Domovská stránka > J > Jak Zvětšit Obrázek Na Počítači?

Jak zvětšit obrázek na počítači?

Zvětšení nebo zmenšení stránky
  1. Zvětšení stránky: Stiskněte Ctrl a +.
  2. Zmenšení stránky: Stiskněte Ctrl a -.
  3. Resetování velikosti zobrazení: Stiskněte Ctrl + o.

Přečtěte si více

Související článek

Jak připojit externí disk k počítači?

2,5 HDD se používají v noteboocích a k připojení k internetu potřebují pouze základní typ kabelu. 3,5 HDD se používají ve stolních počítačích. Neobejdou se bez přídavného napájení, proto je součástí dodávky druhý kabel.

Jak zmenšit velikost fotky v Zoneru?

Jak na to? Zmenšení fotky je v ZPS X rychlé a intuitivní.
  1. Vyberte fotky.
  2. Stiskněte Ctrl + E.
  3. Zadejte požadovanou velikost.
  4. Klikněte na Použít (nebo Použít na vše v případě zmenšení více fotek). Hotovo!
Jak snížit velikost fotky?
Následně zvolte možnost Malování. Po otevření Malování si můžete prohlédnout reálné rozlišení fotografie a její velikost ve spodní části Malování. Pro zmenšení fotky klikněte na tlačítko Změnit velikost v sekci Obrázek. V otevřeném okně máte na výběr buď zmenšení velikosti procentuálně, nebo ručním zadáním pixelů.

Můžete se také zeptat, jak zvětšit obrázek na a4?

Pokud chcete změnit velikost obrázku, zadejte na kartě Nástroje obrázku – Formát ve skupině Velikost nové rozměry do polí Výška a Šířka. Pokud chcete změnit velikost obrazce nebo jiného objektu, zadejte na kartě Nástroje kreslení – Formát ve skupině Velikost požadované rozměry do polí Výška a Šířka.
Jak zvětšit velikost JPG?
Snadno zvětšujte a zmenšujte měřítko JPG pomocí našeho nástroje Image Resizer. Nastavte požadované JPG během několika sekund a výsledky uložte zpět do svého zařízení. Jediné, co musíte udělat, je vybrat JPG obrázky pro změnu velikosti, nastavit možnosti a kliknout na tlačítko.

Související článek

Co je to vir v počítači?

Počítačový virus je škodlivý program, který se šíří bez vědomí uživatele tím, že se zkopíruje do jiného programu nebo dokumentu. Účelem viru je poškodit zranitelné systémy, získat kontrolu nad zařízením a ukrást uživatelská data. Počítačové viry jsou vytvářeny se záměrem oklamat uživatele.

Jak zmenšit velikost souboru JPG online?

Compress PNG/JPG je bezplatný online nástroj, jehož cílem je pomoci kompresi obrazu (jpeg nebo png ). V podstatě máte několik řešení pro snížení velikosti obrázku, ale většinou dojde také ke snížení jeho kvality. Náš nástroj vám umožní zachovat kvalitu a zároveň snížit velikost souboru.
A jak upravit obrázek jpg?
V aplikaci Malování použijte nástroj „Vybrat" a následně tažením označte oblast, kterou chcete ponechat. Samotný ořez pak proveďte kliknutím na tlačítko Oříznout. Hotový obrázek pak uložte přes menu Soubor > Uložit jako.

Jak vyvolat fotky ve fotolabu?

Postup je potom jednoduchý.
  1. Najděte v aplikaci CEWE foto ihned.
  2. Rozklikněte CEWE okamžitý tisk a vyberte fotosběrnu, na které budete fotografie tisknout.
  3. Vyberte velikost fotografií a fotky, které chcete vytisknout.
  4. S připraveným kódem přijďte na zvolenou značkovou prodejnu CEWE Fotolab.
Jak se dělá medailonek?
1/ medailon neboli profil autora píšeme ve 3. osobě jednotného čísla - tedy mluvíme o sobě jako o cizí osobě (Petra pracovala v té a té firmě, nyní dělá toto a baví ji toto). 2/ medailonek má, jako každý jiný článek, perex, ten může být dlouhý maximálně 400 znaků a shrnuje v kostce, co jste zač.

Jak vytisknout fotky jako z Polaroidu?

Abyste měli fotky jako z Polaroidu, nemusíte k nim mít takový foťák. Stačí vhodný chytrý telefon, tiskárna a fotopapír. Do naší nabídky přibyl velmi zajímavý fotopapír HP Social Media Snapshots, který společně s mobilní aplikací od HP dokáže vytvořit předlohu pro tisk fotek ve stejném stylu.

By Laise Foots

Similar articles

Jak zmenšit velikost okna? :: Jak přiblížit obrázek?
Užitečné odkazy