Domovská stránka > P > Proč Se Mi Nenačítá Sd Karta?

Proč se mi nenačítá SD karta?

Nemusí jít o nutně o poškozenou paměťovou kartu v Androidu. Nejprve zkontrolujte, zda „šuplíček“ pro microSD kartu není zanesený prachem, který by mohl bránit kontaktu s piny paměťové karty. Pakliže na ní nejsou žádná data, je možné, že karta využívá formát, se kterým nedokáže telefon pracovat.

Přečtěte si více

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Jak otevřít SD kartu v PC?

Krok 1: Otevřete Správce disků pomocí pravým kliknutím na tlačítko Start a potom klepněte na tlačítko Správa disků volba. Krok 2: V nástroji Správa disků nejprve zkontrolujte, zda se zobrazuje karta SD. Stejně jako jiná vyjímatelná zařízení se karta SD také zobrazuje jako vyměnitelné zařízení.
A jak nastavit uloziste na sd kartu?
Uložení souborů na SD kartu
  1. V zařízení Android otevřete aplikaci Files by Google . Jak zobrazit úložný prostor.
  2. Vlevo nahoře klepněte na ikonu možností Nastavení .
  3. Zapněte možnost Uložit na SD kartu.
  4. Zobrazí se výzva k udělení oprávnění. Klepněte na Povolit.

Někdo se také může ptát, jak otevřít sd kartu v telefonu?

Pokud aplikace Files by Google SD kartu nezobrazuje:
  1. V zařízení otevřete Nastavení.
  2. Klepněte na Údržba zařízení Úložiště.
  3. Zkontrolujte, zda je SD karta rozpoznána. Pokud SD karta v Nastavení nebyla rozpoznána: Vyjměte SD kartu a znovu ji vložte.
Jak zpřístupnit paměťovou kartu?
Když na kartu nemůžete uložit žádné soubory, patrně jste si náhodně zamkli zámek „Lock" na kartě. To je malý plastový přepínač, který se většinou nachází v levém horním rohu karty. Přesuňte přepínač do polohy „unlock", vložte kartu do čtečky a znovu zkontrolujte, zda už na ni lze zapisovat, nebo ne.

Související článek

Proč se mi nezobrazuje flash disk?

Po otevření okna Správa počítače vyberte v nabídce vlevo položku Úložiště / Správa disků. Disk, který není zobrazen, můžete vyhledat tak, že na něj kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete možnost Importovat cizí disky.

A další otázka, jak obnovit data z sd karty?

Google zapnul Ukrajincům v Android mobilech zásadní funkci

Po vložení do počítače se karta nahlásí jako vyměnitelné médium. Druhou možností je v nastavení telefonu zapnout protokol MSC (USB Mass Storage), který opět zajistí připojení karty jako vyměnitelné médium v PC. Většina telefonů to dnes ale neumí.
Jak zjistit co je na SD kartě?
Stiskněte na úvodní obrazovce tlačítko [Menu] a z nabídky vyberte Nastavení. Pokračujte na úložiště. (to může být pojmenováno různě – například Karta SD a paměť telefonu, nebo nějak podobně). Zde uvidíte v jednotlivých sekcích celkové i volné místo na kartě SD a v interní paměti telefonu.

Jak se dostat do paměťové karty?

Pokud máte telefon s Androidem, můžete SD kartu formátovat přímo v telefonu. Je to jednoduché a nepotřebujete k tomu ani žádný jiný program. Stačí si otevřít menu Nastavení. Zde byste měli mít menu Úložiště, kde pod nadpisem Přenosné úložiště vyberete možnost SD karta (někdy je označená také jako Micro SD).
Kam se dává paměťová karta do notebooku?
Mikrokartu vložíte (zasunete ) do štěrbiny redukce a redukci pak zasunete do notebooku. Obvykle se dává těmi zlatými kontakty dolů. Karta půjde vložit pomocí adapteru, který bývá obvykle dodáván s mikrokartou.

Můžete se také zeptat, jak vložit kartu do čtečky?

Protáhněte kartu čtečkou magnetických pásků, vložte kartu do čtečky čipů nebo kartu přiložte ke čtečce karet na terminálu nebo na klávesnici pro zadání PIN.

By Bhatt Ghosn

Similar articles

Jak nastavit vychozi uloziste? :: Jak připojit reproduktory k TV LG?
Užitečné odkazy