

Chcete-li používat aplikaci Postman, musíte se přihlásit nebo si vytvořit uživatelský účet.

A jak vybrat hever?

Hever byste měli vybírat tak, aby byla nejmenší výška o něco menší, než je výška podvozku. Maximální výška by pak měla být alespoň o 20 centimetrů větší než je výška podvozku. I tento parametr by měl být uveden v manuálu vozidla.
Za co zvedat Octavii?
Důležité pro instalaci rezervního kola byl především dobrý a ještě nepoužitý hever spolu s letním počasím. Měnit kolo vozu ve tmě u dálnice v mrazech je nesrovnatelně těžší. Důležitým pravidlem je umístit hever na zpevněný povrch aby Vám při zvedání auta neuklouzl nebo se nezabořil do bahna.

Když to vezmeme v úvahu, Čím podložit hever?

Re: Dotaz: prahy, kam umístit zvedák. Podložit špalíkem, například. Případně opřít hever na jiné než vyznačené místo - já ho například dávám vzadu pod misky tlumičů, vepředu pod uchycení ramen.
Kam dát hever Peugeot 206?
pod rameno kola, , pokud máte nůžkový zvedák. Hever nasadit co nejblíže ke kolu, abyste hned zvedali kolo, nikoliv jako to bylo dříve v prahu, zvedat péra a pak kola.....

Navíc, jak vypustit hever?

Umístěte podpěry pod podvozek do míst k tomu určených výrobcem vozidla. Nepohybujte se pod vozidlem, pokud nestojí na podpěrách. Zvedáky nejsou konstruovány pro dlouhodobé zvednutí těžkého nákladu. POMALU otočte vypouštěcím ventilem v protisměru hodinových ručiček ke spuštění vozidla na podpěry.

By Trixy

Similar articles

Kam dát hever Ford Transit? :: Jak se natáčí videa?
Užitečné odkazy