Domovská stránka > J > Jak Obnovit Dokument Ve Wordu Mac?

Jak obnovit dokument ve Wordu Mac?

V nabídce Word klikněte na Preferences (Předvolby). V části File locations klikněte na Autorecover files (Automaticky obnovit soubory) a potom klikněte na Modify (Změnit). Najděte místo, kam chcete automaticky ukládat soubory, a klikněte na otevřít.

Přečtěte si více

Související článek

Jak obnovit aplikace?

Přejděte do obchodu Play v telefonu nebo tabletu a otevřete jej.Klepněte na ikonu profilu vpravo a vyberte aplikace, které chcete nainstalovat. Pokud je chcete nainstalovat, klepněte na ně, nebo pokud je chcete odinstalovat, klepněte na ně.

Jak zjistit autora souborů?

Pokud chcete zobrazit vlastnost Autor dokumentu nebo sešitu, klikněte na Soubor > Informacea potom vyhledejte Autora v části Související lidé vpravo.
Jak změnit verzi souborů?
i češtinu a jak instalace, tak následné změny vlastností (např. datum a čas) jsou velmi jednoduché. Po instalaci stačí na soubor nebo složku, v které potřebujete upravit vlastnosti, kliknout v průzkumníku pravou myší a zvolit příkaz Změň atributy. Následně vyberete pole, které máte v úmyslu změnit a přepíšete je.

Kdo vymyslel Excel?

Daniel Singer "Dan" Bricklin (* 16. červenec 1951, Filadelfie) je americký vynálezce a programátor židovského původu.
Lidé se také ptají, jak otevřít stažený soubor?
Pokud chcete otevírat a upravovat soubory, stáhněte si aplikace Disk, Dokumenty, Tabulky a Prezentace Google.
...
  1. Otevřete soubor.
  2. Zobrazí se stránka Požádat o přístup.
  3. Klepněte na Odeslat .
  4. Vlastníkovi souboru přijde e-mail s vaší žádostí. Pokud ji schválí, dostanete oznámení e-mailem.

Související článek

Jak obnovit smazané SMS Xiaomi?

Na internetu jsou k dispozici různé typy softwaru, které lze použít k obnově smazaných dat. Doporučujeme vám použít telefon. Další najdete, když do vyhledávacího pole na jejich webových stránkách zadáte Recover deleted SMS.

Jak nastavit cíl stahování?

Jak změnit výchozí složku pro stahování souborů
  1. Otevřete složku "Stažené soubory"
  2. Otevřete nabídku "Vlastnosti"
  3. Zvolte kartu "Umístění"
  4. Vyberete složku, do které se budou soubory nově ukládat.
  5. Potvrďte.
Kde najdu Stažené soubory Samsung?
Správce souborů umožní jednoduchý přístup ke složkám – podobně jako v počítači. Vám stačí nalézt složku Downloads, případně Stažené soubory, abyste se dostali k požadovanému obsahu.

Někdo se také může ptát, jak odstranit poslední soubory?

Jak zmazat historii Průzkumníka souborů

V horním menu klikněte na »Soubor | Změnit možnosti složky a hledání«. Otevře se okno s názvem Možnosti složky. Na kartě Obecné v části nazvané Ochrana osobních údajů, klikněte na tlačítko »Vymazat«. Tímto jste vymazali seznamy častých složek a posledních souborů.
Jak zjistit naposledy otevřené soubory?
Pokud chcete zobrazit nedávnou použité soubory a také aktivity v MS Windows, můžete zvolit tuto cestu: Vyhledávací pole (lupa) → Spravovat časovou osu: Na časové ose uvidíte nejen naposledy otevřené soubory, ale také naposledy použité aplikace: Z tohoto zobrazení vyskočíte jednoduše klávesou ESC.

Jak odstranit rychlý přístup?

Pokud máte na panelu Rychlý přístup něco, co už tam nechcete, klikněte na to pravým tlačítkem myši a vyberte Odebrat z Rychlého přístupu. Položka se přestane zobrazovat, i kdybyste ji používali každý den.

By Gelasius Tubeszewski

Similar articles

Jak udělat poznámky z PowerPointu? :: Jak najít historii ve Wordu?
Užitečné odkazy