Domovská stránka > J > Jak Maximalizovat Okno Zkratka?

Jak maximalizovat okno zkratka?

K maximalizaci okna pomocí klávesnice držte zmáčknutou klávesu Super a zmáčkněte ↑ , nebo zmáčkněte Alt + F10 .

Přečtěte si více

Související článek

Co znamená zkratka CTRL F?

V jednoduchém průzkumu zjistili, že 90 % uživatelů nezná klávesovou zkratku, která se používá k vyhledávání informací na stránce v mnoha různých aplikacích, a to i v různých operačních systémech.

Jak Prepinat okna?

Ano, jak jste si mohli všimnout podle nadpisu, přepínat okna můžete díky klávesové zkratce Alt + Tab. Samotné přepínání je velmi jednoduché. Stačí stisknout obě klávesy najednou a rázem se před vámi objeví nabídka všech otevřených oken, tedy aplikací.
A jak si rozdělit obrazovku?
Pro aktivaci funkce rozdělené obrazovky stačí klepnout na ikonu aplikace v horní části karty s náhledem aplikace – objeví se malá nabídka, z níž si můžete vybrat možnost Rozdělit obrazovku . Pak zvolte druhou aplikaci a obrazovka se mezi tyto dvě aplikace rozdělí.

Čím zavřeme každé okno ve Windows?

Chcete-li zavřít všechna okna aplikace, stiskněte Command-Alt-W.
Jak se dává full screen?
Zapnutí fullscreenu je velice jednoduché - stačí stisknout klávesu F11. Stejným způsobem se pak tento režim i vypíná. Vyjímkou je Microsoft Edge, kde se místo klávesy F11 používá klávesová zkratka Windows + Shift + Enter.

Související článek

Co znamená zkratka cis?

Lidé, jejichž pohlavní identita odpovídá pohlaví, které jim bylo přiděleno při narození, se označují jako cisgender. Není to totéž co termín trans.

Jak připnout okno?

Přichycení pomocí klávesnice

Vyberte okno, které chcete přichytit, a stisknutím klávesy s logem Windows + šipka vlevo nebo klávesy s logem Windows + šipka vpravo přichycte okno na stranu obrazovky, kde chcete být. Po přichycení ho můžete taky přesunout do rohu.
Jak si zvětšit obrazovku?
Klávesové zkratky: Zvětšit nebo zmenšit stránku také můžete pomocí klávesnice. Pro přiblížení webové stránky stiskněte klávesu Ctrl a spolu s ní klávesu +, pro oddálení stiskněte klávesu Ctrl a spolu s ní klávesu –, pro nastavení normální velikosti stránky stiskněte klávesu Ctrl a spolu s ní klávesu 0.

Když to vezmeme v úvahu, jak zmenšit obrazovku v minecraftu?

Dobrý den, stisknutí klávesy F11 by Vás mělo přesunout do FullScreenu.
A jak zvětšit video na celou obrazovku?
Aplikace YouTube
  1. Klepněte na video, které chcete sledovat.
  2. Ve spodní části přehrávače klepněte na ikonu Celá obrazovka .

Můžete se také zeptat, jak zvětšit obrazovku na discordu?

Ctrl+"+", respektive Ctrl+0.

By Janene

Similar articles

Jak změnit rozdělení disku? :: Jak zmenšit velikost okna?
Užitečné odkazy