Domovská stránka > J > Jak Zjistit Stav Tiskárny?

Jak zjistit stav tiskárny?

Zobrazit stav toneru pomocí služby SyncThru Web
  1. Otevřete webový prohlížeč, do adresního řádku zadejte adresu IP tiskárny a poté stiskněte klávesu Enter na klávesnici počítače.
  2. V softwaru SyncThru Web Service si můžete stav toneru v části Supplies Information (Informace o spotřebním materiálu).

Přečtěte si více

Související článek

Jak zjistit co je na SD kartě?

Pokud na domovské obrazovce stisknete tlačítko nabídky, vyberte nastavení z nabídky. To se může jmenovat jinak, například Paměť telefonu nebo podobně. Zde se zobrazuje celkové a volné místo ve vnitřní paměti telefonu.

Jak vycistit tiskovou hlavu tiskárny?

Na houbičku nakapejte destilovanou vodu nebo čistící roztok pro tiskárny a gázou nebo papírovými ubrousky (pozor, aby na houbičce nezůstala vlákna) postupně odsajte starý inkoust. Nakonec ponechte houbičku nasáklou destilovanou vodou. Po vyčištění vraťte tiskovou hlavu do výchozí pozice, zatlačit úplně do kraje.
Jak vyčistit hlavu v tiskárně?
Klepněte pravým tlačítkem myši na ikonu tiskárny na hlavním panelu a dále zvolte položku Head Cleaning (Čištění hlavy). Pokud se nezobrazí ikona tiskárny, přidejte ji podle pokynů v následující části. Postupujte podle pokynů na obrazovce. Indikátor napájení v průběhu čisticího cyklu bliká.

Jak vyčistit tiskové kazety?

V závislosti na typu tiskárny vyjměte buď celou cartridge nebo pouze tiskovou hlavu (pokud je to možné) a položte ji tryskami na vlhký kapesník. Z tiskové hlavy se bude postupně uvolňovat inkoust, proto kapesník položte na nějaký omyvatelný předmět. Přibližně po třiceti minutách by měla být tisková hlava opět uvolněná.
Jak vyprázdnit tiskovou frontu?
Krok 1: Přejít na Nastavení> Zařízení> Tiskárny a skenery . Krok 2: Vyberte svou tiskárnu a klikněte na Otevřená fronta . Krok 3: Vyberte problematický soubor a zrušte jej. Pokud je tisková fronta stále zaseknutá, můžete přejít na Tiskárna v nabídce a klikněte na Zrušit všechny dokumenty .

Související článek

Jak zjistit PUK SIM karty T Mobile?

Svůj původní PIN a PUK kód najdete v uvítacím dopise nebo na plastovém obalu, který jste od nás obdrželi. PUK kód najdete v sekci Můj T-Mobile v části Smlouva.

Pokud jde o toto, jak vymazat historii tisku?

Historie tiskové úlohy Úloha > Seznam úloh > Historie tiskové úlohy
  1. Po vypnutí napájení se všechny tiskové úlohy smažou.
  2. Jste-li přihlášen jako správce zařízení, můžete prohlížet všechny tiskové úlohy a historii úloh a máte přístup k tlačítku [Smazat] pro mazání tiskových úloh.
Pokud jde o toto, jak zjistit tiskovou frontu?
Zobrazení tiskové fronty ve Windows
  1. Vyberte Start > Nastavení > Bluetooth a zařízení > Tiskárny a skenery . Otevřít nastavení tiskárny a skenery.
  2. Vyberte tiskárnu ze seznamu a výběrem možnosti Otevřít tiskovou frontu zobrazte seznam tisků a nadcházející tiskovou frontu.

Jak spustit pozastavenou tiskárnu?

Kliknutím na Tiskárny otevřete příslušný panel. Klikněte na tlačítko Zobrazit úlohy na pravé straně v dialogovém okně Tiskárny a pak podle potřeby tiskovou úlohu pozastavte nebo nechte pokračovat.
A další otázka, jak spustit službu zařazování tisku?
Jak ručně vypnout a spustit službu zařazování tisku

Do pole příkazového řádku zadejte „net stop spooler" a stisknutím klávesy Enter službu zařazování tisku vypnete. Do pole příkazového řádku zadejte „net start spooler" a stisknutím klávesy Enter službu zařazování tisku zapnete.

Když to vezmeme v úvahu, proč tiskárna neodpovídá?

Podle následujícího postupu zkontrolujte nastavení portu a ověřte spojení mezi tiskárnou a počítačem. Zkontrolujte, zda je tiskárna zapnutá. Ujistěte se, že jsou tiskárna a počítač správně propojeny kabelem USB.

By Hull Rentz

Similar articles

Jak zvetsit pismo Android? :: Co znamená Umlcena oznameni iPhone?
Užitečné odkazy